Bebelusi de mai-iunie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 6

corni spune:
Sanatate bebelusilor bolnaviori.Delia,Alex
M-am decis, la toamna voi avea grija sa pun la congelat fructe de toate soiurileca sa nu mai tanjesc iarna dupa ele insa nu stiu daca toate se preteaza la modul asta de pastrare dar o sa fac o proba din vara.
Andreeaatan,rozenchinele alea sunt macesele, ca nu am mai auzit denumirea asta.
Monu,cu turta te referi la "mot", nici eu nu stiu cum se procedeaza.

gabitzam spune:
Am fost ieri cu Andrei la cabinet pentru controlul de 8 luni, cu putina intarziere. Are 9kg si 73.5cm. M-a pus si pe mine sa-i semnez in fisa ca refuz vaccinarea. Bine, nici ea nu mi-ar fi facut oricum vaccinul, dar sa fie acolo semnatura in caz de control. O sa vedem la 9 luni ce facem, daca nu facem atunci cumva Priorix.
Se uita ca nu prea sta in fundulet si se mira ca totusi se ridica iute in picioare. Dar eu stiu ca nu sta in fundulet ca n-are stare, e mai interesant in picioare, altfel trebuie sa se intinda dupa ceva tot timpul si o ia la picior, nu sta. Mi-a zis sa-i dau Calciu Visol.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni Spiridusul lu' mami Poze noi cu Andrei

monu spune:
corni, da la mot. ca cica la fete se rupe turta! habar nu am nici eu nici nasa din sighet. ca la ei nu e cu turta la fete.
si Alexia Ioana
poze Alexia Ioana

corni spune:
Monu,noi i-am luat motul lui nepoata-mea acum de curand si nu i-a rupt nici o turta dar imi amintesc ca am vazut la Tv pe Acasa o emisiune cu fetitza aceea nascuta de femeia in varsta si ii facuse ea in casa o turta si i-a rupt-o deasupra capului in ziua cand i-a luat si motzul,i-a rupt-o in forma de cruce dar nu am retinut daca inainte de un an sau dupa.He,he ne gandim deja la "mot"

andreeaatan spune:
Rozenchine-nu sunt macese. Sunt ca niste strugurasi mici, si sunt pe niste chiorchini mici ca de struguri si sunt rosii si cu samburi. Mici, mici sunt, ca niste boabe de mazare mici. La noi, pe Tarnave, asa i se zic. Uite, acuma ma pali inspiratia, poate le stiti sub numele de strugurei.
Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

simona_filipas spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi Dragos Alexandru, Mara Augusta, Cristian si Maria Antonia .Sa cresteti mari si voinici.
Multi, multi la bolnavei. Sa va faceti repede bine.
Elisor, Florentina- multumim pentru aprecieri
Elisor, sigur asteptati dintisorul pentru ca asa s-a manifestat si la Dragos adica kk de vreo 5-6 ori/zi.
Gabitzam, heelp please - nu ma duce capul sa fac si eu ca voi, adica cum se pune o singura poza in spatele unui link. Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun ca am o exprimare foarteeee plastica. Cand faci trimitere la o singura poza si nu la tot albumul. Sa nu dai cu pietre
Despre indemnizatie - sumbru, dar am inteles de la cineva de la primarie ca abea prin martie o sa primim banii ca binenteles ca nu au bani.
Carnea de vita i-am dat-o lui Dragos pina acum numai fiarta foarte bine ( vreo 2 ore) si a papat-o fara probleme. Chiar putem sa le-o dam si condimentata ca eu pina acum nu prea l-am obisnuit cu condimente?
De fapt toata carnea a papat-o fiarta pina acum . Sa nu radeti de mine .
Dragos azi e cam marait. Nu stiu care e cauza dar mi-a facut nervii prastie pina acum. Daca e in rotobil plange ca vrea jos. Daca il pun jos vrea in rotobil. Arunca cu toate jucariile.Plange si daca ies din casa. O fi de la vreme? Ca e asa de urat afara ca ti-e mila sa scoti si-un caine din casa.
Aseara am citit un articol la " Parintii intreaba, parintii raspund" care m-a impresionat pina la lacrimi. Parca "copii cu probleme neurologice " se intituleaza subiectul. Mai da m-a dat peste cap. E cumplit sa vezi parinti disperati, neputinciosi si copii ....fara copilarie. Pentru cele sensibile nu va recomand articolul. Mie si acum imi mai sta un nod in gat. Fara cuvinte. Si nu-ti dai seama decat cand devii si tu parinte. Abea atunci realizezi. Si i-am multumit inca o data lui Dumnezeu pentru tot ce am si mi-am jurat ca n-o sa ma mai plang niciodata ca am probleme. Acolo sa vezi probleme nu ca azi nu are chef sa manance sau nu vrea sa stea singur sau sa doarma.Si cel mai tare m-a impresionat un tatic ( parca Dan ). A facu si o pagina web cu toate analizele, controalele, internarile....tot. Si cel mai mic amanunt il gasesti acolo. Este o dulceata de fetita. Cosmina. " Un inger.... fara aripi" asa a numit-o tatal ei (Dan). Pur si simplu m-a lasat fara cuvinte.si va dorim sa cresteti mari si sanatosi
Simona de
Dragos Octavian

Florentina G spune:
Salutare! pentru toti sarbatoritii zilei de azi, Mara, Dragos , Cristian si Maria Antonia!
Simona, felicitari pentru steluta, la mai multe!
Loreen, ce faceti? Sper ca Delia este bine! Te asteptam sa ne povestesti ce ati facut!
Andreeaatan, mai rozenchinele astea nu or fi "cranberry" de la americani? Cat am fost gravida si am avut probleme cu rinichii mi-a recomandat doctorul sa beau la greu cranbery juice. Am tot cautat traducerea fructelor astora in romana si nu am reusit sa o gasesc! Cert e ca arata exact cum ai descris tu! Si as fi curioasa daca se gaseste suc din asta si pe la noi ca ma simteam tare bine dupa ce beam!
Corni - de la babe citire cica turta se rupe inainte sa implineasca un an fetele, altfel se marita tarziu! Noi chiar ieri vorbeam de asta si s-a mai iscat inca o discutie pe considerente religioase cu care al meu sot nu e de acord! De fiecare data intram in polemica stiinta versus religie!
Astazi avem programare la Stanciu la ora 19.30. E cam aiurea or aasta insa am preferat asa decat sa aman pentru joi. Sunt tare curiaosa sa vad ce ne spune. Ieri am luat analizele de la laborator si dupa umila mea parere nu mai are infectie urinara iar valoarea eozinofilelor s-a micsorat considerabil insa tot e mai mare decat cea normala. pentru toata lumea!
Tina si Maya
Pozele noastre
Botez Maya
Nunta noastra

patriciaRO spune:
Salutici!
Simona, bravo mai pentru steluta! Iti sade bine!
Noi avem febra din nou. De unde ziceam ca e mai bine, acum iarasi... Dar se mentine la 38, vad! Ii dau ceaiuri, panadol baby si a papat nitica supa de pui... Noi nu ne-am mai confruntat cu astfel de problema pana acum... Dealtfel nici nu stiam ce este raceala si cum se manifesta ca el n-a mai avut febra pana acum! Off! trecem noi si peste asta!
Beatrice, mami de Alex pifos