Pacientele Dr. Tutunaru

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

Dragele mele,

Endometrul meu (din ziua 14) e la fel ca cel din ziua a 10-a, adica 5,5, iar de foliculi nici nu poate fi vorba.

O sa mai merg pe 22 februarie, in ziua 19. Ma gandesc ca poate luna asta am ciclu fara ovulatie. Voi ce ziceti, a mai patit cineva ceva asemanator ?

Dar sa stiti ca nu mai sunt asa suparata ca miercuri.

Incepe week-end-ul

va pup dulce si va doresc o zi minunata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna ancuta , te pup!
nu dispera, se va rezolva sunt sigura! dl dr o sa-ti dea un tratament pentru asta. dar ai putea sa iei tinctura de marar luna viitoare, stiu ca ajuta!
o zi frumoasa

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ancutza, s-ar putea sa te treaca pe stimulare cu menogon, stiu ca el asa procedeaza de obicei cand sunt probleme cu ovulatia... Capul sus, ca pentru orice exista o solutie!

Va pup si un inceput frumos de week-end!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Ancuta, sa nu fi suparici, ai sa vezi ca se rezolva.
La mine au venit uratii si ma doare burtikaaaaaaaaa.

Fetelor va doresc un week-end placut

marinar

Mergi la inceput

Poate ca am sa va dezamagesc cu aceasta veste, dar m-am hotarat sa apelez si la o alta parere. Mi-am facut maine o programare si sunt tare curioasa si nerabdatoare sa vad cum se desfasoara!
La T. trebuie sa mai ajung miercuri, ca sa vada daca sunt modificari, desi nu cred.
Va pup si va doresc o saptamana de exceptie!

Ancuta

Mergi la inceput

Buna fetelor

Mai Ancuta, eu sunt de acord cu tine. Indiferent cat de bun ar fi un doctor nu strica o a doua parere, sau chiar a treia (sper ca nu sunt paranoica). E mai bine ca sa nu te indoiesti mai tarziu ca nu ai facut tot ce-ti stattea in putinta.
Sa ne ti la curent
Mult succes

- a venit primavara fetelor. Poate, odata cu ghioceii vor veni si bebelusii mult doriti

marinar

Mergi la inceput

Daca nu ati aflat direct, iata ca am gasit niste recomandari de pe Internet: http://www.eva.ro/sanatate/articol269.html.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

si io pe-aici...

Fetelor, ce mai faceti?

Marinar, imi pare rau ca ti-au venit uratii, dar luna aceasta noua, frumoasa si calda aduce mult optimism in sufletele noastre si sunt convinsa ca se va lasa cu multe .

Hi, hi

Io sunt in ziua a 20-a de la CM si a 5-a DPO si astept, astept, astept...
Vestea nasoala e ca am racit iar - de 3 luni incoa racesc f. usor... - cam de cand ma monitorizeaza T.....

V-am si hai mai scrieti si voi pe-aici...

I love Mission Impossible!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Aventura, fa niste polidine in timpul CM sa nu mai racesti si poate ajuta si la fertilitate. La mine a ajutat. Si neaparat vitamine. Pentru ca si ele intaresc organismul. eu sa stii ca nu am ramas gravida pina nu am luat vitamine si nu am scapat de niste raceli repetate. Acum nu am mai racit din septembrie, iar eu eram tot timpul racita din septembrie pina in aprilie. Bafta multa

Mergi la inceput

Hello

aventura, nu te ca sa nu racesc si eu dar iti dau ca sa-ti aduc primavara mai aproape si sa te faci bine. Si da Doamne sa fie bb.

ancuta,nu ne-ai mai spus ce ai facut la cealalta consultatie......

pup toate fetele

marinar

Mergi la inceput