Filme de dragoste
Raspunsuri - Pagina 3
Alecsia spune:
Preferatele mele: "Love Affair" si "Message in a bottle".
Vreau sa vad neaparat "The Notebook" , ca am citit numai lucruri bune despre el.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Alinax spune:
chiar asa de fain e filmul "The Notebook"?
ca nu stiu de ce noua nu ne-a prea venit sa ne uitam la el dar cred ca pana la urma o s-o facem
denizel spune:
Legendele toamnei si...sa nu radeti de mine, Hook
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
alayna spune:
Fetelor,tocmai am terminat de vazut Shopgirl,un film romantic pe care vi-l recomand.Cu Steve Martin si Claire Danes.E un pic gen Pretty Women.Numai ca nu se termina asa cum am vrea noi.
Criss75 spune:
"Splendoare in iarba"
"Love storry"
"Nopti albe in Seatle"
"Unfaithful" cu Richard Gere preferatul meu
Si ar mai fi multe dar acum imi scapa.
EmmaT spune:
singurele filme pe care le am in calculator si in casa sunt:
LOVE STORY si PE ARIPILE VANTULUI ...superrrrr~!!!!!!!
Carlin21 spune:
Am mai postat un mesaj zilele trecute si dupa ce a aparut nemoderat, a disparut!!!!
Am vrut sa va spun de un film de dragoste deosebit care l-am vazut in ultimul timp.
Este Beyond Borders cu Angelina Jolie, in romaneste este tradus La granita. Un film tulburator si emotionant!
Mi-au mai placut Pianul si Pasarea Spin.
"Pluteste drept inainte...chiar daca pamantul pe care-l cauti nu exista, D-zeu il va crea intr-adins spre a-ti rasplati cutezanta." Regina Spaniei catre Cristofor Columb
iulia grosman spune:
vai si eu sint nebuna dupa mindrie si prejudecata cu colin firth
si pe aripile vintului si doctor jivagosi ma mai gindesc ca mai sint
Ana68 spune:
Mi-am amintit si de "Pearl Harbor"...Chiar mi- placut filmul si m-a impresionat tragismul din subiectul lui....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana