Ce crema de corp hidratanta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

eu am folosit o vreme de la Avon - bani aruncati aiurea (asta nu inseamna ca la altcineva nu sunt bune), dar de vreun an si ceva am numai Dove si sunt f f multumita

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Dove mi s-a parut intr-adevar multumitor. Si nu e asa scump si miroase tare placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

M-am obisnuit sa folosesc crema de corp aferenta parfumului si e de buna calitate, hidratanta, unde mai pui ca si mirosul parfumului rezista mai mult. Mi-aduc aminte insa era un gel de la Johnson "baby oil gel"care se aplica pe pielea umeda(imediat dupa dus) si devenea catifelata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Ai incercat gama Planet Spa de la Avon ? E mai scump , dar si mai bun !!! Sau uleiul de corp hidratant si cremaele hidratante din gama Skin So Soft , tot de la Avon ?

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Nu a mers nimic de la Avon, dar tot asteptand un moment " cu bani" pentru a cumpara ceva mai scump am incercat uleiul de corp Sanosan pe care i l-am luat de curand baiatului meu si vad ca ar da rezultate.
Sper sa tina ca de obicei, dupa ce se obisnuieste pielea cu ceva iar se usuca.
Va multumesc tuturor pentru sugestii(o sa incerc si untul de corp cu cacao, imi suna bine!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

Eu folosesc gel de dus si lotiunea pentru corp Olay. Sunt foarte bune.

Karina mamica lui LUCIAN (23 februarie 2005)

Oare cit avem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena d spune:

ptr. pielea mea f. uscata am folosit f. multe lotiuni si creme, incepand de la cele romanesti de la Farmec, Jhonson - ulei de copii, Sanosan - de copii, Dove, Avon, Nivea etc.
singura care a fost acceptabila, adica buna este Nivea.

de 2 ani nu mai folosesc nici o crema de corp ci uleiul de maslina, ala presat la rece, extravirgin.
este cel mai compatibil produs cu pielea mea, la capitolul unsori de corp. il aplic dupa gomaj corporal cu faina de malai grisata extrafina, ma sterg superficial si apoi ma ung rapid cu uleiul de masline in care am picurat uleiuri esentiale aromate de la Plafar, se pot face o multime de combinatii aromate.
se absoarbe imediat, in caz ca ma grabesc si dau putin mai mult, ma sterg cu prosopul putin sau imbrac pijamaua subtire special pastrata ptr. masajul asta cu ulei. oricum, in jumatate de ora pielea absoarbe tot uleiul, in comparatie cu uleiurile de copii cu care nu m-am impacat deloc si pe care trebuia sa le sterg obligatoriu cu un prosop, indiferent de cantitatea aplicata.
aplic si citeva picaturi pe fata, de preferat nearomat, dupa gomaj, o data/saptamina. dar cel mai benefic e ptr. ridurile de pe git si decolteu, de fapt e masca hranitoare ideala. il puteti imbogati cu vit.A. E si D uleioase. se amesteca perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Eu folosesc Dove si sunt foarte multumita.

Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Incearca crema de corp Vichy...eu nu am folosit decat crema de fata si crema de ochi dar sunt foarte multumita!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

julliette armand-parca asa se scrie...e foarte buna si miroase divin!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mmanzana2002/my_photos

Mergi la inceput