Un veterinar bun, va rog!

Incerc sa salvez catelul unor prieteni. A paralizat, saracul, iar medicii spun ca nu mai sunt sanse sa-si revina. Dar, stapanii nu se pot alina cu gandul asta.
Are 2 ani, e puiutz.
Ne ajutati, va rog, cu un numar de telefon a unui medic veterinar din Bucuresti, care ne poate ajuta???
Multumesc!
anca...SIGUR intr-o zi
Raspunsuri

SunSmile spune:
Anca ti-am trimis PM. Sper ca macar am fost de folos!
Sanatate catzelusului! Si bravo tie!

asterix 10 spune:
FACULTATEA DE MEDICINA VETERINARA DR.FLORIN DUMITRESCU mie mi-a operat cockerul si eu am fost multumita de rezultat cat si de cum s-a comportat cu el.Oricum acolo ai sansa sa gasesti cei mai buni dr. sunt in mare majoritate si profesori la catedra plus avantajul de a avea posibilitatea de ai face toate investigatiile.Sa dea dumnezeu sa se faca bine.

Anca Wish spune:
La facultate a fost. Acolo i-a zis ca nu se mai poate face nimic. Inseamna ca daca acolo sunt cei mai buni, sa renunte?
Ce decizie grea. Nu poti lasa un caine paralizat sa traiasca. Trebuie sa-i curmi suferinta. Dar pana atunci merita incercat orice.
Multumesc tuturor de ajutor!
anca...SIGUR intr-o zi

Gabrielama spune:
Anca,
si eu tot Facultatea de Medicina Veterinara o recomand, dr. Iuliana Ionascu. Pentru noi ei au fost cei care ne-au ajutat si care au dovedit o mare omenie si o mare dragoste de animale; intr-un final, aproape toti medicii din Facultate au asistat si ajutat la operatia pisicului nostru.
Inainte de a ajunge acolo, am incercat in multe locuri fara nici un rezultat. Oricum, sa nu incerce la Ilioara.
Sanatate si succes!
Gabi

Witchie spune:
Dr. Cristiana Rugina
Clinica Veterinara NON-STOP
3224841
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

adusca spune:
sunt curioasa daca e palalizat de picioarele din spate?
ca daca da, din pacate nu se mai poate face nimic.
se poate preveni prin vaccin.
am vazut pe Discovery un caz, stapanul nu a avut inima sa-l eutanasieze si i-a construit un carut cu care se deplasa.
nu mai stiu cum se numeste boala, scrie in carnetul de sanatate a catelei mele.
cumnatu-miu are un caine care sufera de aceasta boala, nici el nu vrea sa-l eutanasieze.
singura solutie e vaccinul inainte de-a se imbonlavi.
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....

nepotzica spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Dr. Cristiana Rugina
Clinica Veterinara NON-STOP
3224841
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...
da, acolo, sau la sotul doamnei dr, adica la dr. Stefan Rugina, sunt extrem de competenti.

Tango spune:
Dr Radu Ionescu, cabinetul este la piata muncii. Lucreaza si sotia lui sunt foarte sufletisti si vorba sotului meu, "daca nu o sa gasim niste medici de oameni tot asa de sufletisti o sa mergem la veterinar ca doar n-o fi mare diferenta". oricum veterinarul imi stie mai mult catelul si in general familia decat stie pediatrul.(tel 320 55 19)
victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos

Kariris spune:
dar Anca a uitat sa va spuna ca cainele a paralizat in urma unor depuneri de calciu pe coloana. Deci nu e vorba de acea boala ci e o paralizie cu origine mecanica. Presupun ca sunt ciocuri la vertebrele de la coloana si i-au afectat nervii, de aceea a paralizat.
Cainilor de talie mica si mijlocie nu e voie sa li se dea supliment de calciu peste varsta de 1 an... sau poate acest biet catzel nu l-a asimilat bine si s-a depus aiurea pe coloana.
Eu i l-am recomandat pe dr. Elefterescu de la Medicina Veterinara (chirurg ortoped) care l-a operat si pe lachione al meu la picior. Eu nu am nr. lui de tel si nu reusesc sa dau de el. Daca il are cineva va rog din suflet trimiteti-l Ancai pe PM.
Va multumesc.