Simptome-5
Raspunsuri - Pagina 3

Liana30 spune:
Buna dimineatza!!!!!
va doresc o zi minunata...
moldoveancooooo....a grsi e omeneste
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
Pusi dulce la toata lumea.
Eu nu ma simt deloc bine.Is super obo si ma dor toate.Sper sa nu ma racesc.
Tabi,mi-a zis dc ca s-ar putea sa fiu in proportie de...,pt ca mi-a vazut(si eu am vazut)ovulul,si avea un pic punctulet in mijloc.Inca nu snut peste ciclu,sunt doar ziua 23 de CM(la ciclu de 25,26 de zile).Nn sper inca nimic si nici nu ma bucur.chiar ca ma simt nasol.te pup dulce si nu m-ai suparat sau necajit deloc;insa astia de aici au ceva cu proportiile lor,cu prognoze si pronosticuri
Lianaun pupi dulce si pt tine.
La fel si la toate fetele fara exceptie multi

KITTA spune:
Liano ai dreptate fato...(cu cititu' din 5 in 14!). Ma prinsesi! Da' ce sa fac daca n-am timp ca si acu' in loc sa traduc degetele imi fugira aici pe DC.
Pupici la toata lumea!

Liana30 spune:
KITA un buchet mareeee ca te prinsasi..tinte bine sa nu cazi
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
aha acu vazui danotino ..imi pare rau,,,da capu sus si inainteee..si maine e o zi..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

melutzica spune:
Buna dimineata fetelor.
No,n-a fost sa fie pana la urma nici luna asta;Azi dimineata au venit rushii.
Eu tin mai departe pumnisorii pt voi toate si va pup dulce de tot.Sa aveti un weekend super.

Tabitha spune:
melutzica: plang si eu cu tine . Nu ca mi-ar fi venit rushii, dar ma doare putin deasupra operatiei. Sper sa-mi treaca... Imi pare rau ca nici luna asta nu a fost... Poate ca 8 martie va fi mai darnic

melutzica spune:
Tabi,esti si vei ramane o scumpica.Mersic mult;eu nu-s asa suparata ,is doar dezamagita.Si,imi pare rau ca te doare operatia.Stii,este o crema buna pt cicatricele postoperatorii(crema de galbenele!).O folosesc f frecvent, pt ca ajuta la vindecarea cicatricelor,diminueaza durerea si reda eslasticitatea epiderme.
Te pup dulce si ai grija de tine

Liana30 spune:
moldoveancoooo io sa treaca..
motunica..si ma bucur ca esti optimista..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"