Mamici de martie-aprilie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Adar, stai linistita. Cum sa ma supar? Nu m-am suparat nici pe tine, nici pe alte fete care au zis ca nu se uita. Doamne iarta-ma, doar e alegerea fiecareia si cum naste, si daca se uita sau nu la poze/filme!

Catrinelu' drag, multumesc mult, insa eu nu ma grabesc sa iau Garmastan sau altele daca medicul a zis ca nu-mi trebuie si ca-i normal sa am burtica putin mai tare. Plus ca eu chiar nu cred ca e vorba de contractii, in cazul meu.

Nshiro,
da, la birou eram in pozele alea. Am mai facut unele azi, dar o sa le pun diseara, ca aici nu am cum sa le transfer din aparatul foto.

28+2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Nuuu, aida, stai, ca Garmastanu' era pt tzitzi

Discutii aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=39196

Fat-free care product to support the skin function on the breast and nipples during the nursing period. Garmastan cares for and protects the skin on nipples and areolae, keeps it elastic and supple, and prevents the development of small cracks.

Garmastan is odourless, fat- and colorant-free, and contains no scent oils and wool alcohols.

The ointment melts at body temperature and is easy to spread on sensitive skin and easy to wash off.

http://www.protina.net/produkte/garmastan.htm

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Nshiro,Doamne ajuta ,sa se fi intors bebelina in pozitia regulamentara!Tinem pumnii si pumnisorii stransi!

Frumoase burtici,mandre mamici,Aida si Diana!

Aileana,nu am dublat paturica cu nimic,desi initial ma gandisem sa o fac.Nu am gasit finet pe placul meu(coloristic vorbind) asa ca am lasat-o asa,pt. ca oricum vine caldura si eu nu vreau sa-mi infofolesc bebita.

Alinaalex,pe margine am crosetat coltisori(eu asa le zic...nu stiu cum se numeste genul acesta de terminatie).Am pus 140 de ochiuri(in sfarsit le-am numarat) si am lucrat cu andrele de 2.

Fetelor,am primit cel mai bun sfat in ceea ce priveste salteluta.Pana la urma cica si cea cu cocos face gropita,asa ca cea mai buna ar fi Relaxa,care se gaseste la Cocor cu cel mai bun pret(1.700.000 lei).Undeva la ultimul etaj.Are doua fete,de vara si de iarna(cu lanica) si este,se spune,cea mai sanatoasa si mai trainica.Eu il trimit maine pe tati sa cumpere.

In rest,am noi griji:cum sa fac sa arat bine in momentul X?Adica cum as putea sa am manicura si pedicura perfecte,sa fiu coafata,epilata...?Voi va ganditi la asta?

ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Uitasem sa va multumim pt. aprecierile legate de poze.Am mai pus doua,sa vedeti primele lucrusoare ale Theei(la inc. lui dec. 2005).
Si acum,portia de ras:

[blue]Lectia 1

Un tip intra sub dus exact in momentul in care nevasta sa iese din cada.
Subit, se aude soneria apartamentului. Dupa o discutie scurta care
decide care dintre ei sa mearga sa raspunda, femeia iese, se inveleste
intr-un prosop de baie, coboara scarile si deschide usa de la intrare.
Era Bob, vecinul de palier.
Inainte sa poata spune un cuvant, Bob o intrerupe:
- Iti dau $800 pe loc daca lasi sa cada prosopul de baie cu care esti
acoperita.
Putin mirata, femeia ezita cateva secunde, dupa care desface prosopul si
ramane goala in fata lui Bob. El o priveste din cap pana-n picioare,
dupa care ii intinde 8 bancnote de $100. Surprinsa de aceasta
intamplare, dar multumita de mica avere pe care tocmai o facuse in mai
putin de 2 minute, femeia urca si intra din nou in baie. Sotul sau,
care
era inca sub dus, o intreaba:
- Cine-a fost?
- Bob, vecinul nostru de palier.
- Ah, perfect. Ti-a dat cei $800 pe care mi-i datora?
Morala: Daca impartasiti la timp partenerilor dumneavoastra
informatiile
critice relative la credit si la riscuri, puteti evita o proasta
publicitate.

Lectia 2

La volanul masinii sale, in drum spre biserica, un preot trece pe langa
o calugarita care mergea pe jos. Se opreste si se ofera sa o duca pana
la manastire. Ea accepta, urca in masina si, incrucisandu-si
picioarele,
lasa la vedere niste coapse superbe.
Preotul nu se poate abtine si tot fixand picioarele tinerei calugarite,
pierde pentru cateva momente controlul autovehicolului.
Dupa ce reuseste sa stapaneasca din nou masina, pune dintr-odata mana
dreapta pe picioarele maicutei. Ea il priveste si spune:
- Parinte, va amintiti Psalmul 129?
Rusinat, preotul se retrage subit si-si prezinta scuzele. Putin mai
incolo, sub indemnul tentatiei, profita de schimbarea vitezei pentru a
incepe din nou. Si maicuta, il apostrofeaza prompt:
- Parinte, va amintiti Psalmul 129?
Parintele roseste din nou din cap pana-n picioare si retrage din nou
mana de pe picioarele pasagerei, balbaind:
- Imi pare rau, sora, trupul imi este foarte slab.
Ajung la manastire, calugarita coboara din masina fara sa spuna un
cuvant, si-i arunca o ultima privire plina de intelesuri. Preotul se
grabeste catre prima Biblie pe care o gaseste si cauta Psalmul 129:
"Mergi mai departe, cauta intotdeuna sus si-ti vei gasi gloria. "
Morala: La munca, fiti intotdeauna bine informati pentru ca altfel
riscati sa ratati ocazii unice.

Lectia 3

Un agent, un angajat la birou si un director de personal ies impreuna
de
la munca la pranz si, cum mergeau ei catre un mic restaurant sa ia
masa,
gasesc intr-un morman de gunoaie o lampa cu ulei veche. O freaca si un
duh iese la lumina.
- De obicei eu implinesc 3 dorinte dar cum voi sunteti 3, am sa va
implinesc cate una la fiecare.
Angajatul de la birou intra repede in fata gesticuland:
- Eu, eu! Vreau sa fiu pe o plaja alba din Bahamas intr-o vacanta care
sa nu se termine niciodata si fara sa am griji care sa ma impiedice
cumva sa ma bucur de frumusetea vietii.
Nici nu termina bine si puf! angajatul dispare imediat. Agentul iese si
el in fata:
- Eu, eu! Eu vreau sa savurez o "pina colada" pe o plaja din Tahiti
impreuna cu femeia visurilor mele.
Si puf! si agentul dispare.
- E randul tau, spuse duhul uitandu-se la directorul de personal.
- Vreau ca astia doi sa fie inapoi la birou pana se termina ora de
masa.
Morala: Lasati intotdeauna superiorul (ierarhic) sa-si exprime primul
dorintele

ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

AndreeaG lectiile Foarte frumoasa paturica si cred ca e molcutza, molcutza Mercic pt informatiile despre unguentele alea. Astept sa vina pa comanda Galactogil, ca in Piatra nu se gaseste

Nshiro si eu sper sa nu stau chiar asa de mult in spital. In Iasi nu mai cunosc pe nimeni, desi acolo am facut facultatea, asa ca voi sta in spital Pentru ce e ceaiul de zmeura?
Foarte bine faci ca mai refuzi pe nesimtiti; daca nu te menajezi tu, pe ei ii doare in

Aida arati super

Cat ma bucur ca ai reaparut printre noi. Azi ma gandeam sa o intreb pe Serj daca mai stie ceva de tine!!! Imi pare bine sa vad ca sunteti bine

Catrinel multam fain.

Adar dupa cum ai putut citi in ultimile zile, cam toate suntem cu morcovii la locul lor, adica in si cred ca voi scapa de ei abia dupa nastere. Si am mai spus ca eu nu ma uit la pozele cu nasterea ca ma va apuca si mai tare frica Asa ca nu esti singurica

Lady Hawk fac si eu ca tine: pt ce o fi bun vaccinul asta antitetanos? Oare trebuia sa-mi faca si mie? bancul

Laura cu ? 32+

Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Aaaaaa, acum abia am citit mai cu atentie si m-am prins ca Galactogil nu e un unguent, ci niste granule Deci Garmastanul se foloseste din luna a 8-a de sarcina, nu?

Ce stiti despre fluor? Am citit in Superbebe ca pentru a preveni cariile la copil, gravidutza trebuie sa ia fluor din luna a 7-a de sarcina si apoi se administreaza copilului de la doua luni.

Laura cu ? 32+

Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

Laura Ioana - ceaiul de zmeura usureaza nasterea si travaliul. Asa se zice, desi unii zic ca ar grabi nasterea. Il poti bea din saptamana 38. Asta stiu eu din ce am citit la mamici de ianuarie-februarie. Am si eu o intrebare: ce e Galactogil-ul?

Lumy 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

fetelor, vaccinul antitetanos se face pt. prevenirea unor eventuale infectii care pot fi transmise de la mama la fat (prin cordonul ombilical) si a infectiilor care pot surveni in timpul manevrelor efectuate la nastere in spital, cand se foloseste instrumentarul specific. Pt. ca s-au intamplat multe in spitalele romanesti si noi nu suntem nici pe departe la standardele internationale.

ALINA si BB 31 + 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

SALUTARE BURTCUTZE
Am fost azi la doctor pt ca v-am spus mi-a fost fff rau,iar noaptea trecuta m-am speriat in ultimu hal aveam contractii si devenisera deja regulate.M-ia fost frica sa ma duc la spital si am asteptat pana dimineata.Doctoru mi-a facut control colu este f scurt,bebe e ok, si mi-a dat sa iau GYNIPRAL.Nici azi nu mi-a fost bine da am stat mai mult cu no-spa si gynipral.Daca o sa imi mai fie rau sar putea sa ma interneze.
Eu pana acum 2,3 zile am avut o sarcina fara probleme marii,dar............acum trei zile nu am fost deloc cuminte,am fost singura la piata si am carat cateva kgsi cam la vreo doua ore am inceput sa ma simt rau.Mie tare frica pt ca sarcina inca e mica si nu ar fii bine ca bebe sa vina acum.VA PUP si promit ca o sa va spun daca se intampla ceva,siii sa nu ma certati ca nu am fost cuminte.
31w+

Mergi la inceput

Lumisty Galactogil se numesc niste granule care cica ajuta mamicile sa aiba lapte mult. Cica daca nu ai laptic la inceput, se rezolva imediat cu chestia asta.

Andra nu te cert, dar sa fii cumintzica de acum inainte!

Laura cu ? 32+

Puiutul meu

Mergi la inceput