Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

merci.... Retusuri o sa trebuiasca pt ca nu ma incapea ca lumea la spate....pt ca sunt , era inchisa doar asa de forma, si o sa mai trebuiasca la lungime, era foarte, foarte lunga pt mine....
manusi nu-mi iau pt ca am mainele cam groase si s-ar vedea urat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetelor sunt necajita, nu stiu cum sa fac. A fost mama si a vorbit la catedrala, si pe 19 aug. mai au liber la ora 13 sau 15. Noi vrem nunta de seara, caci daca era de ziua puteam sa facem la ora 13. Ce fac eu imbracata in mireasa de la ora 14, la biserica la 15 la 16 gata slujba, facem poze, dar pana seara cand intram la restaurant....
As putea alege alta biserica sau cealalata catedrala. dar noi la asta vrem, are si o curte superba unde putem face poze, etc, etc.
Sincer nu stiu cum sa facem, si maine dim. trebuie sa mearga sa decida ora si sa plateasca.
Cica nu e o taxa anume, se da cat vrem incepand cu 300.000 lei. cam ciudat, dar, asta e.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by balkina

La ce radio a zis orarul targului de la Romexpo? Ca eu ascult InfoPro si n-a zis nimika. Mi se pare ciudat ca pe site-ul romexpo nu apare targul asta de nunti. Si cine a auzit...a zis ceva si de Pavilionul in care se tine?

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Eu am auzit la National FM. Am impresia ca a zis pavilon 15, nu am auzit chiar f bine ca tocmai atunci suna telefonul

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

fetelor ce harnicute a-ti fost.a-ti scris si o groaza de pagini si mai multe va-ti cumparat si rochite.eu ma duc maine ca o fata cuminte ce sunt sa dau avansul la restaurant.si am mai vb si cu fotograful care este liber, si de acum incepem cautarile si cumparaturile, ca de trece timpul...dar incet incet le rezolvam pe toate.sunt super fericita ca am slabit 2 kg. sper sa dau cat mai multe. gata fuc la invatat...pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Giova,chiar ca e treaba incurcata.Da' cum de nu mai erau ore disponibile?V-ati dus prea tarziu?
Eu una chiar nu gasesc ce se poate face in tot acest timp.Plus ca trebuie sa ai grija sa nu ti se "strice" look-ul(sifonat rochie...machiaj...)Off...daca nu-i alta solutie...trebuie sa mergeti la alta biserica...

Acum ca am descoperit unde e Manastirea Radu Voda...intradevar e superba.E inconjurata de pomi,are bancutze...vara e minunat acolo si ma cam bate gandul sa incerc sa vad daca mai e ceva liber...
Dar al meu sotz ma "cearta" ca daca am vorbit deja la biserica(Precupetii Vechi) ce rost are sa ne "mutam"...

Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Salutare, fetelor.
Felicitari celor care si-au luat deja rochita. Sa va aduca numai fericire

Eu iar nu am "entire smile list".
Sa-mi spuna si mie cineva ca nu mi se intampla doar mie...Pleaaseeee ca vad ca solutii nu am primit.

Cryssy, ti-am dat si eu cateva solutii pentru a iti gasi nasi. Ziceam asa:

" Ma gandeam sa intrebi poate chiar vreunul din preotii de la biserica pe care ati ales-o (sau de la oricare alta). Daca el nu va putea, sigur va gasi printre enoriasii lor mai apropiati o familie care sa doreasca sa va cunune, afland situatia in care va aflati. Ii spui eventual ca doresti o famile mai tanara care sa va poata deveni prieteni(daca asta conteaza pentru voi), ca nu aveti pretentii...si gata.
Stiu ca sa cununi este o fapta crestineasca foarte buna si ma gandesc ca e si asta o solutie...Imi dau si eu cu parerea.

Alta idee ar fi (daca nu cumva ati aplicat deja) sa va revedeti lista de invitati si dintre acestia sa va ganditi ce familii ar putea sa va cunune si sa mai incercati...fara sa va pierdeti speranta. Dumnezeu le rezolva pe toate. Mai ales o situatie ca aceasta."
Mai ziceam si ca "se accepta (nu stiu daca toti preotii accepta dar merita incercat) si nasi care sunt doar logoditi (dar la biserica banuiesc)."

Katerina are astfel de nasi.

Freia, si mie tot 1 rochita mi-a placut.

Si mai am si eu o intrebare: targul de la Romexpo nu tine doar o zi? Krelia , de ce ziceai tu ca te duci sambata?

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Raza, spuneai ca vrei platesti imprumutul la banca dupa nunta.
Nu ti-au impus conditia sa platesti rate cel putin un an pana sa restitui intrega suma creditata?

quote:
Originally posted by kateryna

quote:
Originally posted by NicoletaB

la firmele de decoratiuni

Aaaa...eu vreau stalpisorii nu sa ii inchiriez.

Nunta noastra

Katerina, ce faci cu stalpisorii dupa nunta daca nu vrei sa ii inchiriezi?

Originally posted by emilyjeuly
sunt fericita ca l-am convins pe iubi sa facem cununia civila in vinerea dinaintea nuntii, doar cu familia. adica nici nu o mai mentionam pe invitatie. am stat si ne-am gandit ca decat sa dam spagi in stanga si-n dreapta si sa ne enervam in ziua nuntii pentru acele glorioase 5 minute, mai bine o facem cu o zi inainte si in ziua nuntii stam si noi lejer, ne trezim mai tarziu etc.

Originally posted by a.cicel
Felicitari pentru reusita.Eu m-am chinuit ceva vreme sa-l conving sa facem cununia civila vineri, dar nu am reusit. O tine pe a lui si gata. Asa ca ramane pt sambata cand voi fi bagata in viteza rau de tot, si voi fi in criza de timp.

Nici eu nu am reusit sa il conving Ca si noi avem biserica devreme...

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Elara, stalpisorii or sa ramana la biserica cu tot cu aranjamente. Asa ca cine vrea pe viitor sa faca nunta la biserica Mantuleasa va avea aranjamente cu stalpisori si tull si mai vedem noi ce.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Kateryna, stalpisori se gasesc la atelierele de fier forjat dar si in orice magazin cu obiecte de gradina (ex. Metro, Bricostore, Gradina de Sud, Cris Garden, etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Sa aveti o zi fructuoasa, miresicilor! Sper ca azi, fiind in sala de conferinte, sa mai pot sta si eu cu voi!
Elara tie nu-ti apare "show entire smile list"?
pup u ll

Mergi la inceput