Mamici de mai-iunie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ildyqo pune filmul inapoi pe odc ce ai facut cu el?? Vrei sa te alerge toate mamicile de pe aici?io 27+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Gata,ca l-a pus!
N-o mai bateti!Dar cu viteza asta in 25 de ore o sa se descarce.

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 19+&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Mai fetelor... hai sa ve intreb si eu ceva...

Am o prietena care acum asteapta sa nasca (azi, maine, poimaine)...
Si cand ne-am vazut duminica m-a certat (a nu stiu cata oara) ca de ce naiba ma vopsesc si cat am de gand sa ma mai vopsesc... Dar eu ma vopsesc cu vopsea fara oxidant si nu ma fac foarte des ... la o luna si ceva... Am fff mult par alb si daca nu l-as acoperi as arata ca Baba Cloantza...!
Nu e normal sa stau asa neingrijita chiar daca sunt insarcinata...

Ea mi-a spus ca nici macar cu lac de unghii nu si-a mai dat si nici cu ruj de buze ca sa nu mai spun de alte cosmeticale.... Sotzul ei nu o aproba si chiar ii face observatie ca sta asa dar ea spune ca nu risca nimic pentru bebe...

Mie mi se pare putin exagerare... voi ce ziceti? Sau sunt eu nebuna si inconstienta ca ma creia o pauzasc, ma rujez si ma aranjez???

Pup fete si burtici!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 20+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Multumim frumos Ildygo!Gata,l-am atacat deja da are o viteza de se va descarca in 2 zile.

Dana23+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Caruciorul e de la BABYCARE si a fost doar 5.300.000 lei vechi. Tot de la aceeasi firma am avut si caruciorul lui Rares si a fost foare bun, sper ca si asta sa ma tina macar tot atat ca primul. Are rotile mari si cosul pentru bagaje la fel. Cosuletul de masina e pana la 1 an si atat cosul cat si caruciorul are prinderea hamului in 5 puncte. Se pliaza foarte usor doar prin apasarea unui buton de pe maner, ceea ce e bine mai ales ca vatrebui iar sa ma plimb cu el de la etajul 3 jos si inapoi.

24+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DILAURAL mi se pare o tampenie chestia cu vopsitul, la fel cu oja. Eu la Rares ma vopseam tot ca tine, am evitat doar in primele trei luni asa ca precautie.

Am uitat, apropo de carut, l-am luat din Iasi, iar de pret spun ca e super pentru ca vazusem carucioare de aceeasi firma, fara scaunel la pretul asta si scaunelul mai facea vreo 2 mil.

24+

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

magghyc
Mersi pt explicatie! Deci si tu ai avut asa o experienta....Atunci astept si eu cateva saptamani sa vad cum evolueaza lucrurile. Daca inteleg bine, voi ajunge la cezariana in caz ca bb creste prea mare. Sincera sa fiu parca imi surade ideea...mi-e o frica de nastere de nu va pot explica. La gandul ca monstruletul meu trebuie sa iasa prin vagin...mi se cam face pielea de gaina....nu stiu unde a fost Dumnezeu cu gandul cand a inventat chestia asta...
Se poate ca medicii sa nu fie de acord cu cezariana si sa ma chinuie cu nastere normala chiar daca e bb mare....de asta mi-e mai frica

puiudana2004
Sa stii ca ma fascineaza cazul prietenei tale. Eu am 27 de saptamani si imi iese ceva la 1400 gr. Deci s-ar putea ca si eu la 28 de saptamani sa ajung undeva pe la 1800 g....sau mai mult. Si eu am luat vitamine o perioada....la inceput regulat si dupa aceea dupa cum simteam eu. Asta in combinatie cu fierul. Si in ultimul timp mananc la dulciuri de ma rup...o cutie de bomboane dintr-o data..o dau peste cap fara sa rasuflu. Nu stiu daca are influenta..dar nu ma pot abtine...

La cate kg se face nasterea prin cezariana in Romania? Adica cum gandesc doctorii acolo, stiti cumva?

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Fetelor,o parasc pe Ildygo la voi ca nu vrea sa ne dea filmul,sa-l vedem si noi.A fugit de tot de pe ODC.Hai Ildy,ca ne ti ca pe jar,dupa ce ca se descarca intr-o luna..Multi daca ne dai filmul.

Dana23+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Dilaural,
Doctorul Vladareanu de la Elias i-a psus cumnatei mele tot asa, ca e de la vitamine.Ea a luat toata sarcina Materna, fara intrerupere. Bb a avut la nastere calciul un pic peste limita normala, dar s-a echilibrat repede, nu a avut probleme din cauza asta.
Pe de alta parte, cumnata mea crede ca vitaminele au ajutat-o sa se fereasca de perioada de raceala si gripa, ea mi-a recomandat sa iau si eu toat sarcina, insa eu m-am oprit de vreo luna fiindca mi s-a parut cam mult.
Stiu ca cei de la Elevit se laudau parca cu faptul ca "sunt singurii care asigura a crestere in greutate demonstrata a lui bb, deci ma gandesc ca o legatura exista...

Alia, macar cu tusea ai rezolvat-o?

Pt toata lumea care tuseste, eu am o problema de cativa ani in acest domeniu, de obicei daca ma apuca tusea nu ma opresc decat cu spary-uri din acelea folosite de astmatici (cu cortizon), desi nu am astm. De data asta, cand am racit, am incercat Propol Pur, e un spray cu propolis. Spre marea mea surprindere, nu am tusit deloc. Asta desi anterior incercasem 100 de alte produse pe baza de propolis si nu am avut nici un rezultat. Poate mai foloseste cuiva...
Magg23s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Amonar io zic sa o lasi mai usor cu bomboanele,chiar o cutie intreaga o data.Glicemia ti-ai mai luat-o?Nu e de glumit cu dulciurile astea.

viviana 24w5d

Mergi la inceput