carucioare...

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Dar despre carucioarele mai ieftine, gen Bertoni, Douceur (la cele sport ma refer) ce parere aveti?

Ca noi suntem cam patiti cu carucioarele, pe primul l-am returnat dupa doar 3 iesiri... ca se rupsese. In cele din urma am luat unul second - e relativ ok, dar e cam mare si greu tramnsportabil cu masina, greu intra in lift cand mergem la mama.
Am vrea unul mic, usor, usor de pliat, dar si confortabil pt bebe. Daca se poate, sa ne si tina pana pe la 2 ani...
Vreau prea mult?

Din ceea ce am vazut pe situri, ma tenteaza unele modele Bertoni sau Douceur, dar nu stiu cat de incapatoare sunt, cat de fragile... poate stit voi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

noi am avut 2 primii pasi - unul care devenea landou si unul umbrela. excelente amandoua, inca le mai am, astea le voi folosi si la bb2. au fost si foarte ieftine.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theo_2004 spune:

Buna! Revin si eu la subiect. La primul bb am avut chicoo 3 in 1 - l-am vandut cand am terminat cu landoul pt ca nu-mi placea partea sport, nu avea spatiu. Am luat gracco quatro tour cand bb avea vreo 6 luni si l-am folosit ffff bine 1 an, era spatios, capotina mare si ff flexibila. L-am vandut si am trecut la quinny zapp - excelenta alegere, fff practic si mic, si comod!

Acum stau in dubiu intre Stokke Explory si Quinny Speedi.

Rog mamicile care folosesc/au folosit aceste modele sa-mi impartaseasca experientele lor, parerile lor!

Multumesc anticipat!

mami de theo
"o zi in care nu ai ras este o zi pierduta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si eu tot intre astea doua am optat. Quinyy nu intra in lift, Stokke da.
Sg dezavantaj..e greu. al doilea deavantaj, pretul. dar cand iti trebuie si iti permiti e super.
dar se conduce ca avionul...Sofoa il manevra f usor.
Are un sg manerm dei copilul mare se poate tine de el cand iesi cu bebe la plimbare.
landoul se scoate in 2 timpi si tre miscari, l-am folosit drept cosulet 3 luni de zile, il puneam in pat langa mine si luam copilul doar pt alaptat. Mai mult prima luna, recunosc, dar si dupa aia ocazional.
Faptul ca bebe e sus e grozav, iti spun sincer, un mare ajutor mai ales dupa Ceza.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Multumesc Sabina.
Am sa masor liftul .
Ideea este ca eu folosesc mult si masina. Ma intereseaza sa se stranga usor. Ma intereseaza si sa se conduca usor si sa fie stabil pt ca sigur pustiul cel mare (6 ani) va dori sa-l plimbe pe bb!

Dar ... Sabina Quinny Speedi nu intra in liftul tau? Sau Buzz? Buzz pare mai mare.

mami de theo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

trebuie portbagaj mare...

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

sdcristian, ce model de primii pasi sport ati luat de sunteti multumiti? Ca cele pe care le-am vazut eu par foarte inguste - par bine facute, dar stramte... Merci.

De Bertoni sau Douceur stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

modelul h104

pare ingust, dar e foarte bun. intra intr-o masina mica de tot, se face stil umbrela, e foarte usor si e bun pt mers prin oras. noi l-am cam distrus ca am urcat si dealuri cu el... dar inca tine.

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

trebuie portbagaj mare...

Cum mi-am alaptat copiii

mda ... mie imi trebuie loc si pt bicicleta pustiului ...

mami de theo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Are cineva de vanzare carucior stokke?
Va rog sa imi lasati un PM, daca cineva are stokke si nu il mai folosesste.
Multumesc.

Bryanna

Mergi la inceput