fazan [ 19 ]
Raspunsuri - Pagina 22
Mishulina spune:
quote:
Originally posted by hanako2004
iventiv
"iventiv" ??? Ce-i asta ca eu nu stiu,n-am auzit,n-am gasit in dictionar! Banuiesc ca a vrut sa fie "inventiv" ceea ce inseamna ca tot jocul nostru a continuat de la un cuvant gresit! Asa ca ma alatur si eu Mironei cu rugamintea de a fi mai atente la ce cuvinte postam.....
Eu spun: ajutor
Ina
tomecica spune:
ultimul cuvint fiind "orb" trebuia sa incepi j.n. hai totusi sa fim mai atente.........
6ca sa continue jocul spun eu j.n.- ATENTIE
luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
fotografii si DESENELE ADRIANEI
tomecica spune:
A DISPARUT ORB/.
ORAS
" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE
hanako2004 spune:
am facuto din nousi cu telecomanda la fel
din greseli se invata desi stiu cum se scrie corect insa ce o fi fost in capul meu nu stiusoryyyyyyyyyyyyypoate si de la oboseala
orchestra
EMILY printesa noastra poze
tomecica spune:
va rog sa nu mai stergeti cuvintele postate in conditiile in care altcineva posteaza imediat dupa voi. nu de alta.......dar e aiurea sa ne trezim ca am postat un cuvint cu terminatia unui alt cuvint care a existat dar care dispare .....am fost explicita???intelegeti voi la ce ma refer
LAO TZE
hanako2004 spune:
quote:
Originally posted by tomecica
A DISPARUT ORB/.
ORAS
LAO TZE
scuze dar cu orbul disparu nu il vedeam si am facut altul
si sa continuam ...
asternut
EMILY printesa noastra poze
tomecica spune:
util
LAO TZE