Clubul nurorilor (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

a.cicel, , stai linistita, te rog !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Razuco,mi-am sucit gatul sa te vad in poze!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by diadaniela

Razuco,mi-am sucit gatul sa te vad in poze!

moko a venit sa pozeze o necunoscuta... eu ii multumesc din suflet ca a venit... si n-am nica impotriva sa ma sucesc...

Si culmea culmilor, nurori: i-a placut fffffff mult soacra-mii !!! M-a pupat, ne-a binecuvantat ( Ce-o fi cu ea, fetelor ? ), cica sa fie intr-un ceas bun... se uita, ca deh, e croitoreasa de meserie, la cum e cusuta... i-a placut ca au fost foarte atente... pai cum sa nu fie, ca doar le-am disperat pe tanti? Mai ales pe tanti Lili, cea care apare langa mine, cu ochelari... cand a auzit ca vine moko sa ma pozeze, mi-a facut un fel de coc, a desfacut o diadema, mi-a pus voalul... tot tacamul... si vor neaparata sa le duc poze si acum si dupa nunta...

Raza de soare

Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:

http://community.webshots.com/user/mokosistaf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Andreiuta, stai calma si nu te stresa, ca nu rezolvi nimic. Asa cum te-a sfatuit cineva, du-te la ginecolog si vorbeste cu el. In plus, eu stiu ca trivaccinul care se da e pentru varicela, oreion si rubeola. Eu mi-am facut niste teste care sa vada daca am anticorpi contra bolilor astora. Oare testele astea iau 21 de zile? Ca mie mi le-au facut in aprox. o saptamana. Oricum, eu nu am avut in viata mea varicela, insa au gasit anticorpi - a fost e eruprie in liceu la mine si colegii se imbolnaveau pe capete, eu insa nu am avut nimic. Poate ai intrat si tu in contact cu virusul cand ai fost mica si ai dezvoltat anticorpi. Si Nu te amari pana nu stii sigur ca baiatul e bolnav de ceva anume!!! Ca te stresezi degeaba . Hai, capul sus si ai sa vezi ca Dumnezeu are grija de toate .

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

Razuco da jarteluta?...jarteluta n-am vazut-o?
unde e?
hai ca parca sunt cel din videoclipul cu nebuni:
..."dar halatul...halatul cat costa?"

a.cicel esti sigura ca baiatul are pojar?poate este vorba despre altceva.Nu te panica ca-i faci rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Acuma m-a sunat iubi ca a vorbit cu baiatul DA, SIGUR ARE POJAR.

11+
Mai am 24 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Raza,soacra s-o fi emotionat ca si-a adus si ea aminte de tineretea ei.Cat ai de-al draq,tot te emotionezi cand vezi o miresica.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea nu , bine ca nu are rubeola ca aia e mult mai periculoasa la femeile insarcinate. Nu stiu in ce masura afecteaza pojarul, da nu e atat de periculos. Poate trece Simina pe aici si ne spune mai multe

Razuco esti superba in rochie, iti dai seama daca a ramas asa incantata si soacra...

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

a.cicel am citit undeva ca:
Perioada de contaminare este de aproximativ 8 zile dupa aparitia bubitelor. Aveti grija ca, din momentul aparitiei bubitelor, copilul bolnav sa nu se apropie de vreo femeie insarcinata.
Am inteles ca atunci cand a venit baiatul la voi nu-i aparusera...deci eu cred ca o sa fie OK..
Vorbeste cu medicul tau.
Ai trecut de luna a treia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Andru am vorbit si la Medsana si la Medicover, dar nu fac analiza. Recomandarea...aceeasi ca si aici - vorbeste cu medicul tau! Si ar fi trebuit aerisita camera si schimbate asternuturile respective!
Succes si hai ca o sa fie bine! Te pup

Mergi la inceput