bebelusi de ian-feb2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 4

Shobo spune:
ok, deoarece fetele pot miine miine sa fie! la 16:30 - voi face rezervarea la citygrill. chiar dc sintem doar 5 asta e. voi face rezervare de 6 totusi sa fie sigur. va anunt miine dupa ce o fac, ok?
noapte buna!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Shobo spune:
gata, am incercat acum la ora asta si mi-au luat rezervarea, la ora 16:30, masa de 6 pers. la nefumatori pe numele Elena Stefanescu .
crinutam deci e loc daca vii. si gasim loc si pt orice alta fata.
vad ca sigur sintem asa: kita, Patricia, eu, anamaria. posibil: Anda, crinuta.
pupici
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

ana maria spune:
Amaya tocmai asta spuneam si eu, ca nu sunt sigura ca trebuia sa-i dau antibiotic. Dar la noi raceala s-a agravat pe 31 decembrie si nu putea sa astept sa fac exudatul pana pe 3 si apoi sa am rezultatele pe 6. Piticul meu racea pentru prima data si eram foarte ingrijorata dar la fel ca si tine nu vroiam deloc sa-i dau antibiotic. Asta e m-am mai obisnuit cu ideea.
Dar poate ar fi bine sa-i faci un exudat farintgian si nazal sa vezi daca e infectie microbiana sau doar o viroza respiratorie. Intradevar pe fondul virozelor respiratorii apar infectii microbiene si de aia la copii mici sdi sugari se dau "preventiv" antibiotice. Dar Ospamoxul este un antibiotic slab (amoxicilina), desi scrie asa pe prospect, fii sigura ca nu-l administreaza nimeni in pneumonii.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

ana maria spune:
Asadar ne vedem maine. Era clar ca dupa ce apar copilasii nu ne vom mai vedea asa usor... Poate in primavara ne vedem cu comorile intr-un parc. Si atunci poate facem o gasca mai mare.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

crinuta spune:
Shobo, mi-ar placea sa vin dar nu promit.
Amaya, si eu zic sa ii faci exudat faringian si atunci vei stii clar daca e nevoie sau nu de antibiotic.
Crinuta si Rayan

bubu05 spune:
Si eu as fi venit...dar ce fac cu Vlad? Nu pot sa vin cu el, ca nu are stare intr-un loc...poate ne intalnim o data si cu copiii in parc, undeva, mi-ar placea tare mult!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

MihaT spune:
Cu intarziere spun si eu LA MULTI ANI !!!ALEXANDRA,sa cresti mare ,sanatosa si sa-ti iubesti parinti,caci ei sigur te iubesc.

MihaT spune:
BUBU ce faci? nu dormi la ora asta?
Alexia se juca si dintr-o data a inceput sa verse,oare sa fie de la ousorul spart in apa ce il mancase?

ixxi spune:
Imi pare rau ca nu am intrat mai devreme sa vad discutia despre intalneala....acum nu mai pot face nimic, caci bona mea, adica mama, are deja program pt maine.....
Eu am fost toata ziua prin oras...i/am cumparat 2 sarafane de la miniblu si o jacheta...o frumusata si pantofi de interior de la piciul (o groaza de bani, dar nu/i spunem lui tati..) si multe altele.....e prima data de cand am nascut cand ma duc singura la cumparaturi..si pe jos...of, uitasem cum e cu metroul, tramvaiul..
Crinuta eu am facut frisca din mai multe feluri de smantana, dar cea mai bine s/a batut milli, la galetusa rosie.
Amaya si mie mi s/a intamplat sa nu se bata smantana, nu stiu sa zic daca s/a "taiat", dar atunci i/am pus un plic de frisca si unul de intaritor si a iesit.
Kita nu stiu exact can iau aparatul, caci tati e in delegatie si vroiam sa merg sa/l testez...nu mi/ai spus al tau de care este? de unde l/ai luat? cat costa?
Erica eu am facut varianta de praji cu lamaie cea fara lapte condensat. mie mi/a placut tare mult, dar tati numai a gustat/o....asa ca am impartit/o cu bunicu caci e mare mancator de praji.....
si eu ii dau cascaval hochland simplu sau afumat, pedi a spus sa nu/i mai dau afumat, dar ea e inebunita dupa el. de la 10-11 luni se poate da si branza topita si almette sau philadelphia, eu ii fac omleta cu cascava la teflon, nu o impresioneaza precum carnita.....dar papa jumate (deja ii bat oul intreg).
Azi am facut o mare prostie!!!! mi/a adus mama sarmalute in foi de vita si le/a incalzit, eu eram cu fata in brate cand am trecut pe langa aragaz si am luat una si sa o pap repede, dar pana sa o duc la gura, crisu s/a apucat de mana mea, a tras/o si a muscat din sarma. acum ce era sa fac, caci plescaia de placere......m/am gandit totusi sa o pap eu repede, dar cand sa....a inceput sa tipe la mine....asa ca am cedat si i/am dat sa pate tot. la urma arata spre craticioara...ehe...dar am plecat repede din bucatarie...si am ramas nemancata....
Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)

ixxi spune:
ALEXANDRA sa cresti mare si frumoasa, desteapta si norocoasa!
MihaT depinde cat timp a trecut intre ou si vomat, poate a mai papat ceva.....
Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)