Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

... so, pasul urmator: cum intoarcem pozele ?

pentru asta, ar trebui sa le ai deja salvate in calculator...si apoi...sa le deschizi cu un microsoft photo editor..si sa le dai image - rotate - rotate right....si apoi....sa le stergi pe cele de acum...sa le incarci din nou...in albumul din iahu...

Si astept cecul in alb..semnat de Dvs...ca deja...mi-am iesit din fisa postului.....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Buna dimineata la toate miresicile.Va urmaresc zilnic din umbra, dar dc nu am nimic inteligent de spus mai bine tac si iau notite..Va felicit pt toate realizarile, sunteti tare harnicute anul acesta.Imi pare rau ca nu pot vedea rochitele voastre ca nu ma lasa de la servici, asta este dar pun pariu ca aratati super.O mica intrebare intrebatoare am si eu, dc se indura cineva sa imi raspunda.Vorbeati de ceva sutiene cu pungi de silicon zilele trecute, nu mai stiu care dintre voi.Imi puteti spune si mie exact unde, la ce pret si cum sunt exact, ca eu una am mare nevoie de ele.Sunt si sutiene fara bretele?Am cautat pe net dar pauza....n-am gasit nimic.Va pup pe toate si spor la pregatiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by krelia

Si astept cecul in alb..semnat de Dvs...ca deja...mi-am iesit din fisa postului.....[/font=Comic Sans MS][/purple]

Tu vorbesti de cec semnat? Eu ce sa mai ic, ca am dat explicatii pe PM de numa' si ea tot nu intelegea si va intreba si pe voi. Eu scriam PM si ea nu le citea, dar vroia sa isi faca album.
Razucooooooo asteptam cecurile

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by krelia
pentru asta, ar trebui sa le ai deja salvate in calculator...si apoi...sa le deschizi cu un microsoft photo editor..si sa le dai image - rotate - rotate right....si apoi....sa le stergi pe cele de acum...sa le incarci din nou...in albumul din iahu...

Mama, devin expert ! Lucrez la asta acum... auzi, tanti, da' un suc nu ajunge ? ca e buget de austeritate... Multumesc pt ajutor !

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Mda, am vrut sa fac o chestie si inainte am sters pozele... si acum, pana rezolv sa schimb, zero poze... sper sa le pun repede la loc !

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

This album does not contain any photos.

Ete pentru ce ma agitai si io!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel
Eu ce sa mai ic, ca am dat explicatii pe PM de numa' si ea tot nu intelegea si va intreba si pe voi. Eu scriam PM si ea nu le citea, dar vroia sa isi faca album.
[

Ba le citeam.. off, vazute normal cica nu le ia... ca-s in format bmp ! si tb sa le resalvez ca pe yahu le vrea doar jpegs cum D-zeu fac sa se vada normal si sa le si ia ? ca le intorsesem cu irfan...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olguttza

This album does not contain any photos.

Ete pentru ce ma agitai si io!

pai io ce zic aici ? ca tb sa le bag asa, pe orizontala... altfel nu vrea...

Raza de soare

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

Lucrez la asta acum...

si sefa unde e?
quote:
auzi, tanti, da' un suc nu ajunge ?

NU, n-ajunge...ca mi-ai impuiat capu' ....neuronii mei......pe jumatate blonzi.....eh?

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

olguttza Ce mai faci? Cum te simti?

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput