Bebelusi de iulie-august 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
andatudor spune:
quote:
Originally posted by acusor
Am fost si eu la control ieri si avem la 5 luni 7.300 si 66 de cm. M-am mai calmat si eu cu greutatatea ca eram stresata ca e prea slab. Important e sa fie sanatos. Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem
Calmeaza-te ca este super bine Teo.Gingasul meu-vorba lui Kulta!
pupici
Anda si Andrei Mario 15 august 2005
poze
lulu75 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!
Luminita si
Andrei Tudor (16 august 2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
emaaimee spune:
Multumim si pt urari
Mami e tare mandra ca are fetita asa draga si care deja are 7 luni
Sa imi traiasca Dintzoshela si sa fie sanatoasa
Asa ca sa urez si eu puilor de ieri:
DANIEL [ Orca ]
ANDREI-PAVEL [ Alina78 ]
DARIA-IOANA [ Calina 03 ]
VLAD-CRISTIAN [ cin ]
MARIA [ ema.nu.ela ]
BRIANA [ lacrimioara ]
Si puii de azi:
IOANA SIMINA [ nique15 ]
ALEXANDRA [ micha08 ]
INGRID ALEXIA[ anis ]
GABRIELA-MARIA [ ellarot ]
DAVID-ANDREI [ deny_82 ]

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
lulu75 spune:
Ma tot uit la dintisorul lui Andrei si nu imi vine sa cred ca nu a dat nici un semn ca iese.
Luminita si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64539" target="_blank">Bazar pt Alex
Andrei
cin spune:
Luminita...de ce iti faci probleme de-astea? sunt convinsa ca-l vei iubi tot atat de mult si pe bb2, pt ca ai multa dragoste pt copii..nu cred ca atunci cand ii vei privi pe amandoi ai sa te gandesti ca nu le oferi in egala masura dragostea ta...si nu e cazul nici sa te gandesti ca il vei priva pe Andrei chiar si de un strop din iubirea ce i-o oferi acum...
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
lulu75 spune:
Iesim la plimbare. Mama mia sa ma vezi peste cateva luni cu 2 carucioare 

.
Daca nu am fost cuminte ... 

Va pupam!
Luminita si
Andrei
corbioana spune:
Simona multumim frumos si voua la fel va dorim!
Dar ce sa mai felicitari si voua ca uite ce baiat maaaaale este Mari, inalt si voinicut 
LA MULTI ANI BEBEILOR sarbatoriti astazi! 
Anca uite azi o sa uiti putin de bucurie ca e ziua micutei tale sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea! 
Lulu felicitari deci ai hotarat sa ai al doilea bebe! Sarcina usoara! Sunt absolut convinsa ca il vei iubi la fel de mult si pe bb2!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
cin spune:
Luminita...deci e sigur bb2? cand mergi la medic, sa ne spui cand se naste?
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta
mamini spune:
quote:
Originally posted by MONAI
Salutare, gagici!
Mamini, ce mai faceti? Sper ca sunteti bine.
Sa auzim numai de bine.
Mona siSara (16/07/2005)
Scumpii de noi
multam de intrebare, va pupam si noi.
va mai citesc, dar nu am apucat sa scriu si nici nu am nimic de zis. fie-mea e ciriita tare si nu ii intra nimic in voie.
vreau sa imi chem matusa in vizita, nu are familie- decit pe noi, are o pensie mizerabila si implineste 60 de ani. as vrea sa ii cumpar bilet sa vina si ea pe aici si m-ar mai si ajuta un pic, ca e tare draguta. asa ca sunt in cautare de bilete mai convenabile.
Veve nu vrea sa pape nici fructe, nici cereale cu fructe, iar legumele cu chiu si vai...dar am rabdare, ca nu vreau sa o fortez.
mult inainte sarbatoritilor de ieri si azi

!
caterina71 spune:
Luminita, iti doresc sarcina usoara. Si orienteaza-te spre carucior tandem, ca-s mai practice ca 2 carucioare separate. Las ca te vei descurca tu. Sincera sa fiu, te invidiez putin. As fi vrut si eu, dar pana la vara n-am voie iar de la vara, sper ca tratamentele sa-mi ofere aceasta sansa cat mai repede. Iar cu iubirea, vei vedea ca-i vei iubi pe amandoi foarte mult. Ca fiecare bebe are "camaruta" lui in inima ta!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)