Nunta in Iasi (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lili, din cate stiu, cei de la Neuro, chiar sunt buni in domeniu! Acum... cred ca au exagerat si cei de la Bucuresti un pic!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Uite Ralu ca am venit si aici!
Am dat-o in bara..ok. Imi asum si asta! trecem peste toate. Macar sunt multumita ca nici picata cu ceara nu pot fi "falsa". Mi-o iau..tot asha, asta e viata!
Nusha pe unde esti?
Cristina dar la Sp. Militar din Buc. nu mergeti? Poate gasiti o parerea mai buna.(sai ai scris si n-am vazut?)
Imi cer scuze si voua fetelor, ca v-am innebunit every day!
O fac pt ca-mi sunteti prietene dragi!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

RALNIED multumesc de informatii. Deci acasa ar trebui sa fiu de pe 8, 9 iulie....nu? Aoleu....cred ca innebunesc astia de la munca.. In perioada asta mai toti se bat cap in cap cine sa plece in concediu.

IGIREADA iti multumesc de tel. Un sfat: crezi ca in aprilie e prea tarziu sa vorbesc cu ei? De un eventual angajament cu ei....Ok, astept pozele tale sa vedem. De pe acum petrecere frumoasa si sa fii calma si fericita!!( ca eu nu cred ca voi reusi... dupa cum sunt facuta...)

SUNSMILE dar nu-i zis ca daca ai un chist trebuie neaparat sa ajungi la operat. Depinde ce fel de chist ai. Sunt chisturi care se pot trata cu picaturi din diferite radacini, care se pot trata cu contraceptive. Si da, sunt acele chisturi care sunt embrioni neformati...ma rog daca te intereseaza subiectul am sa-ti dau un PM, sau mai bine zis da o fuga la ENDOMETRU, ETC si acolo vei gasi zeci de sfaturi si informatii de la fetele de acolo. Stii si eu am un chist cam de 7, 8 ani. Nu prea m-am tinut de el. E lichefiabil. Adica se poate trata fara operatie. Scuzati-ma daca am fost off-topic.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, am vazut la miresici de 2006 ca acum esti in operatie. Multa bafta si o refacere rapida, nedureroasa. Macar un de incurajare. Nu stiam de chist, credeam ca e o banala infectie nu asa ceva.

danangie: daca vrei poti intampina asa invitatii, de fapt poti sa-i intampini cu ce vrei. Noi am ales clasica sampanie ca a fost mai comod pt. noi asa. Poti sa o faci si cu un cocktail pt. doamne(culoare roz sau rosu) si pt. barbati(cu albastru) - cu ce vrei.
Dana: SunSmile cu maselutele are probleme.
Analize(din cate imi amintesc din vara): radiografie la plamani dupa care iti elibereaza un bilet ca nu ai tbc; analize sange(hiv, sifilism si parca mai era una). Apoi cu acestea mergi la un medic de fam. sau la o policlinica(noi am mers la cea pt. studenti) si se elibereaza certif. prenuptiale care sunt valabile 24 de ore din momentul eliberarii(desi analizele sunt valabile 6 luni sau cel putin asa a spus medicul). Pe certif. tb. sa scrie "apt pt. casatorie" ca altfel nu sunt valabile. E bine sa iti elibereze certif. in ziua in care depui actele. Daca ai "pile" cred ca se rezolva fara analize. Control pshihi.....nu se face sau nu se facea vara trecuta. La medic am mai dat o declaratie ca nu suferim de boli cronice, etc....
Am facut analizele pe bune, ca nu avem pile in domeniu, am mers la medic(la policlinica studentilor) unde am platit 20.000 lei pt. eliberarea certif si un buchetel de flori.
La starea civila tb. depuse personal: viitorii soti completeaza si semneaza acolo 2 hartiute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

SunSmile, eu te-am chemat aici sa te mai linisteti, ca nu cred ca de nervi ai nevoie acum... Nu incepe din nou, ok??? Te pupic! si poti sa zici la noi si de maseluta, si de Alex, si de ce vrei tu... ca noi nu ne suparam... Asa e, fetelor???

Cristina, m-am interesat azi la munca si am inteles ca functioneaza atat tomograful de la Neuro, cat si cel de la Spiridon...

Dana, cu placere...

Pentru cine intreba de Nusha... Am vorbit azi cu ea un pic. Si daca nu am terminat-o inca nervos (lumea stie de ce!), e posibil sa faca bine si la ora asta!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

DARRIA ce figura am facut....citisem ca iti scria ca atunci cand ai un chist numai operatia te poate scapa. Si deci, ma gandisem ca vorbea de chist pe ovare. Mia culpa!

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara,
Incep prin a va multumi pentru caldura, sustinere si suport! Imi sunteti aproape de suflet si asta ma ajuta sa depasesc multe "hopuri".
Ralu...nu, nu ma enervasem! DELOC! Am simtit nevoia sa ma explic, pentru ca discutiile ajunsesera unde eu nici nu mi-am imaginat!
Apropos...a fost neplacut, arat ca o gogoasha dar e bine ca s-a intervenit la timp! Mi-e somn, foame si lehamite!
Sper ca in numele prieteniei de pe acest forum sa ma intelegeti si sa ma acceptati asa "dusa" cum sunt!
Va multumesc inca o data, dragelor!
O seara placuta si un weekend linistit va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

salutare,
sun speram ca esti ok.
dana nu stiu ce sa-ti zic, tipul are destule contracte. Ideea e ca el nu rezerva anumite date. La semnarea contractului se plateste 10% din valoarea lui, noi am dat un mil. Daca te razgandesti nu-ti mai da avansul. Deci ... daca vrei sa rezervi poti s-o faci cu riscul acestui milion. Mie mi-a placut f mult, dar stii vb ceea, gusturile nu se discuta.
Nu am noutati on-topic, is fericita ca am rezolvat cu aproape toate chestiile. Mai sunt pe ici pe colo cate ceva, dar ... e ok.
tuturor

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

seara buna fetelor!!eu sunt bineinteles iarasi pe fuga ...dar de data asta ca ma fugareste mihaitzaam niste probleme momentan de asta nu am mai intrat si de sanatate si de alte genuri dar sper sa rezolv totul cat mai repede....
sunsmile tare rau imi pare scumpa pt tot ce ti se intampla si sa stii ca iti tin pumnii...tu cu gura ta ai zis ca esti increzatoare si sigur stii ce spuimai vb pe mess cand mai intri
cu ralu si cu darria am mai vb un pic pe mess va transmit si voua salutari darriei sanatate multa!!!si ralu viata fara stres!!!
liliana am citit tot ce ai scris si vad ca stai bine cu pregatirile si ca ai intrat deja in luna stresului si a cumparaturilor pe fuga...sfat: stai usor si linistita ca asta e cea mai frumoasa zi din viata ta si trebuie s-o traiesti din plin
salut si restul lumii si urez miresicilor spor la cumparaturi si pregatiri
apropo am vazut la stiri in seara asta ca s-a deschis targul de nunti la bucuresti si am vazut niste rochitze tare frumusele acolo...a fost cineva de aici??avem poze ceva??oana tu ziceai ca mergi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza303 spune:

Crysuc ,imi pare tare rau de ceea ce ti se intampla,nu stiu ce sa-ti spun, fii puternica si increzatoare

Mergi la inceput