Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (42)
Raspunsuri - Pagina 7
locca spune:
Moki, si mie imi zisese dr. de locoid, daca devine nasoala situatia, dupa cum s-a exprimat chiar ea. Eu insa nu vreau sa-i dau cu crema asta pentru ca e cu hidrocortizon si efectele utilizarii indelungate sunt cam naspa. Nu stiu, poate am eu pitici, dar nu vreau sa-i dau cu asa ceva pe fata.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
simodina spune:
Nicole, atat ii dau si eu lu' tanti de la curatenie pe care o am de 5 ani cred. Noi avem 4 camere transformate in 5. Face curat, spala lenjerie de pat si ce mai gaseste(cu masina)si calca tot ce gaseste. Zic ce gaseste pt ca acum mai spal si eu si calca si bona daca are timp. Vine o data pe saptamana iar o sapt pe luna vine de 2 ori - pentru o curatenie mai amanuntita. Sta de la 8 juma pana pe la 17, 17h30.
Ioana, o menajera "de-a casei", adica dupa cam juma' de an de venit la tine stie sa faca si ordine. Ba uneori a mea stie mai bine decat mine unde anume e nu stiu ce oala sau nu stiu ce haina. La inceput o inveti tu unde sa le puna si apoi se obisnuieste...
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
simodina spune:
Ioana, si eu vreau o fetitza in varsator! Eu sunt tot balantza.
Chiar nu mai stie nimeni nika de Kristinutza?
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)
Ioana75 spune:
Nadina, multumesc de explicatii; acum mi-e clar ca am nevoie disperata de menajera. Dar nu stiu daca imi conving sotul, el e mai paranoic cu intratul oamenilor straini in casa noastra. Nici pe viitoarea bona nu vrea sa o lase sa gateasca sau sa spele rufele fetii, nu are incredere.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
nicole74 spune:
Merci Simona. Cred ca e cam mult avand in vedere ca noi avem doar 2 camere. Trebuie sa-i mai gasesc de lucru.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
alinam spune:
Marlena uite cu dedikatie de la Vladut biberonul cu lingurita
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
ege spune:
buna seara!
ieri am fost si noi la dr.si am facut vaccinul de 4 luni.ege a plans f.putin.ne-a si cantarit ,masurat:7500 kg,68 cm,PC=41,FA=2/2,un incisiv inferior.
luna urmatoare facem si gaurile tot la dna dr.face cu acul.imi e asa o mila de fetite,cand ma gandesc prin ce tr sa treaca.offff......
eu ii dau exclusiv san.dr.mi-a zis sa incep diversificarea cu mar si biscuite pana la 5 luni(masa de la ora 10),iar dupa 5 luni supa de legume cu carnita.ce parere aveti????eu ma gandeam sa mai intarzii diversificarea si sa o incep cu suc de mar,apoi suc de portocale...
voi cu ce ati inceput diversificarea?codrutza tu cum ai facut?stiu cxa ai alptat exclusiv san pana la 5 liuni jumate.
stau pe ganduri cu diversificarea.
poate puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi
multumesc anticipat
ege
b_irina_c spune:
Alinam super bb cu bibe cu lingurita. Mai ales ultima poza. I-ai dat papap cu el?
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Tonnia spune:
Mai, ce dragute fete! Va multumesc ca-mi tineti pumnii! Deci, cu somnul m-am mai linistit, nu doarme prea mult.
karmenutza, Simodina, am auzit de dr. Stanciu, cred ca toata lumea a auzit, o sa apelez la el. Pana acum l-au vazut trei medici buni zic eu, toti au spus ca e foarte vioi si nu cred sa aiba ceva. Analizele au iesit bune, mai am de luat rezultatul la urocultura (primele doua au iesit bune). Am dat 3 copro-negative toate.
karmenutza, cu milumil am incercat prima data inainte de lactana, a varsat de fiecare data, de-asta l-am si schimbat.
El a luat constant in greutate, cu exceptia saptamanii cu vaccinul in care nu a luat nimic, au urmat 2 saptamani in care a luat ca de obicei vreo 200-220 gr, apoi alte 2 saptamani in care nu a luat nimic. Sunt in a 3-a saptamana proasta.
Totusi, azi a mancat o idee mai bine (Lactana) pe sistemul putin si des. Nu mai incerc sa-i fac nici un program, am zis ca-i dau la cerere. Oricum nu incercam mare program nici pana acum, ma refer doar la faptul ca incercam sa-i distantez mesele. Una din dr. spunea sa i le raresc sa nu faca anorexie. Nu e cazul, eu nu il fortez. Daca ma credeti, sper sa aiba infectie urinara si a 3-a urocultura sa fie pozitiva. As sti ce e de facut. Alte idei ale doctorilor: sa nu fie alergic la lapte, sa incerc sa-i dau lapte de soia (dar el nu are nici o manifestare in sensul asta, am citit tot ce se putea, ca de-asta n-am intrat asa des pe forum), sa incerc sa-i introduc cereale...
Maine il cantaresc.
Cand ma gandesc ca se apropie si vaccinul de 4 luni...
PS. Dupa ce m-am plans de el, azi nu prea a dormit ziua!
BiuMil spune:
fetelor, picinetul meu dupa ce rade in hohote incepe sa sughita, dar tare, se aude in toata casa...bb-ilor vostri li se intampla la fel?
am uitat sa va spun ca sunt super mandra de el...se rostogoleste de pe burta pe spate... se pare ca burta nu este chiar asa de grea cum credea mami
pup
Bianca si bb Milan