Bebelusi de iulie-august 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 8

emaaimee spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de ieri si de azi
Ca eu ieri nu am intrat deloc.Tati al nostru a fost sambata acasa in premiera si am profitat de i-am lasat fata in grija si eu mi-am facut de cap:manichiura,pedichiura si alte shmecherii
Si duminica a fost liber,dar l-au chemat totusi pt 2 h la pranz ca era oncall.Dar tot ne-am tras plimbarea impreuna caiesirea lui s-a potrivit cu somnul fetei care a fost de 2 h.Asa ca atunci cand s-a trezit fata tati era deaj acasa si am la plimbarica.
briana-am vazut-o pe Ana.Ce dragalase sunt surorile mai-mai
Dede-am uitat sa zic ca maiaua e de fapt iaurt gras.Sper sa iti iasa.Chiar mi-ai adus si mie aminte si cred ca as face si eu.Ca iau lapte bio si niste iaurt bio si fac eu mai mult
hristina-si eu fac ca mitub:portionez puiul proaspat si ii fierb fetei.Apoi pasez si bag puiul gatit la conge facut portiute.
Lia&Diana-pai v-am intrebat ca si eu vroiam sa pun papa in borcanase la conge.Si am pus si nu s-au spart

Uite atat suntem de mari

emaaimee spune:
Azi e ziua tatalui meu.Abia astept sa ajunga acasa de la munca sa il sunDar am si o veste rea:ieri am aflat ca mamaia mea e pe duca
Au chemat preotul si cam asta e.Ea m-a crescut pe mine pana la 5 ani sipe sora mea.Are 92 de ani,dar intotdeauna ne dor asemenea momente
,mai laes ca sunt asa departe...Imi e si frica de tel,calculator ca o sa primesc teribila veste.
Acum fac si eu ca voi:se poate sa imi scada prod de laptic din cauza ca sunt asa amarata?

Uite atat suntem de mari

cin spune:
Emaaimee..La multi ani tatalui tau si sa fie sanatos !!!
Imi pare rau pt bunica ta..sunt exact in aceeasi situatie...vineri seara m-a sunat mama sa-mi spuna ca bunicii mele ii e rau (are 89 ani) si inca nu stiu nimic de starea ei, ca nu au semnal acolo la tara si tot astept un telefon de la mama, sper cu vesti bune.. mai ales ca nu mi-am vazut bunica de 2 ani...Hai sa speram ca totul e bine..
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Dianami spune:
quote:
Originally posted by emaaimee
Buna ziua,fetele ca vroiam sa zic dimineata!
Vad ca scrieti,nu gluma in nocturnaEu sunt zombie-fata mea iar e chitaita noaptea-aseara 2 ore nu vroia nimic-nu somn,nu papa,in bratica ok,in patutz cah,i-am dat de toate pt dinti.CAt o sa mai dureze oare?Mie imi bubuie capul
Sper sa reusesc sa o adorm ca sa dorm si eu cu ea.
MONAI-poti face comanda de mancarica bb si de pe reclamamascata punct ro era 40.000 borcanelul Hipp.Mai poti incerca si pe Buburuza shop cand il deschid si pe bebelusultau parca.La noi un borcanel Hipp de 120g e .95c.de fetita
cu fundita
Uite atat suntem de mari![]()
POVESTEA MINUNII
M-ai dat gata cu pretul borcanaselor Hipp! La noi unul de 120 g este vreo 6-6,5 RON, adica aproape 2 euro...

Sanatate Dintzoshelei si multi pupici!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Iulia Anastasia

cin spune:
Fetele...intr-un viitor apropiat mi-as dori sa ies cateva zile din Bucuresti, undeva la aer curat..pe valea Prahovei, Oltului, Jiului.. ce-o fi... stie cineva o pensiune curata, calduroasa si cu acces la bucatarie?
http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

mamini spune:
Ema, sa iti traiasca tatal si sa fie sanatos! imi pare rau ca nu-i bine bunica si stiu cum e, orice virsta ar avea, cind e al tau parca tot nu te induri...
M

mamini spune:
si aici borcanelele de 120g cu papa de bebe sunt intre 28 si 89 de centi, depinzind de magazin, de ce contin si de firma. Hipp sunt mai scumpe, dar avem Bona, Piltti( f bune), Semper. eu nu stiu daca o sa ii fac eu papa, poate doar ca sa o obisnuiesc putin pt vizitele in Ro.
M

Albinutzza spune:
quote:
Originally posted by hristina
Inainte sa portionati carnea pt. congelator o dezghetati, nu? Apoi o taiati si o recongelati? Pai, nu se zice ca o data dezghetata, nu se recongeleaza, ca-si pierde proprietatile?
Kasi, eu portionez carnea de la inceput in cate o portie. Si bag la congelator. Si scot numai cat am nevoie. Nu stau sa decongelez!!! Nici nu e bine sa le dai lor asa!!!
Albinutzza

Bondariciu' mic

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

caterina71 spune:
Fetelor, voi cum procedati cu vaccinul antirujeolic care se face dupa 7 luni? Ca eu nu gasesc in farmacii sa cumpar, pentru ca fata mea nu-i inscrisa la circa de cartier sa beneficieze de campania nationala. Eu am medicul neonatolog care se ocupa de ea si mai merg la clinici private daca e nevoie de consulturi specializate, cum a fost cazul cu piciorusele.
N-as vrea ca pentru vaccinul asta sa duc fata la circa sa ma trezesc ca ia cine stie ce altceva... Ca vaccinul in campanie nationala e multidoza, si o data desfacut, daca nu-s vaccinati toti copii in 15 minute se poate arunca vaccinul, asa ca se face pe grupuri de copii programate, deci pot sa-si schimbe intre ei virusii de raceli si alte cele...
Mai ca imi vine sa tin fata nevaccinata... Voi ce ma sfatuiti?
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)

anis spune:
Cuscra la cata iahnie am mancat noi doua cand eram gravide cred ca nu mai vor fasole in veci bb nostrii
.Da eu una parca poftesc un pic...desi mananc 1data pe an..dar n-am cum...dupa ce termin cu alaptatul.
Cin, saru-mana de intrebare...rezist ffffffffffff greu...sunt la limita..si sunt singura si sapt asta.Am reusit sa vb cu o vecina sa vina sa stea cu Ingrid cand scot cateii...in rest..toate bune
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."