Nunta in Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Fetelor, va salut pe fuga! La mine s-au intamplat cam multe (cam toate rele, doar o chestie mai buna!) in ultima vreme, adica de sambata incoace... Am aflat si o chestie legata de familia sotului si deja sunt intr-o perioada tare nasoala... Sper sa imi treaca intr-un final...

Dana, la Alexandrion m-am gandit si eu, ca era parca mai ieftin decat votca pe care o voiam noi. Si am inteles ca bauturile si tigarile nu se mai scumpesc de la 1 martie, ci de la 1 ian 2007... Nu stiu daca e sigur sau nu...

Darria, nu am parat cu nimic eu...
SunSmile, ce faci??? Cum e cu maseluta???
In rest, va pupic pe toate si sper sa ne mai auzim!

PS -- Nusha!!!!!!!! Cum e????????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ralu e neagra din pacateasta e...am probleme destul de mari acum cu sanatatea nu are sens sa mai zic aici tot ce am s-ar putea sa ma operez
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Nusha, imi pare rau de tot ce se intampla. Iti doresc muuuuuuulta sanatate si poate nu e necesara operatia(nu stiu despre ce e vb. dar te intreb eu pe mess)
Dana: la capitolul bautura nu ma pricep si nu ma bag(la Alexandrion ma refer). Vin sec bun dar nu stiu la ce ambalaj(de 750 sau 1l) il gasesti: feteasca alba.
Ralu: pricepui acum ca nu m-ai "turnat"
Liliana: cum stai cu emotiile?
SunSmile: ne-ai obisnuit sa ne dai trezirea si sa ne spui noapte buna. Acum ce faci?

Restul miresicilor ce fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Nusha multa sanatate.Ral macar bine ca una buna s-a intamplat,nu?din toate relele.
Sunny unde esti?treaba multa?
Nici eu nu ma pricep la vinuri sau coniac...dar parca suna mai bine alexandrion decat vodca..plus ca stiu ca la un moment dat era in mare voga parca e cu mai multe sau mai putine stele,la fel ca si Metaxa...dar suna bine pt.nunta.
eu am auzit ca se scumpesc invitatile asa ca ar fi bine sa ma apuc sa le comand..bine nu se compara la pret invitatiile cu bautaura si nici ca importanta.

Zambeste,maine va fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Noapte buna! Poftim! Ca sa nu va mai plangeti! Io am zis sa le las pe mirese sa se desfasoare, ca din umbra oricum va urmaresc! Era sa cada subiectu pe pagina a doua si atunci am scris!
Nusha multa sanatate pui! Poate-mi spui si mie pe mess, ca sunt cu ghimpe!
Ralu valabil si pt tine, ca si tu erai mohorata!
Darriutza...cu tine am vb! Numai ca ne-am luat cu cateii si am uitat ce era mai important...Busco-nepotelu e bine, da?
Lulla iubita esti bine? Greturile mai sunt? Hai ca mai vb dincolo!
Va pup pe toate!
Succes Lili la ultimele pregatiri!
p.s. Mexxa unde-o fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salutare,
Darria mii de pupici pt idei. Eu chiar nu aveam nici una, spre rusinea mea. Azi sunt foarte ocupata si nu cred sa ajung prin oras, dar joi sau vineri am sa caut sigur. Duminica sigur am sa ma duc prin piete...
Si nu, nu pot spune ca chiar am emotii
Sunsmile sper ca esti mai ok cu maseluta si nu mai ai probleme Multumesc frumos de urari.
Nusha imi pare rau sa aud. Sper totusi sa fie o alarma falsa si sa nu fie nevoie de operatie. si multa sanatate.
Ralu ce-ai patit? Ce se intampla?
Liza multumesc de rapsuns. Gata, m-am hotarat, am sa ma duc vineri la ei si-mi cumpar artificuri de dans si de tort. Si eventual vreun cufar de bani, daca au asa ceva, eventual porumbei, daca se ocupa, eventual o pernuta pt inele. si cam atat ...
tuturor si sper sa se rezolve problemele voastre, oricare ar fi ele.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Liliana, anul trecut aduceau artificiile pe baza de comanda, nu stiu acum cum este dar e bine sa te duci din timp. Chiar un cufar pt. bani au, il inchiriaza(asa era anul trecut).
Pt. verighete nu iti place asa ceva?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/codrii_de_arama/detail?.dir=3b56&.dnm=290b.jpg&.src=ph acum depinde ce iti place mi mult: pernuta sau flkori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Va multumesc celor care va mai interesati de soarta mea, chiar si din cand in cand...
Lili, zau, tu chiar nu mai ai de ce sa iti bati mintea acum cu problemele mele!

Nusha, da repede un mesaj off-line pe Mess ca sunt speriata de moarta cu tine... Deja ma gandesc numai la tampenii...

Eu va mai zic doar atat: azi am avut cearta prin telefon cu mama mea proprie... Nu mai stiu ce au toti... Ma paseaza cu tot felul de tampenii in stanga si in dreapta si nu mai rezist nici eu...
Am de gand sa sunam pe cineva cu muzica, filmare zilele astea. Poate macar atat reusesc. M-as mai duce si pe la niste magazine de astea de profil, dar nu am chef de una singura si de aceea tot aman momentul...
Va pupic pe toate si ne mai auzim!

PS--SunSmile, Alex ce face???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor va multumesc mult la toate nu are sens sa va faceti griji incerc acum sa gasesc o alternativa naturista sau un tratament la un bioenergoterapeut daca este posibil....darria multumesc frumos inca o data pentru ajutor incerc sa-l gasesc pe d-l respectiv si sa vad ce pot face
sa-i tinem pumnii lui sunsmile si sa ne gandim mai mult la ea acum ca din cate am inteles mai are o operatie acum...daca nu am inteles bine va rog sa ma credeti ca nici nu mai stiu bine ce-i cu mine...vb cu cineva si in timpul conversatiei nici nu stiu despre ce vb
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Salut,
Fetelor, sincer imi pare rau, ca nici nu stiu ce se intampla cu voi si mi-e si jena sa va contactez in privat sa intreb, ca probabil numai de mine pe cap nu aveti nevoie ... Va urez sa fie toate bune pana la urma si sa aveti multa sanatate.
Darria am stabilit, gata, vineri la 10 ma vad cu cei de la Preference si vedem ce si cum se poate face.
Maine ma duc la croitoreasa sa dreg ceva la rochia mamei si sper sa reusesc sa platesc si darile pt starea civila.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput