Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by a.cicel
Pai ti-am trimis 4 PM cu explicatia asta. Ia uita-te la PM. Ca acolo e explicatia. Copiezi linck-ul si il pui la semnatura. Si stergi linck-ul vechi. Ti-am explicat acolo cum sa scri "poza" sau ceva de genul asta.

Pai daca-s Ce vreti, e prima data cand fac asta... ce, alte fete au stiut din prima ? parca doar unei miresici i-a iesit chiar din prima...
stai sa vad ce iese acum...
Raza de soare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoleta_dragomir/my_photos

se vede, se vede. Dar daca intorceai pozele....parca era mai bine putin. Ca vorba unui nurori, mi-am sucit gatul sa te vad mai bine.

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

taci ca ti-a mers..., Raza
..da' tot tre sa ne intoarcem capu' s-o vedem...ma gandeam ca le invarti si tu.....eh...lasa...

briza....mai subtire ...ca iar ma ia cu pofte ...si d-asta kia rnu stiu sa fac...si nici n-as face........e mutl mai buna de la altii

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

moko, saru'mana de gazduire ! gata, are fata poze... Krelia, pai ma grabeam, nu stiam ca esti prin zona... si daca tot am adresa la yahu, zisai ca tot acolo sa pun si pozele...
si de mirese, nu multumii la toate ? Miresici, multumesc din nou ! Tututror ! Na, ma urechie tartorita ! Sa te vaz eu cand oi pune poze cu rochita, tu cu ea pe tine, de fapt, cum faci lista cu miresele care te admira. Ce, nu-i mai simplu sa zici multam tuturor ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

Buuun, tb sa dau un acatist la biserica ! Uite ca a mers... dar eu nu vreau asa... eu vreau sa apara ca la a.cicel: POZE sau FOTO, orice numai asa nu... miresici, sa nu-mi urati nimic de dimineata, va rog io ! ajutati mototoala...

Raza de soare

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoleta_dragomir/my_photos

Ti-am explicat si asta: [url= " http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoleta_dragomir/my_photos " ] POZE [/url]
Copiaza chestia asta si pune-o la semnatura, dar fara spatii..

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:

eu nu vreau asa... eu vreau sa apara ...POZE sau FOTO, orice numai asa nu... miresici, sa nu-mi urati nimic de dimineata, va rog io ! ajutati mototoala...

mototoalo ...scrii asa:

[ url = " http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicoleta_dragomir/my_photos " ] Raza mireasa [ / url ]

daca dai reply with quote la mesajul meu si tergi spatiile dintre caractere ... iti va iesi la fix..hai..pun'te pe treaba...

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns contactnicole spune:

Raza, ti-am scris pe yahoo messenger daca esti online. Raspunde cand poti si sa si intoarcem pozele alea, sa nu mai facem febra musculara.
Iar pentru linkul de la semnatura vad ca a raspuns krelia.

Nickidutza
The day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

buna fetelor
Raza, imi place rochita ta, arati foarte bine imbracata cu ea....
Mai fetelor, mai lasati mancarurile astea apetisante ca ie anumite persoane pe acilea (care este ) care incearca sa dea jos niscaiva kg pana la nunta....va rog frumos, putin respect.....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

[purple][font=Comic Sans MS]taci ca ti-a mers..., Raza
..da' tot tre sa ne intoarcem capu' s-o vedem...ma gandeam ca le invarti si tu.....eh...lasa...

Ia sa vedem, reusi mototolu' ?

Raza de soare

Raza mireasa

Mergi la inceput

quote:

Ia sa vedem, reusi mototolu' ?

Reusi ! Uraaaaaa ! Dupa lupte seculare si niste chestii dragalase zise-n gand , invata si ... Krelia, a.cicel, multumesc frumos ! tigrutz, multumesc si tie ! Mama, parca as fi la Oscar... contactnicole, am mai zis ca la birou n-am voie Mess sa nu ma prinda sefa... so, pasul urmator: cum intoarcem pozele ? ca si eu am o durere de gat, nu doar voi... adica tocmai eu sa nu ma uit ? io, care ar tb sa ma numesc Narcisa ?

Raza de soare

Raza mireasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunnyday spune:

Neatza fetele!
IAr am cautat restaurante de-am zapacit. Au inceput sa apara si primele vesti bune. Am fost aseara la "La Templu" si ne-a cam placut. Preturile sunt cam maricele, dar arata tare frumos. Si am mai vazut niste poze cu sala aranjata si ne-a cam plouat in gura.
Si de la restaurant, si de la fasolica aia meseriasa de care tot povestiti, asa ca m-am decis ca maine fac si eu. Stiti ceva de "la Templu" asta?
Si am mai sunat si ar avea liber cand vrem noi la hotel Confort langa Otopeni. Problema e ca am gasit niste comentarii negative pe net si nu stim daca sa mai dam o tura acolo sau nu. Daca aveti vreo informatie despre ei, v-as fi tare recunoscatoare sa mi-o impartasiti si mie.
kss la fetele frumoase

Mergi la inceput