Nunta in Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Darria Nu m-am suparat, cum as putea? Am sa incerc pe la magazinele de pe Cuza Voda, daca nu, duminica dimineata prin piata ...
Pai am sa intreb exact luni cand ma duc sa depun si dosarul, sa vad care e treaba ... si la Select, daca e asa, pai nu iau nici o masa, nik. Plus ca toata lumea e de acord ca nu e timp de povesti si ca trebuie sa venim repede acasa sa ne ocupam de celelalte. Plus ca eu trebuie sa fiu gata oleak mai devreme, ca noi facem sedinta foto inainte de a intra in biserica, ca atunci e mai lumina. Sper sa fie frumos afara, daca ninge o sa fie fain sau daca se incalzeste asa ca de primavara. Pe mine vremea asta ma face extrem de nostalgica, caci pe vremea asta ne-am cunoscut noi ...

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liliana, mergi si intreaba la cofetarie, poate nu mai este asa acum. Oricum era o ciudatenie sa rezervi mese la cofetarie cu meniu de la restaurant.
Noi am servit afara praji si sapm. dar acum fiind iarna nu ai cum.
Sa fie intr-un ceas bun depunerea dosarelor si sa ai o vrme frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Mai harnicutelor!
Darria sa ne traiesti, "mami de baza"! Te-ai ingalbenit
Lili imi place ca esti calma, inca! Asa si trebuie. Acum ma apuca nostalgia...ce frumos era anul trecut cand pregateam nuntile....si in ce crize intrase Nusha, draga de ea. Si ce calma era Darriutza...
Spor in toate fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

beyyy eu sunt "in crize" de cand m-am nascutasa ca era normal la nunta sa fiu si mai "in crize"
ce mai faceti fetelor??/eu azi deja sunt mult mai vesela am sperante mari sa scap de operatie si sa rezolv cu un tratament naturist cu ceaiuri...oricum sunt tare fericita si parca deja ma si simt mult mai bine(autosugestia)
va pup pe toate si va urez multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Darria, care era faza cu certatul? Ca azi sunt mai ametita de cap si nu am reusit sa ma prind!

Lili, eu am fost anul trecut la o cununie civila pe 15 ian si afara ningea, erau penultimii cei la care am fost noi, dar tot afara, pe terasa am fost scosi pentru felicitari, suc, prajituri...

Si mi-am amintit ca pe Cuza-Voda, magazinul vechi care era cu pasari de astea, nu mai este. Sau cel putin in toamna, cand am trecut pe acolo, nu era (ala de pe partea cu posta)...
Nusha, ma bucur tare mult ca nu mai trebuie operatie... Sper sa te faci bine numai cu tratamente...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Darria, care era faza cu certatul? Ca azi sunt mai ametita de cap si nu am reusit sa ma prind!

E si maine o zi!

Pai ziceam sa nu-mi mai tot multumiti atata pt. orice Daca era un ajutor cu adevarat atunci mergea dar asa.....
Nusha: noi am vb.
SunSmile, da ma, m-am ingalbenit ca asa se incepe: cu hepatita netratata pana ajungi la ciroza si apoi la iar apoi........... Macabra gluma asa e? Este efectul sfarsitului de raceala, eu zic nu, ea zice mai stau un pic

Oare unde au disparut miresicile? Au inghetat de atata iarna? Ca de fostele miresici care nu mai trec pe aici nu mai zic nimic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

quote:
Originally posted by Darria

quote:
Originally posted by ralnied1

E si maine o zi!

Pai ziceam sa nu-mi mai tot multumiti atata pt. orice Daca era un ajutor cu adevarat atunci mergea dar asa.....
Nusha: noi am vb.
SunSmile, da ma, m-am ingalbenit ca asa se incepe: cu hepatita netratata pana ajungi la ciroza si apoi la iar apoi........... Macabra gluma asa e? Este efectul sfarsitului de raceala, eu zic nu, ea zice mai stau un pic

Oare unde au disparut miresicile? Au inghetat de atata iarna? Ca de fostele miresici care nu mai trec pe aici nu mai zic nimic.....

Ultima fraza era cu substrat la adresa meaGata mai darria am aparut si promit sa scriu, nu prea stiu eu ce dar ma bag si eu in seama.
Acum sa ma prezint celor care nu ma stiu: sunt o miresica de anul trecut de pe 23 iulie.
Nusha iti urez si aici sanatate multa! Ca daca nu scriu ma ia darria la impins vagoane pe mess ca de ce nu scriu la miresici, nu de alta dar la cit ma suporta pe mess tb sa fac si eu ceva pt o mamica scumpa
Igireada stim prin ce treci ca si noi am fost la fel. Bafta luni la depunera dosarului.Ce mindra am fost de ieseanca noastra care a aparut in carticica de la practic!
Sunsmile eu nu am reusit sa-ti vad frumusetea de catel dar imi inchipui ce frumushel e!Sanatate multa!
Ralnied nu mai fi suparici ca faci riduri! lasa problemele, ignora! crezi ca daca te consumi se rezolva ceva?
Darria vezi m-am tinut de cuvint!
Despre mine ce pot sa zic decit ca vreau anul asta de martisor un.Acum sa vad daca primesc de la Dumnezeu minunea.Sanatosi suntem, de prestat prestam asa ca poate poate.
poze lory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Salutari fetelor,

Va multumesc ca v-ati gandit la mine si multumesc pt informatii.Deocamdata se pare ca nu il pot transporta pe tata la Iasi pt ca e f slabit si din cauza morfinei doarme non stop aproape.
Inca ma chinui sa iau cea mai buna decizie : daca ar tb sa vin sau nu in tara,insa simt ca nu am puterea sa vin si nici nu are rost acum.
A inceput un trat alternativ si ast sa vad cum evolueaza, iar daca i se accentuaza starea, at iau un bilet si vin la urgenta.
Mi-e atat de greu, pt ca mi-am mai luat odata ramas bun de la el si nu mai am puterea sa o fac din nou.
Multa lume imi spune sa merg in tara , insa acum nu pot,mai astept un pic!
Gata, nu mai vb despre asta.

Vreau sa va spun ca viitoarea mea socra s-a purtat exemplar si cand am incercat sa imi cer scuze si sa nuantez in asa fel incat sa intelg ca a gresit, at a zis ca sa uitam si sa nu vb despre asta ca a trecut si gata.
Oricum si-a dat seama ca a gresit si ea si acum este mult mai atenta,iar eu ma simt mult mai bine si apreciez efortul ei.

Cununia va fi la Barboi, pe 27 aug la ora 4pm.
As fi vrut la 5pm, dar era rezervat.
Oare cat tine slujba?(Nushulica...tu ar tb sa stii)
Acum 2 sapt nici nu ma gandeam sa facem aici, insa odata in viata ne cununam , asa ca platim cat o fi, numai sa iasa bine.
Ne-am oprit la biserica asta ca arata superb , are cor si e pozitionata f bine.
Intr-adevar ne costa cam mult, dar corul il plateste mama lui Cristi.
Acum nu stim cati preoti vor fi si cat tb sa dea nasul la fiecare.
Zicea preotul ca putem chema si parintele parohiei de care apartinem sa participe la slujba ,insa nu stim daca va accepta sa vina.
Deci am mai rez o probl.

Cam atat despre nunta.
In rest ne zbatem si fugim intre scoala, job si alte necazuri.
Eu nu ma simt prea bine si am cam slabit,insa sper sa imi revin curand.

Fetelor bolnavioare le doresc multa sanatate!
Lili, bucura-te din plin de mom astea!
Numai bine tuturor!
Va pup,
Cris

Mergi la inceput

Salutare,
Fetelor, care mai aveti treaba, va recomand cu caldura Preference. Sunt super si se poarta f frumos cu tine, iti explica orice, se poate ajunge la un acord. Toata stima, din partea mea. Eu mi-am rezolvat treburile cu ei, adik cu niste artificii si cateva baloane de heliu.
Azi am fost si mi-am platit darile pt dosar si luni sper sa depunem dosarul si sa fie cu noroc.
Duminica dimineata am sa ma duc sa caut porumbei prin piata, toata lumea zice ca se gasesc in piata de la 2 Baieti, deci am sa-mi incerc si eu norocul acolo.
Azi am fost chiar f fericita ca am reusit sa rezolv asa multe lucruri, va pup pe toate, ma bucur ca ati revenit pe aici, ceea ce inseamna ca problemele s-au mai diminuat, ceea ce nu poate decat sa ma bucure.

Liliana

Mergi la inceput

Lorym multumesc pt compliment. Pana la urma am castigat si premiu la revista, a placut la public omuletul de zahar...

Liliana

Mergi la inceput