Superpacientele visatoare si gravidute dr.Moisa
Raspunsuri - Pagina 15

Liana30 spune:
rami iubita si acu ii tin..pana nu vii azi de la monitorizare nici ca'i deschid...uffff si nici nu stii cum scriu...da ce nu fac io pt tine...
hai sa ne aduci vesti buneeeeeeee...
"Nimic nu-i imposibil!"

thea_m spune:
Buna dimineata!
Sper ca ieri ati avut o zi la fel de frumoasa ca si mine, Aileene, Rami, Oana poate chiar mai frumoasa, sper sa iasa bb care a fost conceput cu atata dragoste!
Rami e foarte probabil sa ne intalnim vreodata toti patru si sa facem schimb de impresii.
Aileene cum te simti dupa punctie? Maine tinem pumnii la ET!
Bety, Liliana cum merge cu FIV-ul? Gata analizele?
Slavmih bafta azi la eco! Sa functioneze ovarul care trebuie ca sa poti face inseminare.
Liana observ ca si la 3 si 40 bantui pe forum! Nebunatico, nu aveai somn, nu? Cred ca de la acei rosii ti se trage
Amely cand ne dai vestea buna ca nu mai e nevoie de laparoscopie? Hai ca eu sper inca!
Danyalo succes la prima ta inseminare, in martie, sa fie si ultima, asa, ca la mamiFlori, indiferent la cine te vei hotari sa ramai. Vezi bine ca noi suntem proMoisa, dar tu du-te acolo unde te indeamna inima.
Indy ce mai face Mircea? Mai e putin pana il vei tine in brate!
Dar printesa ta, Cata? pentru toate fetele inimoase!
Teodora
Poze
Aniversare 2006

ana maria spune:
Thea M trece-ma si pe min pe lista initiala, cu mamici cu bebe Victor Stefan. Mai ales ca numele Stefan a fost alegerea docotritei. Ia ziceti fetelor cum mai e pe la ea pe la cabinet? Coada mare?
Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!

rami 73 spune:
Lianoo, las-o mama mai moale cu pumnii aia, ca vad ca si la 2.40 ii tineai stransi, de am mustrari de constiinta ! fata sufletista !
Gata, am prestat deja aseara inseminarea, (dar nu trecusera decat 10 ore de la Pregnyl, iar la mine se sparg foliculii la vreo 30-36 ore...) Azi la pranz ma duc la Giulesti sa vad daca a pocnit, iar daca nu, mai prestam o inseminare si azi ! Mai nasol e ca nu simt nici cea mai mica jena in zona cu pricina.
Sotul... cam slabut, doar 58 mil (A+B), altadata avea 80-90 mil. Probabil pentru ca prestasem cu 2 zile inainte , nu ne-am putut abtine
...
Oano, tu ce faci, draguta ? Mi s-au lungit ochii uitandu-ma dupa tine ieri, si la spital, si la cabinet !
Teo, hai si tu odata cu tratamentul ala, sa te poti apuca de treaba ! Oricum, la toamna, daca nu si nu, FIV scrie pe noi. S-au abonat pana acum si Oana si Slavmih. Se mai inscrie cineva ? Ca promotia nu dureaza mult !
Aileene , ma gandesc la tine azi, sa-ti fie bine !!!
Amely, blonduta draguta si fara cearcane
Apropo, ieri am primit de la sotul meu frezii...
rami

rami 73 spune:
Fetelor, am uitat sa va spun; ieri la cabinet a fost inaintea mea o tipa care reusise la a 20-a inseminare (!!!) si acum avea un bb mic in burtica ! Era foarte fericita, sotul ei i-a dat Moisicii un buchet de trandafiri si i-a spus "felicitari, dna. doctor !".
Radeam cand mi-a zis Moisica, i-am spus ca nu sunt singura nebuna cu atatea inseminari, iar ea a zis ca spera sa reusesc totusi mai repede...
Va
rami

Amely spune:
Vezi mey Rami ce sotior ai? sper ca l-ai pupacit suficient
Teo, dragalasa mea, tu esti ca un ingeras pazitor
, din pacate nu am sperante prea mari ca voi scapa de laparo...cu folicul de 16 (parca ar fi din emisiunea aia "un zambet pe 16 mm
). Oricum inca mai e mult pana pe 25 febr. cand ar trebui sa-mi apara
stii tu cine, nu-i mai numesc, ca ma si 'niervez
Ati petrecut frumos aseara? Noi am fost la Plaza unde era o inghesuiala de dadeai sa fugi, am papat ceva si pe urma am intrat la o comedioara amuzanta cu Jim Carrey si Tea Leoni... Si pe urma, glont acasica, unde-i cel mai bine!
Pupicei la toate!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

aileene spune:
Buna fetelor , iubitelor !
Moralul meu nu prea e bun , as spune chiar deloc , din cauza ca sufar enorm de mult ptr ziua de ieri , PO a fost fffff dureros si este inca , ma doare totul jos , imi simt toate maruntaiele ca si cand ar fi fost despicate-n zeci de bucatele si totul se clatina cand umblu...infine , nu ma asteptam la asa ceva , acum 7 ani cand facusem acelasi trat s-a derulat cu "brio" totul , vad ca nu se aseamana deloc ! PO a dat un rezultat final de = 3 ovocite frumoase de o calitate f buna , din 4 cate am avut in total , dar pot spune ca le-am simtit cand mi le-au retras afara , o durere de neimaginat , cu toate ca anestezia locala a fost facuta si inainte luasem un decontractant puternic si un medicament ptr durere... nu mai intelegnimic !Alt fapt ptr care nu am moralulla inaltime este acela ca d-na biologista cand a venit in camera sa ne dea rezultatul punctiei (mie si celor 2 femei care eram in aceeasi camera) , cand mi-a dat foaia care spunea cate ovocite am avut , a spus ca este o problema...totusi si ca sotul trebuie sa o urmeze . Deci eu cu o durere de nedescris am ramas in camera spitalului , iar sotul a plecat cu biologista sa discute...de spermograma care pare-se era mai mult decat o catastrofa ! Asadar si prin urmare i-a propus sa mai faca una si daca e tot asa de slaba sa trecem direct la FIV-ICSI nu FIV clasic cum era prevazut...prima spermograma 1 mil/ml a 2-a 2,8 mil/mil deci
f putini si cu o proasta mobilitate , asa ca am semnat "protocolul" de urgenta si am schimbat "macazul" ... din pacate n-avem alta solutie si sotul cu toate astea e tare buimacit si nefericit ! Ieri as fi vrut sa vin sa va spun LA MULTI ANI ptr SF. VALENTIN dar n-am putut , ma simteam rau de tot si spre 17h00 barbateii mei au intrat in camera (acasa) si-au dat seama ca ma trezisem si mi-au oferit un ghiveci frumos cu inimioare in care era o orhidee frumoasa , m-am bucurat mult , pacat ca n-am putut sarbatori asa cum stim noi s-o facem ! Oricum maine (16.02.06) ziua cea mai MARE... va sosi si dupa , vom astepta vreo 2 sapt sa vedem rezultatul ... stiu ca merita tot efortul asa ca mai am o raza de speranta !
Fetelor iubitelor , va multumesc ptr sustinerea voastra , conteaza f mult ptr mine . Va doresc la toate multa dragoste si caldura in inimi si sa dea bunul D-zeu sa va realizati visele cele mai frumoase si mai nebune...scuze ptr intarziere dar v-o spun din tot sufletul SA FITI IUBITE...
Liana Sim Thea Amely Danyalo Rami Betty Tabitha Mmi-Flori
din suflet si cu mult drag dar si
frumoase ca si voi
sper ca tot ce faceti sa dea rezultatul asteptat !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

rami 73 spune:
Amely, l-am pupacit de l-am albit !
Fetelor, eu acum am ajuns de la spital; bineinteles ca n-a pocnit inca foliculul (la 26 ore de la Pregnyl), dimpotriva, a crescut. Se vedea insa putin lichid, deci sper ca nu mai dureaza mult. Asa ca azi la ora 19.00 mai facem o ISA (la spital de data asta, ca Moisica e de garda diseara). Sper ca pana atunci sa pocneasca, ar fi cam 34 ore de la Pregnyl.
rami

rami 73 spune:
Aileene, imi pare rau ca ai suferit atat de mult la punctie....of, cate mai trebuie sa induram, dar va veni odata si rasplata, si sper ca va fi pe masura !
Acum important e ca ai 3 ovocite f. bune, ceea ce e f. important, bine ca ai rezolvat si cu sotul, asa ca tot greul a trecut ! O sa ma rog pentru tine maine sa fie cu noroc ET ! Iti dau o sa-ti poarte noroc !
Mihaela, la tine cum a fost monitorizarea ?
rami

sim spune:
Amely si de la mine si sa dea Domnul sa fie cum zici! Acum, nu stiu cum sa spun, dar am o stare asa de buna dupa ce trec pe la Moisica de ma si intrebam aseara daca merg la gineco sau la psiholog.
Aileene daca as sti cum sa fac sa te ajut sa te simti mai bine... Te cred ca ti-a fost tare greu, dar vreau sa crezi ca ce e greu a trecut si ca undeva te asteapta sufletelul la care visezi. Ce bine e ca ai un sot bun si iubitor, sunt convinsa ca te ajuta mult sa treci peste incercarile astea.
Thea multumesc din suflet!
Rami e asa de bine sa fii primit frumos. Iar eu am simtit asta din plin multumita voua.
Mai sa fie, si eu am fost aseara la Moisica si am plecat de acolo pe la 7 seara. Un picut daca mai stateam si te vedeam. Poate data viitoare cand tu sa dea Domnul sa mergi la control de sarcina, iar eu sa ma cauterizeze! Ia spune: a pocnit sau mai faci o inseminare? Stau cu pumnii stransi!
Slavmih multumesc mult! promit ca nu scapati de mine nici dupa ce ma vad cu pui mic in brate! Bafta multa sa fie ovarul care trebuie la datorie! Tin pumnii pentru inseminare.
Ana Maria bine te-am gasit si aici. Ne-am "vazut" la mamici din nou aspirante. Aseara era destul de multa lume la cabinet: eu am intrat cu vo 40 de minute intarziere, da nu-i bai.
Cum ziceam: am fost aseara la Moisica cu gand ca m-o cauteriza, da' pana una-alta mi-a facut colposcopia si un Pap (care slava Domnului mi-a zis azi ca a iesit bine). Am repetat o spermograma pentru 'mnealui sa fiu sigura ca CMU n-o gresise si se pare ca si asta a iesit bine. Asa ca pana acum toate bune, astept sa fac si testele de hormoni, apoi cauterizarea si ce o mai trebui sa aflu pe unde se poticneste bebe de nu se arata. Sau, asa cum spunea si Moisica, poate toate mi se trag de la glera asta atat de abundenta. Las' ca-i vine ea de hac peste o luna!
Va pup
Mami Simona si printesa Ruxi