Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 16
lavi02 spune:
Am gasit blenderul Cristinei pe net:
http://www.emania.ro/Produs.php?SesiuneId=rb55935c76ae67b04fe723f100a777fe1&ProdusId=209&
Mai e si pe alte site-uri, n-am stat acum sa caut pretul cel mai bun.
Joy moaaama ce tonaj la 2 luni! Felicitari!!
Si ea se plange de lapte! Du-te acasa si stai cuminte mai fata!! Vladut e un fericit!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
madau spune:
Am rezolvat dilema cu cercelusii, mergem in seara asta la Medlife sa-i punem, ca au eu acolo si cercei si pistol, etc. Plus ca mi se pare mai ok sa-i puna o doc decat la bijuteria. Si nici nu costa mult. So....incepand de diseara o sa fim mai frumoase
!
JOY, eu stiam de 195 RON, oare s-or impozita banii astia? Stie careva?
Ce vaccin ai facut lui bebe de il doare asa? Ca ma bagati in sperieti 
. Cu toate ca ....mai rau decat plange acuma nu cred ca se poate...ma refer la acustica si decibeli 

!
Poop you!
Madau si
Miruna (15 dec 2005)
mandyksch spune:
Joy, si Kriszti a urlat asa. Pana atunci nu-l mai auzisem sa urle asa. La intepatura a fost cat de cat ok, dar mai tarziu...urlete de a tot trebuit sa facem tura cu el in casa. Pana la urma s-a linistit. Noi am facut vaccinul pe la 11 si spre seara am facut febra de peste 39 care ne-a tinut doua zile. A treia zi am avut in jur de 38 apoi 37 cu ceva. Se pare ca de acum incolo la fiecare vaccin vom avea reactia asta urata.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
ela27oana spune:
LORDRA NU AM INFARIX CI UN ALTUL,PENTARIX,RECOMANDAT DE DR.PEDIATRA,EA ZICA CA NU DOARE SI NICI FEBRA NU VA FACE,VEDEM MARTI'
JOYASTEPT MAINE UN SEMN DE LA TINE,CA NOI NE PLICTISIM SINGURE LA PLIMBARICA,MAI BINE ZIS EU MA PLICTISESC CA DARIA DOARME DE CAND O PUN IN CARUT SI PANA VIN ACASA CU EA,SI OFFFFFFFFFFFFFFF IAR VINE FRIGUL SI O SA STAM NUMAI IN CASA,Am fost azi la protectia copilului sa iau indemnizatia si acolo stupoare eu nu iau banii pt ca nu eram pe tabel ,cica nu ma depus dosarul,si cum sa nu-l depun ca a fost sotul si le-a depus pe amandoua odata,nu am putut sa-mi explic asta,asa ca eu cred ca renunt la ei ,pt ca trebuie sa iau iar negatie de la sect 1,si m-am saturat de birocratia asta,si culmea nici dosarul de alocatie nu l-au gasit
ai luat atat cred pt ca ai nascut in 2005,asa ma gandesc eu,pt ca 1 950 000 se dau pt nasterea copiilot de la 1 ian 2006
ela si oana daria(02.12.2005)
poze cu noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana242003/album?.dir=/2366
ela27oana spune:
DRAGELE MELE,a-ti vazut reportajul de la antena 1 despre prof dr.Pesamosca de la budimex?Pe mine m-a impresionat,f rar iti este dat sa vezi atata devotament pentru a salva vieti omenesti si atata daruire!!!
ela si oana daria (02.12.2005)
mamica noiembrie-decembri spune:
Gata. Am scapat de nr. 13. 
Ne revedem la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68202&whichpage=1" target="_blank">Scutec nr. 14
dienutagraviduta spune:
mai, eu nu stiu nimic de reactiile astea asa nasoale la vaccin; febra luca n-a facut deloc, piciorusele n-au avut nimic, dar la intepatura s-a enervat rau, ca l-a tinut taticul lui nemiscat de piciorus; dar pt el cred ca eu am fost ciuma, ca eu il tineam in brate, si pe mine ma vedea ...
pe noi ne-a pus dr sa ii dam cate 1 lingurita de nurofen dupa vaccin si seara, cred ca de aia n-a facut febra; apropo, o lingurita are FIX 2.5 ml.
lavi - drojdie pusesem exact 1 cub, pe care scria 0.5 kg de faina; ori era veche faina, ori de la tarate a iesit asa; da, la cuptor o fac, ca incepuse sa ma tenteze ideea de masina de paine, si vroiam sa vad ce iese - ratare totala, din nefericire.
vroiam sa te rog sa imi dai si mie nr de mobil al lui lavi, daca il ai, pt ca sta foarte aproape de mine si as vrea sa mai vb cu ea, si vad ca nu mai intra pe forum, iar in agenda de pe contul comun nu este ...
probabil ca a fost groaznic sa stai la usa in timp ce inauntru plangea bebelusa .. mie imi dadeau lacrimile cu el in brate la vaccin si nu mai stam cum sa-l consolez, iar pe madamele alea le amuza ...
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by joy04
HEEEEEEEELP
FETELOR, cine a mai patit asa???????
Am facut vaccinul la 13.15, fara sa prea plangem, a fost totul ok ...la 15.50 am papat, nu f. mult, ne-am schimbat ca facusem kk si de la 16.45, urla intr-una . Mai da urlele cum nu am mai vazut.
daca ii pun compresa pe piciorus, se inneaca de plans. Cred ca slabeste de cat a transpirat plangand.
Mai URLA URLA URLA.
Dr cica nu crede ca ar fi de la vaccin ca nu a facut nici un bb asa....dar de la ce naiba?
I-am dat de deochi de ma luat durerea de cap...de la ce sa fie????
Spuneti-mi ca ato mai patit si voi asa si ca trece...
joy siVlad Andrei 01.12.2005
poze
Joy, eu asa am patit cu Deiu, acum 5 anisori si ceva, la vaccinul de la 2 luni. A plins mititelul aproape toata ziua, dupa ce ne-am intors de la vaccin! Si i-am pus supozitor cu Paracetamol, i-am dat mai tirliu si un pic de Nurofen, i-am pus si compresa rece pe piciorus, nimic, a plins de plingeam si eu cu el in brate! Dar pina la urma i-a trecut si acum e mare si frumos! Si sanatos! Ceea ce va dorim si dumneavoastra!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Vlad Andrei 01.12.2005