pentru admin!(acces la chat)
Draga admninule,vreau si eu sa intru pe chat si de 2 saptamani incerc dar mi se spune accesul interzis! Am incercat sa ma loghez de mai multe ori dar degeaba! Ma poti ajuta?
Multumesc!
Raspunsuri
dede spune:
hehehe, veve e la post din nou - maca sa-si mai gaseasca fetele subiectele ;-)
oricum, aici aici sunt cateva explicatii/solutii : http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3272
Succes
DeDe
carmenp spune:
Aveam si eu problema asta dar mi-am schimbat parola si am reusit sa intru pe chat. Mai incearca!
Carmen si Ionut
Veve spune:
quote:
Originally posted by dede
hehehe, veve e la post din nou
Adica????
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
carmenp spune:
Vroiam sa zic ca, pina astazi cind mi-am schimbat parola, nu am putut intra nici eu pe chat. Tu ce-ai inteles? Apropos, mai esti aici? O birfa, ceva?? Hm??
Carmen si Ionut
Veve spune:
Carmenuta,mesajul meu era pt.Dede...Nu stiam daca sa ma ciufulesc sau nu!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
dede spune:
quote:
Originally posted by Veve
Carmenuta,mesajul meu era pt.Dede...Nu stiam daca sa ma ciufulesc sau nu!
comentariul fusese vis-a-vis de faptul ca ai mutat 2 mesaje de la "Generale" la locul lor... dar daca vrei sa ciufulesti, no problem.
Suntem cu ochii pe voi,
DeDe
Veve spune:
Ce sa fac shi io,Dede,asta mi-e "meseria"...Mai incet cu okii ca ma fastacesc!