Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 13
pisi-si-boscu spune:
Link-ul e http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinaclaudiasuciu/my_photos
si as fi preferat sa pot sa activez acel Boscu' din semnatura... dar si poze cu Sebi e mai mult decat satisfacator, mai ales ca nu stiu cum se face !!!!
Multumesc fetelor !
Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by pisi-si-boscu
Link-ul e http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinaclaudiasuciu/my_photos
si as fi preferat sa pot sa activez acel Boscu' din semnatura... dar si poze cu Sebi e mai mult decat satisfacator, mai ales ca nu stiu cum se face !!!!
Multumesc fetelor !
Pisi, da acum "reply with quote" si vei vedea cum am facut. Baga linkul acela la semnatura. Revin dupa plimbarica!
Mamica Ilincai Teodora(15 noiembrie 2005)
mandyksch spune:
'Neata/Ziua fetelor.
Noi raportam una bucata problema serioasa. Bb nu vrea sa suga din sanul meu drept. Am vazut eu ca de cateva zile are el oaresce nervisori cand il pun la sanul drept dar de aseara tot intr-un circ o tine.Parca l-ar vedea pe dracu in persoana.
Adevarul e ca sfarcul acela e mai mic si-l prinde poate mai greu dar pana acum n-a facut figuri. Am incercat si cu mameloane de silicon dar e suficient numai sa il apropii de san ca urla deja. Cu sanul stang nu e nici o problema. Nu stiu ce sa fac
, nu cred ca ii ajunge doar un singur san. M-am pus pe muls sa ii dau din bibe, dar asta nu e o solutie pe termen lung. Acum astept sa vad ce se intampla la supturile urmatoare.
Joy, bucatariile alea mari sunt din import. In grup doar fabrica de la Suceava face bucatarii dar alea sunt la dimensiuni cat de cat normale si sunt parca pe rasinos si sunt vopsite. In general fabricile mari (cu cateva sute sau mii de oameni si cu productie de serie mare) nu fac decat rar mobilier pe comanda pt. ca se deregleaza tot fluxul tehnologic, trebuie reprogramate utilajele si ar fi o cheltuiala mult prea mare. De aceea e recomandabil sa apelezi la o firma mai mica pt. mobilier la comanda. Asa am facut si eu.
Mara, eu nu ma duc la sala pt. ca nu prea am tragere de inima si nu vreau sa-mi etalez suncile
, dar acasa incerc sa fac exercitii. Am inceput cu tot felul de exercitii pentru copase, spate, barte si am facut si abdomene. Nu fortez nota ca totusi sunt dupa cezariana dar e ok.
Lavi, Gandacel felicitari pt....kilogramele in minus
, eu nu prea reusesc sa dau jos mare lucru, dar incerc sa nu exagerez cu mancarea si mai ales cu dulciurile. Poate reusesc pana la botez sa dau jos cateva kilograme (sanse sunt ca botezul va fi la sf. lui martie).
Dordia
, chiar ca esti cea mai atenta dintre noi.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
dordia2000 spune:
Fetelor va multumesc pentru aprecieri dar...nu e chiar asa!!! Va pup pe toate!!!
Diana mamica de
bb Stefan-Cristian
14.11.2005
pisi-si-boscu spune:
Hai sa fac si eu o incercare...
Pisi mamica lui url="http://pq.photos.yahoo.com/ph/alinaclaudiasuciu/my_photos"]Boscu'[/url] mic de 5 ani
mirabilis spune:
Buna, fetele!
Va scriu si eu ceva, caci am citit repejor cateva pagini si am vazut ca v-ati ingrijorat de fontanele. E adevarat, capul creste si prin fontanele anterioara, dar mai ales prin suturi.Craniul e format din mai multe oase, sudate intre ele la maturitate. Dar acum, nu sunt sudate si permit osului sa creasca. Sunt f multi copii carora li se inchide fontanela pe la 3-4 luni.Chiar si 2. Nu e o problema. Si lor le creste in continuare capul. Cred ca si Iulia o va avea inchisa pe la 4 luni.
Va pup si va invidiez ca aveti timp de DC!
pisi-si-boscu spune:
Hai ca m-am plictisit de atatea incercari, merge bine, nu merge, da-le naibii de poze !
Apropo de fontanela, am vrut sa zic si eu ceva, dar avand in vedere faptul ca eu am fost deseori admonestata ca va contrazic am tacut; dar acum daca a indraznit si altcineva... mi se pare un pic cam tarziu sa se inchida fontanela dupa 1 an ( se inchide definitiv ceva mai tarziu dar de inchis vizibil - la pipait - se inchide cam in jur de 4 luni ) asta la copii normali, fara probleme cu rahitismul.
lavi02 spune:
Aici e nevoie urgenta de mine:
pisi, faci asa:
[url=link-ul_intre_ghilimele]ce_vrei_sa_apara[/url]
Vesti despre noi - imediat, e mai mult de scris si eu am treaba.
Ilenuta ala nu e CM, sunt LOHII, inca n-ai trecut de 6 saptamani. La mom asta nu e normal sa mai fie rosu-maroniu, mai ales daca e mai mult de 2 stropi, du-te la ginecolog cat mai repede. (se poate sa mai ai resturi in uter) Eu am fost de 2 ori la el la urgenta pt asa ceva. Ocazie cu care intrebi si de Exluton.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)