Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (40)
Raspunsuri - Pagina 14

BiuMil spune:
Godzila, referitor la pata de pe spate, vezi sa nu fie hemangiom. Bebe Milan are unul plan pe frunte...Oricum, daca dai cautare pe net o sa vezi tot felul de grozavii despre asta...noi am fost la mai multi dr, si ne-au spus ca nu e chiar asa de grav...adica pe net sunt prezentate de obicei cazurile extreme...cel mai bine vb cu un dr.
Bianca si bb Milan

simodina spune:
Deni, ptiu ca bine ai descris reactiile - asa face si al meu!Si la noi este evident accentuata reactia asta inainte de somn.
Fetelor, multzumesc frumos. Ma simt mai bine cand vad ca nu sunt eu dusa si refuz sa gasesc probleme inchipuite copilului meu!
Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Hildegard spune:
Nicole,
si eu ii dau calciu sirop de la Pharco, 1 l-ita/zi. 10 zile in fiecare luna. Acum ii dau si fier pentru prevenirea rahitismului, doar profilactic, 3 pic/2 ori/zi.
Calciu fiole nu mai este pe piata.
Al meu cupil inca nu a dormit de ex. d ela 10 seara pana dimineata. Oare cand o fi si asta?
De ex. acuma doarme dar se va trezi pe la 11 sau eu stiu!
Hildi
Stefan (7 nov.2005)
http://community.webshots.com/user/hildegard122

codruta_grg spune:
Simodina, eu cu 2 lingurite am inceput si din mar si din morcov (lingurita ce are 2 ml - masurati cu seringa). Am din aia de silicon de la primii pasi
Dar maine nu-i mai dau cu aia ca e prea adanca si de cand i-am bagat si banana e mai gros suculetul si nu prea pot sa i-l dau...
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

jadi spune:
Nadine si eu eram ingrijorata, mersic ca ai deschis subiectul.
Am facut o cautare pe cerealele hipp si surpriza, au zahar si lapte. Nu mai inteleg nimic, o sa merg pe nestle deocamdata.
Copilul meu a fost obraznic astazi, nu a mai vrut sa doarma dupa amiaza si ca atare a fost nervos si a inceput sa plinga drept pentru care cred ca l-am lasat sa urle vreo 15 minute cit am pregatit eu baia, l-am imbaiat, i-am dat bibe si acum l-am trasbordat in patut dupa 10 elefanti cintati. Sa vedem cit il tine! Azi mi-a urlat locul 2, dupa locul 1 ziua cu vaccinul.
Hilde lasa-l sa doarma pina cind stii tu.
Deni &
Vlad 28 sept 2005

godzila spune:
BiuMil am fost cu ea la pediatru si nu mi-a spus nika. Las ca o sa-i spun cand facem vaccinul de 4 luni. Noi avem program mai flexibil in jur de ora 1 pm. Da mai vb. noi pe PM.
Vera, mama Iuliei Maria(17 octombrie 2005)
POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

b_irina_c spune:
Am reusit sa culc copilul in patut la el . Fara nici un urlet, cu ceva gimnastica doar. Si a bagat 250 laptic (pt a doua oara in viata lui).
Si al meu se sperie. Cand era mai mic plangea uneori, acum e mai mult o tresarire.
Bine ca nu i-am dat decat o saptamana cereale de la Hero . Ca le-am uitat in bucatarie cand am fiert ceva si s-au aburit si nu se mai dizolvau klumea si le-am abandonat de tot.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

jadi spune:
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67924" target="_blank">aici .
Deni &
Vlad 28 sept 2005