bebelusi de ian-feb2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 11

Leta spune:
Si pentru mine e ok Parcul Carol. Atita doar ca vom ajunge cam pe la 12.30. Sper sa fie vreme buna.
Shobo, cu ce masinuta il plimbati? As vrea sa ii iau si eu o bizdiganie de genul asta.
Mai, fetelor, incepusem azi cura de slabire. Am mincat dimineata niste brinzica, la prinz pui la gratar (tot mi-era foame dupa aceea, dar eram mindra de mine)...dar pe la ora 3 p.m. am dat iama in fursecuri si am mincat vreo juma' de kilogram
Nu mai zic ca si acum sint in plin proces de savurare a unor caramele
. Vreo "cura de vointa" stiti?
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

bubu05 spune:
Daniela, si eu il pun pe Vlad pe pervazul de la geam iar el e super incantat, bate cu manutele in geam, daca vede vreun catel tipa "ha-ha"(de la ham-ham), iar daca vede vreun barbat zice "ta-ta" .
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Da, si eu abia am mancat ceva azi, dar acum am mancat briosa si gata.
Ce tot atatea restrictii ca ma si enervez...
Crinuta si Rayan

Leta spune:
Unde gasesc cuburi parfumate (de la Clementoni)? La Miniblu n-am gasit, la Diverta nu...
Leta si un bebe
bebe in 2006
want my life back

Amaya spune:
Leta, vezi daca le gasesti aici: http://varuna.ro/
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Leta spune:
Amaya, merci, am dat cautare pe google mai devreme si mi-a gasit exact acest site, dar din pacate nu se vad prea bine fotografiile. As vrea sa le vad "pe bune", sa le pipai. Stii vreun magazin, vreo reprezentanta?
Leta si un bebe
bebe in 2006
want my life back

Shobo spune:
multummesc, Amaya, o sa caut si eu magazinele arabesti cind am drum prin Cringasi. am inteles acum cum ai facut frisca. o sa o bat si eu ma mixerul robotului, sper sa iasa ok.
Leta, masinuta noastra e adusa de soacra de la Budapesta, dar tb sa existe si pe aici cred. e o poza cu masinuta la albumul "Vine Mosu"
kita si Patricia, poze de la intilnire, pls.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Amaya spune:
Shobo, NUUUUUUUUUUU , mie la mixer-ul de la robot mi s-a taiat (fiindca programul de mixare creste treptat viteza si, cred eu, de la viteza mare am stricat-o)...in blender a iesit bine, fiindca pe urma am transferat-o in bolul de la robot si dusa a fost...smantana pe care am luat-o pe urma, ca sa termin tortul, am batut-o cu mixer-ul normal la viteza cea mai mica...cred ca n-am explicat eu bine, scuze.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Shobo spune:
au, Amaya. eu nu am mixer normal, decit cel al robotului .
Erica, BAFTA in business!!!
Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"