Simptome-5
Raspunsuri - Pagina 7

Diddy spune:
Liana30, tinem pumnii!!!!
Eu sunt super derutata....am facut IARASI un test de ovulatie, si nimic-negativ! Temperatura, masurata local, 37.7!!!!! Nu mai inteleg nimic - de ce este temperatura asa de ridicata? Ce semnificatie poate sa aiba? Daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta situatie, poate ma lamureste si pe mine...

melutzica spune:
Diddy, in ce zi esti?Ai putea avea o infectie bacteriana(s-ar explica temperatura crescuta);nu neapart sa fi la ovulatie.Si ce durata are CM tau?

Diddy spune:
Melutzica, sunt in ziua 17.Ciclul meu este destul de neregulat, o data 23 zile, apoi, 27, 28, 26...asta de cand m-am lasat de ACO, in vara 2005, nu pot sa ii dau de cap. Daca ar vorba despre o infectie bacteriana nu ar trebui sa am si alte simptome...?

ALINATXA spune:
'Neata fetele.
Ieri nu v-am putut scrie ptr ca eram mult prea deprimata.
Dupa 3 teste negative si unul slab pozitiv am deci sa ma duc la medsana ptr un test de sange.Bun toate bune si frumoase.Rezultatul negativ.Eram terminata ptr ca nu intelegeam de ce mi-a intarziat ciclu fie si ptr 2 zile asha ca m-am programat acolo la o ecografie la un doctor generalist(femeie).O femeie care de cand am intrat mi-a inspirat ceva negativ.Bun ma aseaza pe pat ptr eco.......ovarul stang zice ea ok.....uter ok......endometru 6 mm dar ovarul drept nu se vedea ptr ca nu bausem zice ea suficienta apa.Ma duc beau apa.Ma intorc.dupa spusele ei ovarul drept avea aspect micropolichistic si din caua asta credea ea ca nu mi-a venit.Eu faca lunar daca nu mai des ecografii de rutina.imi recomanda AC ptr 3 luni desii stia ca eu vreau sa raman insarcinata.NU AM CUVINTE SA VA SPUN CAM CU M-A TRATAT.EXECRABIL FETELOR SI PLATISEM VREO 1.800.000.La mine evenimentele au decurs asha.Eu am crezut ca am ovulatie in ziua 17.In ziua 24-25 eu am prestat iar fara protectie........Merg azi la un doctor recomandat de o preitena la floreasca sa vad ce si cum.Sa vad daca intradevar trebuie neaparat sa iau anticonceptionale sau daca e posibil sa fii avout ovulatie tarzie sau sa fii ovulat de 2 ori(avand in vedere ca am tot luat un produs SHECURE care are ca scop producerea ovulatiilor).Tot ieri mi-am luat analizele de la urina si ghicititi...am O infectie urinara si pietricele la rinichi.Tratament cu antibiotic 10 zile......Ceea ce eu voiam sa va avertizez....Mergeti la medsana ptr analize dar nu platiti consulatii ptr doctori generalisti fetelor.....Mergeti la doctori adevarati.MEDSANA IN AFARA DE DOMUNUL ANCAR LASA DE DORI LA CAPITOLUL DOCTORI.va pupic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Diddy spune:
Alina, parerea mea este ca ar trebui sa consulti un medic ginecolog si nu sa asculti orbeste de sfaturile unui medic ecografist. Bineinteles, (in opinia mea) nu are nici un sens sa iei ACO daca vrei sa ramai gravida! Cred ca ovarele micropolichistice pot cauza dereglari in ovulatie...poate o monitorizare in primul rand ar fi buna pt tine, pt a determina daca si de cate ori ai ovulatie si in ce zi. Asta ma gandesc si eu sa fac pentru ca la mine metoda de masurare a temperaturii a esuat clar, in conditiile in care acesta oscileaza intre 35.8 si 37.7.
Iti tin pumnii!

Tabitha spune:
Liana: iti tin si eu isonul, dansez cu tine. Ma primesti?
Alina: imi pare rau pentru ceea ce a trebuit sa suporti.
claucia: tu ce ne mai spui?
Pupici si numai bine la toata lumea

Dasha spune:
fetelor,
Lianaimi pare rau ca nu a fost IIdar ami devreme sau mai tarziu va fi cu siguranta.
Alinadin pacate unii medici nu prea stiu sa se poarte cu proprii pacienti si nu stiu sa ii lamureasca (iti spun di proprie experienta);important este sa dai peste un medic bun.
Dar nu dispera ...capul sus.
V-am mai intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni cum sunt medicii la MedNewLife?
Please !!!!
Stiti ceva de Iliuta?
Va pup pe toate
Never say never!

ALINATXA spune:
Fetelor eu nu mai cred in clinici super luxoase la capitolul doctori....Numai eventual analize de laborator.Eu am fost astazi la o doctorita la floreasca care are cabinetul jos la subsol......Mi-a recomandat-o o prietena.Mi-a facut ecografie si mi-a spus ca pe ovarul drept este foarte posibil sa fie corpul galben.........Mi sa parut mai umana tipa..........Oricum eu am sa caut un doctor bun.......
http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

cami30 spune:
Cautatul simptomelor nu e marea mea placere. Da' pentru ca am ceva problema cu fierea, de vreo cateva zile imi este continuu rau, greata, etc. In general am un CM de 24 zile, insa din noiembrie, duap ce am facut stimularea cu clomifen s-a reglat la 28. In fine, ca sa ma asigur ca nu e sarcina, am facut un test ieri in ziua 25 care evident a iesit negativ.
In continuare mi-e rau dar sunt convinsa ca e de la fiere.
Apropos in ziua 21 am avut niscai stropi maronii, ceea ce nu mi s-a mai intamplat pana acum. Incepusem deja sa visez ca sunt de la implantare. Deh, asa e cand citesti prea mult.
Chiar asa, cine ne povesteste si noua cum e cu simptomele in cazuri de sarcina adevarata si nu inchipuite ca ale noastre?
Pentru fetele care inca mai asteapta raspuns... mult succes!!!
cami