Prietenii cei mai buni - cainii
Raspunsuri - Pagina 6
happymum spune:
carmen, vin si ti-i fur...........
sa aveti o zi cu mult "bun bun"
viitoare , te DD
finutul radu andrei si finuta maria angela
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
cand sa vie... ? repede sa vie...
carmencat spune:
macar un pupic poti sa le furi
zaruca atunci cand era bebe mic
otto fratele mai mare
zara si verisoara ei umana
ce mare esti, mai otto
cum ne jucam cu papusile si... cateii
vreau sa stau si eu aici cu otto
vezi ce mari am crescut amandoua
happymum spune:
carmen, am mai vazut eu caini la viata mea, dar asa frumosi ca ai tai parca nu am vazut. sa fie oare ca toti pe care ii stiu eu stau la bloc? conteaza sa ai o casa undeva ca sa aiba si ei libertate de miscare.
sunt atat de frumosi, si se vede cat de fericiti sunt. eu fara Puku meu nu vad viata. m-am invatat atat de mult cu el ca ma doare inima daca stau cateva ore fara el. iti intra la suflet...
pupiciiiiiiiiiiiiiiii muuuuuulti la Zara si Otto. de la mine si de la puku meu.
si si tie.
viitoare , te DD
www.youtube.com/watch?v=gILJFvjweHI" target="_blank">E.M.M.A. pentru ingerasii nostri
carmencat spune:
pana acum 9 luni am stat noi doi bipezi si cei doi caini la bloc, intr-un apartament de 2 camere
abia de acum 9 luni ne-am mutat la casa si au si ei curticica lor, nu mare, dar este, au camera lor, doua de fapt, una unde dorm si una unde mananca
nu as putea spune unde sunt mai fericiti, la bloc unde stateau in sufletul nostru permanent, mancam, dormeam ne plimbam, mergeam in concedii impreuna, ieseam la terase cu prietenii si ei erau nelipsiti, dar... erau la program impus de noi, noi la randul nostru fiind conditionati de servici
zara e micuta, face 2 ani in aprilie, otto face 9 ani tot in aprilie, deci el muuuulta vreme a petrecut la apartament
ca sa fie scos la pranz otto a avut permanent bona, apoi si zara cand a aparut si ea si era micuta, a urmat o perioada cand am avut eu niste probleme de sanatate si am stat cu ei acasa in CM vreo 3 luni... fericire maxima, iti dai seama, numai ca dupa lunile alea zara nu a mai acceptat nici o bona, ea fiind catel de paza, asa ca... vrand - nevrand am vandut apartamentul si ne-am mutat la curte
nu imi pare rau de nimic
nu stiu, nu imi imaginez cum ar fi fost viata noastra fara caini
aici la curte nu mai stam asa de mult impreuna, dar fac ce vor ei toata ziua, nu trebuie sa mai astepte pe nimeni sa iasa afara la joaca sau la pp
oricum, ne jucam mult, vorbim mult... daca ma invita sa dorm cu ei... dorm cu ei, dar in cosurile lor, caci acum avem posibilitatea sa doarma si ei in camera lor
somn cu mami la apartament
si cresteam, si cresteam
mami otto ocupa toate pernele
sper ca nu vreti sa mai veniti si voi
imi e dor sa dorm cu tine
mami stai asa sa te pup si eu
carmencat spune:
sper sa ii facem si noi pe ei la fel de fericiti macar pe cat de fericiti ne fac ei pe noi si mai sper sa reusim sa le aducem un fratior/surioara uman/a sa creasca impreuna, sa se joace impreuna, sa fie fericiti impreuna
happymum spune:
http://pets.webshots.com/album/569601119LfTqOX?vhost=pets
uite aici puku meu imi da o mana de ajutor.
viitoare , te DD
happymum spune:
sunt frumosi, sunt superbi.
sa dea Dumnezeu sa vina si BB. sa dea Dumnezeu.
viitoare , te DD
happymum spune:
carmen, uite si eu am cu ce ma mandri...
ingerasul rita. e in raiul cateilor
la tati in bratica
oaki calca lenjeria lu' mami
sunt rrrau.. chel dar rrrau...
puku si oaki
mami si eu
peticel. ultima achizitie
viitoare , te DD
Cinezee spune:
ehee sa imi prezint si eu noua membra a familiei
O cheama Tora si este brac german
http://picasaweb.google.co.uk/Cinezee/Tora#