Simptome-5

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mai fetelor..mie mi se intampla ceva ciudat..
Pe 16 trebuia sa-mi vina menstruatia..dar..nu mi-a venit..
Azi am facut un test de urina care a iesit negativ(nu l-am facut de dimineata),simptome nu am de nici o culoare..Nu ma dor sanii,nu am greturi,pot linistita...
Io nu stiu...daca nu sunt gravida..de ce nu mi-a venit...ca eu am ciclu de 28-29 de zile?!!
Testul asta o fi concludent??

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetelor!!
Nu stiu ce sa mai cred despre mine, chiar pot sa-mi induc simptome in halul asta??? Sani durerosi, usoare ameteli, dureri de cap, usoare stari de greata. Eu nu stiu ce sa mai cred. Am o intarziere de ciclu de 6 zile, mi-am facut ieri un test Cear Blue a iesit negativ .
Pot aceste teste sa greseaza, am auzit ca sunt cele mai sigure.
Imi masor temperatura in fiecare dimineatza este 37.2.
Ce sa fie???
Va pup, Romaria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Zozela si Romaria , sa dea Dumnezeu sa fie ceea ce va doriti voi sa fie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Zozela,si Romaria,mai asteptati putin,si apoi faceti un test de sange pt ca este cel mai concludent.Eu va tin pumnii sa fie insa cu ochisorii.Si cat mai mult calm pt ca este cel mai important.
Pe toate celelalte fete va pup dulce si sper sa iesim din amorteala asta care ne-a cuprins in general.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Zozela e prea devreme - 4 zile...si io aveam CM regulat si luna trecuta mi-a intarziat 5 zile in conditiile in care am facut monitorizare si stiam exact cand am ovulat....
Nu vreau sa va dezamagesc fetelor dar io cred si mi s-a intamplat ca noi putem sa ne inducem simptome daca ne gandim prea mult si chiar sa facem rushii sa intarzie....

Va doresc sa aveti BB cat mai repede si mie la fel :))
Va pup,
Anca

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Zozela si Romaria, este posibil sa fie sarcina dar uneori testul de sarcina se pozitiveaza mai tarziu... Supravegheati-va temperatura, la mine este clar ca inainte de cm scade, sanii nu ma mai dor... Dar cel mai bine ar fi sa faceti testul de sange, acela nu greseste! Multa bafta sa fie cu ochisori

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am fost azi la medic si mi-a zis ca inca nu poate detecta daca e sarcina sau nu,nu mi-a facut echografie(a zis sa mai asteptam 10 zile sa vdm ce se intampla)..Cert e ca nici menstruatia nu imi va veni zilele astea(dupa spusele lui)
Deci...asteptam..

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Salutare dupa o lunga absenta!

Simptome nu am de loc, dar sunt sanse sa apara in viitor, dat fiind ca sunt proaspata inseminata. Imediat ce apare ceva la orizont, va anunt. Sa stiti insa ca nu sunt deloc stresata, nici nu imi fac mari iluzii, si sper ca de va fi sa am simptome, sa nu fie unele false sau auto-induse.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Tabitha, bafta mulkta. Tinem pumnii. Trebuie sa fii increzatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

La mine este clar: zilele urmatoare vine scufita rosie! Desi ieri as fi bagat mana in foc ca am ramas... simptome... simptome... Mergem inainte!
Tin pumnii tuturor!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput