cresa\gradinita in brasov

cresa\gradinita in brasov | Autor: catia

Link direct la acest mesaj

vreo mamica ce imi poate da informatii despre brasov?
cautam in bucuresti pana acum trei zile dar se pare ca vom pleca spre ardeal

mercic si pupici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria gastaldo spune:

Buna catia,
nu sunt prea multe crese sau gradi private in Brasov. Cresa privata eu nu stiu sa mai fie. Stiu o cresa draguta (nou renovata ) unde am vrut sa imi duc bebe-ul dar nu au vrut sa mi-l ia pt ca e prea mic (are 6 luni) (minim trebuie sa aiba un an cica, desi mie mi se pare anormal pt o cresa)str Cocorului nr 6, mai e una pe Dobrogeanu Gherea (am primit recomandari bune despre ea).Gradi private stiu doar una in limba germana la care vreau si eu sa il duc atunci cand va fi de varsta de gradi: HANSEL si GRETEL. Pe aici trebuie sa il inscri pe copil cu un an doi inainte sa te asiguri ca ai loc, din pacate. Sunt mai multe gradi de stat. Gasesti informatii si pe pagina oficiala a orasului http://www.brasov.ro/nou/gradinite.php
am mai auzit de o gradi GRADINITA BRANDUSELOR, dar despre asta chiar nu pot sa iti spun nimic decat adresa si nr de tel.
ma mai interesez despre gradi si iti scriu.
sper ca ti-a fost de folos ce ti-am scris eu aici.
sa sti ca brasovul e un oras suuuper si sper sa iti placa.
Mari si bebe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria gastaldo spune:

revin cu o completare: am descoperit in geamul uni magazin de pe republicii un anunt super: gradinita/cresa LITTLE FRIENDS de limba engleza. Pt 11 ore 400 RON pt 8 ore 370 RON si pt 4 ore 200 RON. Cun ti se pare, mie mi se pare mai mult decat ok, insa nu am fost sa vad cum e inauntu, e pe str. Infratirii e pe undeva paralel cu Calea Bucuresti si Saturn.
Pe net am mai gasit inca un anunt cum ca se deschide de la 1 martie gradi KIDS CLUB pt copii de 3-6 ani.
Cred ca amandoua gradinitele sunt filiale ale unor gradi cu acelas nume din Bucuresti.
sper sa iti fie de folos.
daca mai vrei detalii scrie un mail
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiti spune:

Buna dimineata,
Aveti cumva idee de o gradinita in Brasov (particulara sau de stat)care sa functioneze in timpul verii, lunile iulie - august si in care sa se predea germana sau engleza?

Merci

Matiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns troto spune:

Este una foarte frumoasa si noua pe DN 1 in cartierul Bunloc,gradinita Raza de Soare,primesc si mici de la 1 an si 7 luni si se face lb engleza.Am citit pe un afis ca incep inscrierile in 1 martie si ca e deschisa tot timpul anului.Sper sa-ti fie de folos.Pupici si succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71736

Ai aici o lista cu crese si gradinite pe care am facut-o acum 3-4 ani. De atunci au mai aparut cateva gradinite, dar nu am mai actualizat-o ca in curand noi trecem la scoala. Ar fi bine daca ati putea sa o tineti la zi.

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput