Miresele anului 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata la fete!
Raza, cre' ca am confundat ristaurantu'. era vorba de "Nostalgie", astia au site, cred ca e ceva de genul: www.nostalgie.ro , nu sunt sigura!
sorry, nici eu nu te pot ajuta cu webshots, eu am cont pe yahuuuuu! mi se pare ca este mai simplu si la mine se incarca pozele mai repede!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

http://photos.yahoo.com/emilyjeuly

http://daisyPath.com/days/060715/0/1/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

(Deci)Raza, pasii sunt urmatorii:
1.community.webshots.com - FREE SIGN UP - Sign up for our FREE
Basic Account
2.dupa ce se presupune ca ti-ai facut cont aici, CREATE new album - dai nume SI ATAT. Nu te intereseaza album description si keywords for search. IMPORTANT - sa clichezi pe "cerculetul" in dreptul caruia scrie Public Album
3.CONTINUE
4.in partea dreapta a ecranului, vei vedea un meniu - Order / Edit / More. La submeniul More - ai Add More Photos, Album Properties, Move Photos, Delete Album. Apasam cu mouse-ul pe Add More Photos, ca sa adaugam pozucile in album.
5. o data apasat linkul de mai sus, se va deschide o alta caseta, cu un alt "buton" - Choose Photos. Apasam pe el. Se dechide o fereastra in windows - select photos. Selectam pozele dorite, din calculator si apoi dam ok. Se deschide iar o fereastra. Apasam butonul finish. Poza este adaugata in caseta din browser. Dupa ce toate pozele sunt pre-incarcate, apasam pe Start Upload. Programul incpe sa ruleze si pozele sunt incarcate in album. Linkul corect pentru doritori nu este cel pe care il ai tu acum in browser...ci va trebui sa fie ceva de genul community.webshots.com/user/razadesoare (sau ce nick ti-ai ales tu).

Sper ca m-ai inteles pe deplin...si...stai linistita, noi nici n-am observat ca multumirile tale la aprecierile noastre au fost facute doar unei parti din forum....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Raza ai reusit? Ia sa vedem albumul.

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

1. la mana, ca ma superi, Krelia, saru'mana de ajutor !
2. ce vrei, mey nene, ieri aveam si io emotii... la cat m-ati laudat ? Multumiri speciale pt:
Krelia
ralu_trancu
Rallu
Mai sunt ??? Mai simplu: Multumesc tuturor miresicilor pt aprecierile legate de rochita mea... ca de moaca mea n-a zis nimeni nimic !
Bun... cu ajutorul lui a.cicel, are fata poze la yahoo. dar nu stiu acum cum sa le pun aici... sa apara la mine sa nu mai folosesc contul lui moko
Ia help, pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzzzzzzzzzz !...

Raza de soare

Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:

http://community.webshots.com/user/mokosistaf

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emilyjeuly

Raza, cre' ca am confundat ristaurantu'. era vorba de "Nostalgie", astia au site, cred ca e ceva de genul: www.nostalgie.ro , nu sunt sigura!
s

Ma gandeam io... la Nostalgie n-am mancat, dar am cerut info de nunta... la Gil in schimb, imi ploua-n gura...

Raza de soare

Pana-mi fac cont, aici ma puteti vedea, la proba finala:

http://community.webshots.com/user/mokosistaf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare
Bun... cu ajutorul lui a.cicel, are fata poze la yahoo. dar nu stiu acum cum sa le pun aici... sa apara la mine sa nu mai folosesc contul lui moko

Pai ti-am trimis 4 PM cu explicatia asta. Ia uita-te la PM. Ca acolo e explicatia. Copiezi linck-ul si il pui la semnatura. Si stergi linck-ul vechi. Ti-am explicat acolo cum sa scri "poza" sau ceva de genul asta.

11+
Mai am 23 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

1. la mana, ca ma superi, Krelia, saru'mana de ajutor !
2. ce vrei, mey nene, ieri aveam si io emotii... la cat m-ati laudat ? Multumiri speciale pt:
Krelia
ralu_trancu
Rallu
Mai sunt ??? Mai simplu: Multumesc tuturor miresicilor pt aprecierile legate de rochita mea... ca de moaca mea n-a zis nimeni nimic !

1. cu multa placere...da' vaz ca tot n-ai inteles..si mi-e ca am scris degeaba...ca deja ti-ai facut cont pe iahu...
2. DA, mai sunt ...un SunSmile......
2'. cat priveste moaca ta....deocamdata in propozitie era vorba de rokitza, nu de moaca-ti [....asta face obiectul unei alte zile .....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Pai ti-am trimis 4 PM cu explicatia asta. Ia uita-te la PM. Ca acolo e explicatia. Copiezi linck-ul si il pui la semnatura. Si stergi linck-ul vechi. Ti-am explicat acolo cum sa scri "poza" sau ceva de genul asta.

Pai daca-s Ce vreti, e prima data cand fac asta... ce, alte fete au stiut din prima ? parca doar unei miresici i-a iesit chiar din prima...
stai sa vad ce iese acum...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Neata si de la mine. Pana acum am facut pe instalatorul ca mi s-a fisurat o teava de apa. Am inchis eu robinetul dar degeaba tot mai picura, asa ca facui pe si o bandajai. Si dc tot stau acasa sa pazesc teava pana vine tata sa mi-o repare...fac fasole cu ceapa calita, ca mor de pofta. Doamne, Krelia parca e pandemie de ...iahnie de fasole, ne-ai molipsit pe toate.
In alta ordine de idei si cu scuzele de rigoare ca nu mai stiu despre cine era vb, vreau si eu adresa de la cabinetul pt epilare definitiva (intreb pt o prietena, ca eu nu am resursele necesare) si niste preturi dc se poate. Pe PM, of course, ca sa nu se supere Miresica noastra Freia ca facem reclama.

nunta2006

briza_marii
ziua nuntii

Mergi la inceput

Buuun, tb sa dau un acatist la biserica ! Uite ca a mers... dar eu nu vreau asa... eu vreau sa apara ca la a.cicel: POZE sau FOTO, orice numai asa nu... miresici, sa nu-mi urati nimic de dimineata, va rog io ! ajutati mototoala...

Raza de soare

Mergi la inceput