Nunta in Iasi (14)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
lgireada spune:
Salut,
Am revenit si io, m-am cules de pe drumuri
Pai io propun sa ramaneti cu noi miresici mai vechi, sa ne sfatuiti, ca mie una tare bine mi-o prins ...
Eu maine cred ca am sa ma duc sa intreb de caleasca, nu garantez ca va iesi pana la urma, ca trebuie sa aiba si autorizatie de circulat, sa vad si cat costa si care drum sa-l fac cu trasura. Ma gandeam sa fie mai pe lumina, ca sa iasa si pozele si filmatul super, dar asta ar insemna sa ma duc cu caleasca la biserica, ceea ce nu e o idee prea rea si sa fac sesiunea foto in parc in Copou
ma mai gandesc io pana maine. Pacat ca nu am cu cine ma sfatui ...
O seara cat mai faina in continuare,
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Nushulita nu te supi pe mine! Hai pup sa-ti treaca!
Da fetele...nu o sa disparem, stati linistite! Numai ca e NORMAL sa va desfasurati voi! Noi suntem ca babele, stam pe bancutza si ne uitam la tineret! Dar daca aveti nevoie de un sfat, un umar, o alinare..vom fi aici mereu! Noi n-am avut miresici 2004, dar am fost unite si am invins. Asa sa faceti si voi!
Lullita si Ralulita...zambetul meu sa va molipseasca! Or sa se aseze toate! Mereu am fost de parere ca lucrurile nu trebuiesc fortate, caci timpul le aseaza si le gaseste solutii!
La Darria e mai greu, dar hai sa incerc...Darririta tu esti bine bag de seama! Bushchito la fel, da?
Va pup, va urez o seara frumoasa si promit ca o sa intru zilnic...dar nu ca zuza ci ca baba chira curioasa!
melania_h spune:
Multumesc, Daria:) si multumesc si celorlalte fete. Imi pare rau ca v-am starnit curiozitatea:( o sa incerc sa ma revansez cumva...cu sfaturi: mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sfaturi.
melania_h spune:
Am fost foarte norocoasa sa imi pot permite rochitza. Dar stiu ca indiferent de rochie si de toate, ceea ce conteaza e relatia dintre cei doi,sa se iubeasca si sa se respecte. Daca nu puteam sa imi permit, nu imi faceam nici eu..:(((, dar am fost norocoasa. As fi putut sa apelez --poate-- la o croitoreasa, dar mi-am dorit sa nu fiu deloc dezamagita.Ma indoiesc ca o croitoreasa putea sa o faca totusi...dar nu se stie niciodata. Nu am vrut sa risc si am apelat la cei mai buni/dintre cei mai buni la capitolul asta.
Pupici multipli si sper sa nu fiti suparate pe mine
P.S.O sa am gandesc oricum. Am invatat sa tin foarte mult la intimitatea mea si de asta poate imi vine greu...
lullabay spune:
Darria asa ne gandeam si noi sa facem cu cei din partea mea care sunt din BT..si vorba unei prietene sigur nu o sa tai tortul singura ca nu pleaca pana nu pleaca masina
Dar avem cativa prieteni de la Bucuresti si pe ei tb sa ii cazam undeva..mai sunt rudele care nu cred ca vor sa plece a doua zi...si lor trebuie sa le gasim cazare..
Ralu cosulet,pernuta am uitat de astea...dar stiu ca cine mai vinde verighete mai vinde si pernute poate asa gasesti mai ieftin
Lili sfatuieste-te cu noi..poate te putem ajuta...Darria sigur are idei..trebuia sa se faca detectiv..serios..cand a inceput sa iti spuna de unde sa iei porumbei am ramas cu gura cascata... eu intr-un an daca ma chinuiam si nu scoteam toate posibilitatile pe care le-a gasit ea ..serios
Melania da nu e nimeni suparata pe tine..cel putin eu nu sunt..nu vrei sa arati rochita foarte bine e a ta..si sa stii ca eu una nu te-am judecat ca ai dat bani multi eu poate daca aveam dadeam si mai mult pe o rochie de la Demetrios..da nu am si o sa ma multumesc cu ce gasesc..asta daca o sa imi placa ceva vreodata..eu sunt suparata ca nu gasesc ceva sa imi placa
Zambeste,maine va fi mai rau!
karisma spune:
Buna fetelor!
Dar ce mult ati scris azi.... ati umplut vreo cateva pagini!
Melania, decizia iti apartine in totalitate, dar poate macar esti draguta si ne arati cum ai aranjat sala please
Restul fetelor va doresc mult spor la pregatiri si cumparaturi.As vrea sa va ajut mai mult dar... sunt doar un mic incepator
pupici
Ps: Ralu multumesc de listuta.Sper sa iti dau data exacta cat mai curand
karisma
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Neata
Spor la pregatiri Lili! Si voua tuturor miresicilor!
O zi frumoasa va doresc!
Pupici
lgireada spune:
Neatza'
Acum m-am trezit si ma duc in targ sa caut trasurica, sper sa am noroc sa-mi rezolv treaba si poate mai arunc cate un oki si dupa voal, ca de-acum ar trebui sa-mi cumpar
si am sa trec si pe la Ikebana sa mai zic cate ceva completari si ma intorc acasa.
Va
pe toate
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
si eu sunt de parere ca trebuie lasate fetele care vor fi mirese anul asta sa se desfasoare ca si noi anul trecut am fost singure...noi intervenim doar cand ne solicita cineva in rest...retragerea
Protestez, eu nu sunt deloc de acord! Sa fie clar! Nu dau invoire la nimeni! De aici nu pleaca nimeni! Sper ca ne-am inteles!
PS--Buna dimineata, ca am uitat, luata fiind de val!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Mai, cu un picut de intarziere, am sarbatorit si noi aseara Ziua Indragostitilor... Da' am sarbatorit-o de acum am o durere de cap ingrozitoare, care, nu stiu de ce, dar presimt ca ma a insoti pe tot parcursul zilei... Asa-mi trebuie daca am vrut cu tot cu bauturica! Haplea! Nu mi-a fost de-ajuns doar...
In fine, sper sa ma redresez in vreo 2 ceasuri, macar sa nu am probleme cand ajung la munca, chiar daca azi e vineri si maine am liber...
Karisma, cu placere...
Lili, si eu voiam sa-ti spun sa intrebi de autorizatie, mai ales ca pe Stefan cel Mare nu se circula sambata si duminica... Dar tu esti harnica si te gandesti la toate!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!