Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

LAVI, m-ai pus pe ganduri!il SUN MAINE SA VAD CE ZICE!

Ilenutza si bb victor- 22 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

HEEEEEEEELP

FETELOR, cine a mai patit asa???????
Am facut vaccinul la 13.15, fara sa prea plangem, a fost totul ok ...la 15.50 am papat, nu f. mult, ne-am schimbat ca facusem kk si de la 16.45, urla intr-una . Mai da urlele cum nu am mai vazut.
daca ii pun compresa pe piciorus, se inneaca de plans. Cred ca slabeste de cat a transpirat plangand.
Mai URLA URLA URLA.
Dr cica nu crede ca ar fi de la vaccin ca nu a facut nici un bb asa....dar de la ce naiba?
I-am dat de deochi de ma luat durerea de cap...de la ce sa fie????

Spuneti-mi ca ato mai patit si voi asa si ca trece...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Joy- io am patit asa cu Sarah, cind ii atingeam piciorusul cu compresa era jale. Dar noi nu am bagat preventiv supozitor. Asa ca de la 14 cind am facut vaccinul si pina la 18 a fost ok, dar dupa aia a inceput jaletea. Nici nu a mincat de durere la cina si i-am dat 2 ml de NUROFEN sirop. Ii bun pentru durere si scade si febra. Noi nu am avut febra decit 37.5 deci nu prea. Dar Nurofenul a facut minuni, apoi a papat peste o ora si a fost ca si noua. Am facut chiar si baita. Seara i-am bagat un Novocalmin - jumate, mai mult preventiv. Dar e cam mult Novocalmin daca nu are febra mare.

Noi am fost la doctor. Cristina - date pentru listuta control de 3 luni:
- greutate - 5.800, deci + 800 grame
- lungime - 61 cm

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Scuze, nu m-a exprimat bine mai sus- coect: am bagat jumatate de novocalmin, mai exact paoape un sfert - intre un sfert si jumate!

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

offffff,joycand ma gandesc ca si noi urmam marti
uite p cunostinta de-a mea a patit asa si dr ei a invatat-o sa puna pe piciorus o felie de lamaie si bebe s-a linistit
poate maine sunteti bine si iesim impreuna la plimbarica,iti las pe mes nr meu

ela si oana daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Azi nu sunteti asa active...

Bic sa-ti traiasca Sma! Atata imi place cum o prescurtati: Sma!

Lavi, fosta mea coleguta de DPN, nu stiu daca mai intri pe aici, sa-ti traiasca barbatelul!

Negaracristina La multi ani!

Buluci lacrimile asa apar teoretic, pe la 3 saptamani - o luna. Dar si dupa ce le apar, uneori mai mult tipa decat plang si atunci nu neaparat au lacrimi.

Fetelor, canalul lacrimal e canalul prin care se scurg lacrimile, de la ochi, in nas. De-aia cand plangem ne curge nasul. La un ochi de-al Natucului lacrimile (toate) curgeau in afara, mai precis, mereu lacrima. In plus, mai avea si o secretie albicioasa la ochisorul respectiv. A avut-o de la nastere, mai parea ca se amelioreaza cu ser fiziologic... Canalul asta trebuie sa fie permeabil la toata lumea, dar unii bebici se nasc cu el infundat. Din cate m-am informat eu, e posibi sa se deschida singur pana la 3 luni si daca la 3 luni nu s-a rezolvat de la sine, te rezolva oftalmologul... ce safacem?! Bine ca a trecut. Deja nu mai lacrimeaza asa si i-a scazut si secretia (a facut si un pic de conjunctivita la faza asta)

Noki felicitari pt tonaj! Ce a zis dr, si voi continuati cu alaptat 100% ?

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

MADAU, asa am luat...de ce? E putin? Acolo scria 195 RON, dar nu stiu de ce doar atat am luat.

NOKI, dar urla asa rau???? Adica pana acum nu mi-a urlat niciodata asa...
I-am dat panadol, i-am zis si Tatal Nostru, un prieten i-a zis de deochi.... mai dar nimic nu vroia...acum a adormit saracutu'

ELA, Deschid mess acuma si iai nr tau si poate iesim maine...

poze

Mergi la inceput

CRISTNA, sa-ti dau si eu datele pt Vladut.
- 1 luna - 4.500kg si 56cm
- 2 luni - 5.850kg si 60cm.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Ela, daca ai vaccin Infanrix, n-o sa aiba nimic la piciorush. Asta e unul dintre avantajele acestui vaccin. Dara-mi n-a avut piciorushu' roshu si nici dureri. Se mâtzâia cand ii puneam compresa (ca i-am pus si eu, preventiv) insa nu fiindc-o durea, ci fiindca era prea rece pt. gustul ei.
In legatura cu febra, scazand unitatile de rigoare, concluzionez c-a avut 37,5-37,6. Deci chiar la pragul inceperii febrei, ceea ce zic io ca ie bine. So, dont worry. O sa treaca ushurel pt. vaccinul asta

Mergi la inceput

Si la nastere a avut 51 cm

poze

Mergi la inceput