Nunta in Iasi (14)
Raspunsuri - Pagina 4
SunSmile spune:
Neata,
Am intrat, pe fuga, sa va urez un weekend placut si insorit!
Nusha iti multumesc! Vezi, asta e cauza pt care ma simt asa bine la "voi aici".
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate si putere! Si liniste!
oana8188 spune:
Nusha, nu...nu am mai reusit sa ma duc nicaieri...nici la magazinul Novias, nici la targ...
Sunt sanse sa ajung, totusi...saptamana viitoare sau peste doua saptamani, ca mai sunt doua targuri, la Sofitel si la Marriot. Imediat cum am stiri va zic, iti dai seama!
Pupici la toata lumea!!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
oana8188 spune:
Dragele, uite acu' vin de pe subiectul miresicilor de 2006 si sunt cateva opinii legate de Romexpo; fetele nu sunt foarte entuziasmate si este o miresica, vera, care a facut poze la romexpo si le-a postat.
Daca cititi Miresici de 2006, gasiti si link-ul ei. Are multe poze cu rochite din care doar cateva mi s-au parut dragute.
Mi-a venit inima la loc un pic ca imi parea asa de rau ca nu am ajuns si eu la Bucuresti, dar mai sunt 2 targuri si se pare ca asta nu este cel mai fain din ele.
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
Darria spune:
SunSmile, daca tu esti "dusa" atunci eu cum sunt? Te rog frumos, nu vreau sa ne certam pt. locul unu la "duse" pt. ca eu detin premiul asa ca tb. sa lupti ca sa ma detronezi Acum odihneste-te, ia-l pe urechiusa in brate si o sa fie mai bine.
Nusha: multumesc frumos pt. urare chiar am nevoie in zilele astea de sanatate Stiai ceva? Si eu iti doresc muuuuulta sanatate
Am racit dar doar la gat si vb. de parca as manca tutun pe paine zilnic dimineata, la pranza si seara Chiar daca mai am un pic pana sa invii sunt pe drumul cel bun si imi trece.
Aseara am avut un adevarat supraveghetor: urechiusa a stat toata noaptea langa mine, fie la spate fie pe perna langa mine, e tare grijulie.
De aceea iti spuneam SunSmile sa-l iei pe Alex ca simte mititelul cand ceva nu e in regula.
Si uite asa am fost off topic total
Va pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana placut
ralnied1 spune:
Si vin si eu, mai mult off-topic, evident... Fac legume si copanele la punga magica... I-am promis lui iubi si clatite pt azi...
SunSmile, sper ca nu te mai doare! Acum, daca ai rezolvat si maseaua, teai si descarcat, sper sa te simti mai bine...
Darria, tot fara glas???Cred ca sotul tau e unul dintre cei mai happy zilele astea...
Nusha... ai vazut ca Darria a incercat ceva??? Te-ai prins??? Eu am promis ca sunt cuminte... Asteptam vesti!
Si ceva on-topic, pe final: maine probabil luam costumul lui...
Si m-am uitat un pic la pozele alea de la Mirese 2006... Sunt cateva facute si de Kreliuta...
Pot sa zic ca nu mi-a placut tot ce am vazut, dar, daca ma gandesc un pic, cred ca muream de inima rea in cazul in care ma duceam acolo, luam la cunostinta preturile si plecam suparata ca nu am bani sa cumpar nimic...
Mai bine ca in Iasi nu este nici un targ de asta
Va doresc o dupa-amiaza placuta... Cred ca azi nu mai pot intra... Cumnatul e de vina! Nu ca nu vreau eu! Va pupic!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Darria, tot fara glas???Cred ca sotul tau e unul dintre cei mai happy zilele astea...
Nusha... ai vazut ca Darria a incercat ceva??? Te-ai prins???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Tot fara dar nu pt. mult timp .Nu e ma saracu, ca nu stie ce sa faca sa nu mai fiu asa. Stii tu cum e: rau cu rau dar mai rau fara de rau. Raul fiind eu
Aha, deci mataluta m-ai parat? O sa te trec la catastif
Spor la facut papa, mai ales la clatite ca sunt migaloase si la cumparaturi pe maine
Iti dau un pont daca vrei la calc: "cumpara" cumnatul cu clatite diseara si uite asa ai liber la calc
oanaiasi spune:
Salutare fetelor,
Cam trista atmosfera pe aici.... imi pare rau pentru ce ti se intampla CRYSS...mai este un tomograf foarte bun si nou din cate am inteles in Iasi aproape de Podu de Fier pe Eternitate: se numeste Explora cabinetul! Eu trec pe acolo cand merg la serviciu si tot timpul vad masina Salvarii in fata! Multa sanatate tatalui tau!
Sunsmile , tu ce ai patit, iubita? ..ca sa iti treaca!
Darria ce mai face BB? Sper ca e bine si tu la fel !
Fetele (cele care nu le-am mentionat) va pup , spor la treaba cu pregatirile! Va urmaresc cu mare drag, sa stiti!
Eu sunt un pic ingrijorata ca am fost la medic asa ...pentru un control de rutina....si mi-a descoperit un chist marisor pe ovarul stang si o rana pe col Imi este atat de frica sa aflu ce iese la Pap ca am citit atatea pe forum..!!! HPV pe toate drumurile, suspecte de neo de col incat imi vine sa ma dau cu capul de pereti!de un milion de ori !!!!!!!
Acum nu pot decat sa astept , sa imi fac tratamentul si sa vad ce iese apoi la Pap, si poate nu o iau razna pana atunci!
Daca iese ceva nasol imi iau doza de soda caustica poate arde buba!
Oana
liza303 spune:
Oana eu am avut un chist care s-a spart,acu sunt la tratament,sper sa fie bine.Am avut niste dureri groaznice,mai bine sa tratezi de pe acum chistul,sa nu ajungi sa se sparga.Am avut si o rana,dar nu e atat de grav,se trateaza.Vezi ce tratament iti da,am auzit ca unii doctori merg doar pe anticonceptionale,si chistul nu dispare.O prietena de a mea a fost internata 1 sapt in spital pt. asta,se fac si operatii...e periculos.Eu am fost la un dr. bun si ma simt mai bine,fara operatie doar cu tratament ,,,,insa tratamentul e groaznic
Ai grija de tine
O zi placuta tuturor!
lullabay spune:
Cryss...mult curaj si putere..si speranta..computer tomograful de Spitalul CFR functioneaza acum cu siguranta..dar cum spunea si SunSmile Bucurestiul e o alternativa mult mai buna au si aparatura mai buna si dr.mai bine specializati..plus acces la tratamente mai noi.
oana nu te speria ranile pe col nu inseamna mereu pr.la test..se pot cauteriza ...cat despre chist si eu am avut unul de 4 cm pe ovarul dr.posibil s-a spart singur pt.ca la echo nu s-a mai vazut..si lasa soda sa dai o bere (pardon un suc ca eu nu am voie alcool) ca totul e bine.
Zambeste,maine va fi mai rau!
SunSmile spune:
Neata
Spor la trebi, dragele mele!
Oana...mergi sa-ti dea tratament...se "dizolva". Si stai linistita si nu mai vorbi prostii,ok? Te pup si putere!
Va pup pe toate si ne auzim!