bebelusi de ian-feb2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 14

kita spune:
Ha,ha ,ha cu Elena Stefanescu.....
Pozele acu se incarca...
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Shobo spune:
Patricia, cum a fost pestele la gratar, ca am uitat sa te intreb? sa stiu dc imi iau data viitoare. cu ce garnitura l-ai luat tu?
eu am mincat piept pui gratar cu legume asortate la gratar. mie imi plac ff mult si sint si bune in dieta. desrt nu am mai luat ca de atita vorbarie nu stiu cind a trecut timpul si era prea tirziu sa mai comandam.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

PatriciaArdeleanu spune:
Shobo, a fost bun, mie imi place pestele foarte mult, si mamaligutza si usturoiul
dar si ce ai mincat tu mi-a facut cu okiul, asa ca data viitoare... Patricia si
Rebecca (05.02.05)

kita spune:
Aveam atatea sa va intreb, dar n-am apucat sa vorbim nici pe jumatate cat as fi vrut; Pozele recunosc ca sunt cam putine, dar la inceput ne-am luat cu vorba, apoi a venit mancarea si inainte de a "servi" ne-am pozat, adica vedeti ca eram cam entuziasmate de ce urma...
Vizionare placuta la POZE cu intalnire MAMICI la CITYGRILL
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

ana maria spune:
Eu am mancat pulpe de pui dezosate la gratar cu legume asortate la gratar (recomandate de Shobo) . Nici eu nu am luat desert (din principiu). Eu m-am simtit foarte si abia astept sa mai facem cate o iesire. Poate ne organizam mai din timp si ne adunam mai multe.
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

ana maria spune:
Shobo am vazut si eu pozele cu Codrin si m-au dat pe spate. S-a facut tare frumos. Chiar ca semana cu tine!!
Si eu l-am dus la mine la serviciu pe Victor la Mos Craciun si a fost tare distractiv. era bineinteles cel mai mic copilas si cel mai poznas. A fost foarte indraznet. se ducea la mos Cracoiun de cate ori chema cate un copilas.A trebuit s intervin si sa-l iau de aoclo ca "strica" toata petrecerea. Si l-a tras pe Mosu' de barba de era sa-l deconspire.

Ubi spune:
Deschid pozele si ce vaaaad....o mare farfurie cu mancare. Doamne ce bine arata; Shobo cred ca a fost buna.
Am pus poze de la motz!
www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Shobo spune:
Ubi, a fost ff buna, o singura chestie nu mi-a placut, nu stiu ce avea ciuperca la gratar din farfurie ca avea iz de mucegai , insa de aratat arata ff bine, si mai mincasem alta data si a fost ff buna.
anamaria, multumesc ff mult. mi se urca la cap de laude. am uitat sa te intreb, la ciuperca ta ai simtit ceva iz de mucegai?
in rest mi-a placut ff mult la city grill! intr-adevar, e un loc perfect pt intilniri, NU e fum!!! e civilizat si destul de lejer -nu sint mese inghesuite si nici oameni prea multi (deocamdata, cel putin) si e ff central, ceea ce inseamna convenabil pt TOATE. sigur ne mai vedem pe acolo!
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

ana maria spune:
anamaria, multumesc ff mult. mi se urca la cap de laude. am uitat sa te intreb, la ciuperca ta ai simtit ceva iz de mucegai?
in rest mi-a placut ff mult la city grill! intr-adevar, e un loc perfect pt intilniri, NU e fum!!! e civilizat si destul de lejer -nu sint mese inghesuite si nici oameni prea multi (deocamdata, cel putin) si e ff central, ceea ce inseamna convenabil pt TOATE. sigur ne mai vedem pe acolo!
Ciuperca avea un gust dubios de la condimentele alea verzi de pe ea. Nu era mucegai sigur. Dar nici mie nu mi-a plaut si n-am mancat-o.

Shobo spune:
anamaria, inteleg ca Victorash e ff activ! , dc si pe Mosh l-a ciufulit........ chiar ca e categoria gimnast!
aha, dc tu zici ca erau condimentele, eu mai nepriceputa asa mi s-a parut.
pupici