Bilete avion TOKYO-BUCURESTI?
Rugamintea mea este sa-mi spuneti daca ati zburat vreodata cu alta companie decit AIR France,KLM,etc.(adica companii scumpe).A zburat cineva cu aeroflota(Rusia),Turcia,sau alte companii?CUM A fostNoi vrem sa mergem in luna martie sau mai in Romania,dar dupa cum bine stiti de la virsta de 2 ani trebuie sa platim biletul in totalitate,asa ca orice alta alternativa mai ieftina dar si sigura e bine venita.
Raspunsuri
devylla spune:
Prin Rusia am auzit ca e f nasol.Conditii f proaste.
Eu am cumparat bilet acum pt febroarie si dupa multe cercetari,tot klm a fost cea mai avantoajoasa oferta.Pe net afiseaza decat jumatate din pretul biletului.Apoi cand vrei sa ii faci rezervarea urmeaza sa platesti taxele de aeroport,inca nu stiu ce taxe,taxele pe benzina(ca cica e benzina scumpa vezi Domane)....
Daca mai vreti detalii spune ca iti raspund.Mi-am facut un pachet de nervi ca ne-a dus biletul dublu decat ne asteptam
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
shian spune:
Iga ,noi vom merge in tara la mijlocul lunii februarie si am ales tot Aeroflotul,din acelasi considerent(cumparam doua bilete).Pentru mine nu este prima data cand zbor cu ei,iar conditiile mi s-au parut aceleasi ca la orice alta companie ,mancarea...ca cea din avion,iar cazarea (in cazul in care zbori prin Moscova),mi s-a parut de asemenea ok.Nu este insa obligatoriu sa zbori prin Moscova,poti alege Roma,Paris,Londra.Eu personal voi face escala la Paris.
Devylla,KLM-ul este cea mai scumpa companie.Nu stiu cum ai luat tu biletul,dar si la Aeroflot gasesti bilete cu 300 mii yeni,daca il cumperi normal.Ai incercat prin internet?
N-as vrea sa te superi pe mine,dar taxa pentru... benzina?
Iga,eu cumpar biletul zilele acestea,pretul fiind de 62000yeni/persoana,la care se includ taxele.Daca vrei sa sti cat m-a costat totul la final,intraba-ma si-ti voi raspunde.
A...,pe listuta care o am eu,preturile incep sa creasca de la mijlocul lui februarie,iar in martie sunt in jur de...76000yeni.
Anca10+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
devylla spune:
quote:Nu am zburat cu Aeroflotul pt ca am auzit diverse si mi-a fost frica.Pe mine personal m-a dus biletul la 140.000 yeni.Biletul era in jur de 90.000 yeni la care s-au adaugat taxele.
Originally posted by shian
Iga ,noi vom merge in tara la mijlocul lunii februarie si am ales tot Aeroflotul,din acelasi considerent(cumparam doua bilete).Pentru mine nu este prima data cand zbor cu ei,iar conditiile mi s-au parut aceleasi ca la orice alta companie ,mancarea...ca cea din avion,iar cazarea (in cazul in care zbori prin Moscova),mi s-a parut de asemenea ok.Nu este insa obligatoriu sa zbori prin Moscova,poti alege Roma,Paris,Londra.Eu personal voi face escala la Paris.
Devylla,KLM-ul este cea mai scumpa companie.Nu stiu cum ai luat tu biletul,dar si la Aeroflot gasesti bilete cu 300 mii yeni,daca il cumperi normal.Ai incercat prin internet?
N-as vrea sa te superi pe mine,dar taxa pentru... benzina?
Iga,eu cumpar biletul zilele acestea,pretul fiind de 62000yeni/persoana,la care se includ taxele.Daca vrei sa sti cat m-a costat totul la final,intraba-ma si-ti voi raspunde.
A...,pe listuta care o am eu,preturile incep sa creasca de la mijlocul lui februarie,iar in martie sunt in jur de...76000yeni.
Anca10+ &Shion(21.05.2004)
Poze cu noi
Da Anca si noi cand am auzit de taxa de benzina ni s-a parut aiurea dar se percepe ca cica e scumpa benzina in perioada asta.Pe internet nu am cumparat ca am fost legata de sora mea si ea este mult mai capoasa si fricoasa.Pe ea au us-o mult mai mult biletele si pt copii.
DAr daca vreti niste date clare pe acele taxe va voi spune.
E bine ca ai gasit bilet atat de ieftin ,eu il am pe 11 febroarie.
Asta a gasit cumnata-miu mai convenabil in perioada asta,excuzand Aeroflotul.Cica Air Frace era mai scump decat KLM in aceeasi zi.
Am uitat sa spun ca Eu nu am tura tokyo-bucuresti,am fukoka-osaka-bucuresti,(bine cu escala)...si s-au adaugat taxele de aeroport si de la fukoka.Poate daia a ajuns sa fie un pic mai scump
poze noi
3 generatii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina
iga spune:
Multumesc ptr.raspunsuriSHIAN ,sotul meu a vazut pe intrnet bilete cu aeroflota,intradevar sint mai ieftine,dar nu stiu cita siguranta prezinta(in comparatie cu alte firme),bineinteles ca toate avionele sint periculoase ,dar am auzit ca aeroflota e un tip mai vechi de avionDEVYLLA tu cit stai in tara ?Si eu cu vrem sa mergem sa stam 2luni,dar nu stiu exact cind;acuma cautam bilete mai acceptabile.Am uitat sa va intreb,stiti cumva daca da voie cu scaun de bebe(de masina)in avion???(Bineinteles dinacela usor )
mamaluidavid spune:
Iga dac platesti biletul intreg pt. bb e OK scaunul de masina(acela portabil)
Mie mi-au dat voie chiar dac nu platisem decat biletul partial pentru ca locul de langa mine era liber.Am avut noroc ,insa tu platesti bilet intreg deci ai scaun rezervat.
Drum bun!
Stefania 14+ si David(24 dec 2004)
www.babiesonline.com/babies/b/bebenr2/" target="_blank">bebe din burtica
bubu spune:
Eu in fiecare an m-am dus acasa(cu exceptie anul asta) si totdeauna m-am dus cu Aeroflotul. N-am avut nici o problema cu aterizarea si decolarea. Acum 4 ani cind Melany avea 3 luni, cind am venit din Romania, am pierdut legatura in Moscova, datorita vremii avionul de Budapesta nu a putu ateriza.(eu fiind din Satu Mare ni mai comod sa mergem prin Budapesta). Ne-au dat cazare, masa si o cartela de telefon.
Si arpopo, anul trecut biletul pentru copiii pina la 2 ani era de 10% (neavind loc) iar pentru cei de pina la 4 ani era 80% avind loc.
Drum bun acasa.
AYUMI spune:
Iga,vreau sa iti scriu ca eu,ultima data,am calatorit cu Austrian Airlines si am fost foarte multumita de ei;sunt cu foarte putin mai scumpi decat Aeroflot.
http://www.hittravel.co.jp/index.php??lang=ENG
Arunca un ochi pe site-ul asta;e si in engleza.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
ciprianc spune:
iga,
Spune-mi te rog datele calatoriei tale si o sa incerc sa gasesc cea mai buna varianta oferita de sistemul nostru de rezervari, din Romania. Nu garantez ca va fi mai ieftin decat daca ai lua de acolo, dar merita sa incerci pentru ca au fost cazuri cand am oferit bilete de avion la preturi mai mici din Romanaia decat din tara de domiciliu a pasagerilor. Am inteles eu cand ar putea fi plecarea, dar as vrea sa-mi spui si timpul pe care vrei sa-l petreci la destinatie. Sa stii ca un copil care are deja doi ani impliniti, nu mai beneficiaza de reducerea de 90% din pretul biletului fara taxe, dar, va putea beneficia de o alta reducere, ceva mai mica.
joxy spune:
M-am interesat la o agentie..
Airfrance - Tokyo-Buc-Tokyo 873euro/pers reducere 25% pt. copil
Austria..Air - 914euro/pers, reducere 33% pt. copil
Aeroflot - 734euro/pers, reducere 25% pt. copil
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
iga spune:
Multumesc tuturor ptr.amabilitate si efortul depus,dar am gasit bilete ceva mai ieftine(va zic pretul exact cind primesc faxul cu confirmarea rezervarii),oricum ideea era ca biletele sa fie pe perio de 3luni.EU o sa plec in Romania pe data de 11/03si o sa ma intorc in04/05.Mai sinteti care mergeti in aceasta perio cu AIR FRANCE