Cluj rulz! (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Daniela, am uitat sa-ti raspund si tie ; cum gat aici, cum fug sa va trec si pe voi pe lista. Da si data nasterii lui Alex, ca sa stim si noi cand e sarbatoare!
Cu pozele: poti sa-ti faci un album pe webshots. Daca deschizi de ex, pozele mele ajungi la acest site. O sa observi acolo mai multe sectiuni (community, gallery, home etc). Tu intri pe My Photos, ii dai "Free sign up" si de aici totul e f simplu, o sa vezi.
Daca mai ai nelamuriri sa intrebi, ok?
Dupa ce iti faci albumul trecem la lectia 2 : cum pui pozele la semnatura; apoi lectia 3: cum faci semnatura frumoasa .
Succes!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

M-am trezit la 5.30. Nu stiu ce am in ultima vreme...Dorm rau, visez urat. Nu am rezistat aseara, sorry Mariana si Steaua.

MARIANA, sfestanie e corect (vine de la slovaci). Asta stiu ca am carti sa ma documentez ca la facultate am nimerit ca musca-n lapte. Nu prea ma potriveam p-acolo; mai erau si niste farisee de fete legate cu batice si se inchinau de dau cu fruntea de pamant, da barfeau de le ieseau aburii pe gura. Si eveam slujba seara si dimineata si se punea prezenta, nu-mi placea chestia asta. La ore Doamne feri' sa fii machiata si cu oja, ca te puneau la stalpul infamiei. S-apoi 80% dintre noi fumau.
Nu stii nimic de "consumabilele" Kodak?

mami de dani
, cici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Am PUS POZE DE LA BISTRA. SA VA UITATI SA VEDETI PEISAJE FAINE SI PE PUFI, cutu meu drag, casa lui Mihai, pe socrii mei si pe mama.

POZE DE LA BISTRA

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare

svety si eu am dormit taaare rau .am avut ieri un meci la job si m-a cam marcat, asa ca azi noapte m-am cam framanatat....da o sa-mi treaca ,no pb.
am vazut pozele de la Bistrita sunt superbe, e un loc de vis.

Mariana, ce in forma ai fost aseara,eu pe cat de bine dispusa am fost dimineata pe atat de cu in sus am fost seara
plus ca am realizat ca sambata viitoare imi pleaca sotul in State la curs si ma cam deprima gandul ca va fi plecat 10 zile

Flo pe maine a ramas valabil?ne vedem la tine?

revin mai tarziu cand mi se imbunatateste starea de spirit

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Anca
pup-o pe Ale din partea mea ca zi implineste un an jumate!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Carrie, loc de vis dar nu de locuit. Socrii au facut casoiul cu gandul ca Mihai si cu frate-so vor veni cu nevestele acolo. Slabe sanse. E tare de treaba, dar nu-i casa ta. S-apoi io-s invatata cu confort si acolo-s lemne, frig, nu-s supermarketuri etc. Da, ca zona montana, de relax e super.

M-am culcat la 8, dupa ce a plecat Mihai. L-am pus pe Dan langa mine si somn de voie!! Pana la 8.30 cand au inceput burghiie in pereti: s-au montat interfoane.
Sunt ca o matza beata!

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Nici eu n-am putu sa dorm asta-noapte! M-am trezit la 2 si am vazut filme pana la 6, apoi Teo si apoi am atipit pentru o ora. Mi s-a mai intamplat de cateva ori anul asta, habar n-am ce-o fi, cert este ca ma necajeste treaba asta.

La Agape nu mi s-a parut ieftin dar nici scump, mai ziceti si voi care ati mai fost. Si faceti si alte propuneri!

Pup cu drag pe toata lumea si va doresc o zi senina!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

'Neata, fetelor!!!!

Normal ca ramane valabila intalneala de maine!!!!...va asteptam cu drag!...Corina, sunteti superbineveniti si voi!

MAAARRRIIIAANNAAA, jur ca am sunat.....cerceteaza telefonul...pe numarul de orange!!!!!!!....am sunat o data si nu ai raspuns...
...azi si eu am program de mers in oras, dupa amiaza, dupa ce o culc pe Elise...poate ne vedem azi...tu cand ai "fereastra" azi?

....fetele, eu nu prea am timp de dc...in plus am si eu o stare nasoala...banuiesc ca mi-a revenit ulcerul, si ma simt aiurea!

Va pupam pe toti si toate!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vineri e intalneala?
Eu nu cred ca pot veni.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Mai fetelor, de ce nu se fac intalniri sambata? E week-end, omu' nu-i stresat,poate nu lucreaza...

albumul nostru
Piticii lui Danutz

Mergi la inceput