Nou stil de viatza (82)
Raspunsuri - Pagina 9
sigrid26 spune:
Mamaluigiulia dau si doua
, da cate puncte are una
?Gluma , gluma da as bea o bereeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!
Delidana io am zis in multe randuri ca te admir si nu as putea sa ma supar pe tine niciodata , dupa daneza ma apuc de mancat sanatos, adica gratar , salate , paine neagra o felie ....etc , de cazut in frigider sper din tot sufletul sa nu o mai fac

.
Mamaluigiulia noi suntem suparate de fapt pe viatza , da ne am luat de tine ca erai mai aproape
.
hai ca va pup si dupa daneza intru la dieta sanatoasa
Mamica de printesa
de 4 anisori
szivarvany spune:
Sigrid, berea nu e scumpa la puncte, gata, nu-mi faceti pofta ![]()
Da` si io`s pe viata cu draci, dice nu poci io manca prajituri si slabiii, of ce slaba as mai fi
Nedreptate curata !
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
alipiticot spune:
Va rog mult nu va mai certati!
scopul tuturor este slabirea deci avem un scop comun.Sper sa nu suparam fetele ,noi cele cu daneza prea mult.
apropo de miel, si mie i-mi place dar nu cred ca gasesc.
Nora,eu am auzit la TV ca puii si tot ce tine de pui de import au chiar si 3 ani de cand sunt.Oare asa o fi?Eu m-as incumeta sa mananc miel daca as gasi.Oricum noi incercam sa mancam carne proaspata,dar nu prea iese ca tare usor sunt de facut pulpele!
Si eu sunt sigura ca o sa ma mentin daca vreau ,de noi depinde.Mama ce vointa am de cateva zile,m-am suparat rau pe kg astea,sper sa ma tina.
Pupici la toate fetele!
Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
Delidana spune:
Daria, am auzit de o dieta in care mincai numai dulciuri dar numai si numai dulciuri insa nu stiu detalii.
Eu nu cred ca as rezista...
Mamicadulce si Sigrid, sa stiti ca si eu va admir pentru ca desi ati renuntat sa mai postati la subiectul acesta o perioada si credeam ca ati renuntat, m-ati convins ca sinteti niste luptatoare. Si pina la urma asta e cel mai important, sa nu te dai batut, sa mergi inainte pina iti atingi tinta.
Si meniul de azi (cit pe ce sa uit, in focul discutilor
):
MD: 1 mango, cereale cu citeva stafide si cashewnuts (cum le zice la astea pe romaneste ca eu nu stiu?!?) si cu lapte de soia
P: un sandvis cu vreo 200g pui facut la microunde, salata
C: un piept de pui prajit la teflon, 3 linguri de mincare de fasole, salata (ceapa, spanac si rosii); o juma' felie piine cu margarina si miere (mi-era pofta de ceva dulce
).
Intre mese: 1 banana, 2 portocale, 1 mar, 1 ceai verde cu miere.
Va pup si ne mai auzim si miine, eu ma duc la culcare.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Delidana spune:
Alipiticot, nu ne certam, discutam.
Aici nu sint de acord cu tine, scopul nostru nu este doar slabirea ci urmarea unui stil de viata sanatos, fie ca incercam sa slabim sau sa ne mentinem. De aceea avem si fete gravidutze pe lista, nu este totul doar despre slabit.![]()
Acum chiar ca ma duc la culcare.![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Nora__ spune:
Si mie imi place mielul dar una la mana ca nu gasesc si apoi,nu cred ca avem voie friptura
.
Cat despre pui,noi luam doar refrigerati si autohtoni.Si eu am auzit de pui congelati de ani de zile si de aia nici nu iau.Carne proaspata luam de la un magazin din piata unde se aduce zilnic,pt ca se cumpara cam tot ce e bun ,intr-o zi.Dar chiar as prefera sa mananc miel de 1 an decat cod fiert
...taaaare's carcotasa
Din cate am citit pe aici,s-a slabit si 6 kg...ma intreb daca kg date jos sunt proportionale cu greutatea...deci daca ai multe tare in plus dai jos 5-6 kg si daca nu...rabd si inghit in sec doar pt 1 kg?
Oricum,ce e laudabil sa zic,inca nu ma dau cu capul de pereti dupa dulce...sa vad cat tzine minunea
Nora
Comorile Norei
puskin spune:
Fetelor,
V-am urmarit cu interes mica "disputa". Din pacate, si eu fac parte dintre cele care se lupta cu kg de ani buni, ba le dau jos ba le pun la loc.
Am incercat si eu de toate, dar am pus dupa aceea la loc, si asta pt ca sunt o mancacioasa, pofticioasa si mare amatoare de dulciuri.
Din punctul meu de vedere, exista 2 variante:
A. ma accept asa cum sunt, adica la 70kg, 1.65m
B. imi schimb stilul de viata, fac miscare regulat ( imi fac un program strict), renunt la marea mea dragoste DULCIURILE si reusesc sa ajung la o greutate cat de cat normala.
Eu m-am hotarat sa tin un regim cat mai sanatos posibil, sa slabesc incet dar rezultatul sa fie durabil...momentan imi lipseste motivarea si sunt prea obosita sa ma mai trezesc la 6.30 zilnic ca sa ma duc la sala, de acolo la serviciu si sa ajung seara la 8-8.30 acasa.
Incerc momentan sa nu mai pun nimic pe mine pana ma apuc serios de treaba si de sport.
Va pup,
Ruxandra
mephala30 spune:
Fetelor, Delidana a spus cam ce gandesc si eu. N-are sens sa repet.
...
si totusi, pe undeva aveti dreptate. ![]()
Mi-amintesc de vremurile cand aveam 70 de kile, dupa nastere. Nu stiam ce dieta sa tin, ca sa scap cat mai repede de surplus. Sa am rabdare sa slabesc intr-un an? Voiam daca se poate sa se duca kg peste noapte.
...in concluzie, va doresc sa terminati cu bine daneza sau atkins, sau mai stiu eu ce diete tineti si apoi sa va impuneti un alt stil de viatza sanatos.
Sper ca nu v-ati suparat pe mine.
Iar daca ati facut-o, uitati o
si un
pentru fiecare, sa treaca repede.
Conteaza ca n-am fost rau intentionata.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
sigrid26 spune:
Carmen nu m am suparat , nu am de ce....de felul meu nu sint suparacioasa.
Buna cina, da vb la tel si am scapat multa sare in salata verde, macar acu am motiv sa beau apa.
Mamica de printesa
de 4 anisori
szivarvany spune:
Puskin -
ma regasesc in tot ce ai scris. Asa e cu cele 2 variante. Insa prima ... io ma iubesc mult si grasa si slaba, dar cand nu ma incap blugii mooor si mai tre sa si port tricouri pana la genunchi ... ma apuca panica atunci cand ma gandesc la vara, ca acuma tare bine e, ma imbrac gros si nici nu se vad kilele alea multe 
Sigrid - ioi, punct sensibil: 2 l apa. Io le beau pana la 12 la servici sa scap de mersul la wc in fiecare minut. Seara nu pot de Giulia ![]()
Nora - cu slabitul ... e normal sa slabesti mult daca ai muuult de slabit.
So, tinem pumnii si de la Oradea sa scape toata lumea de toate kg in plus cu orice dieta ar fi ales si sa fim sexoase rau in cel mai scurt timp posibil ![]()
Sa va scriu ce am papat ? Ca a fost buuun
1 lt ulei = 1 p, ceapa taiata feliute, rosie cuburi, ardei cubulete => le-am pus la inabuseala in teflon, am batut doua oua de omleta = 4 p, le-am aruncat peste, am pus capac si cand a fost gata am papat tot cu o felie paine graham si muuulti castraveti murati 
Si pen`ca mi se facu de ceva dulce, am papat o lingurita de miere = 0 p ![]()
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004