Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104
Raspunsuri - Pagina 9
asi spune:
Madana ma bucur ca bunica ta e mai bine.Poate ca totusi nu mai vin rushii vre-un an.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
Tabitha spune:
Fetelor, stiu ca sunt in afara subiectului, dar nu stiu pe cine sa intreb si ma gandesc ca poate ma puteti ajuta. Am o prietena care are deja 2 copii, amandoi prin cezariana, are RH negativ si este ferm decisa ca nu mai vrea alti copii. Ar dori sa-si lege trompele. Se poate asa ceva? Care ar fi efectele secundare? Va multumesc mult de tot.
asi spune:
Efectul este ca nu va mai ramane gravida.Nu stiu cum se va proceda(probabil laparoscopic) dar cel mai bine ar fi sa vorbeasca cu un doctor.
Familia mea
Razvan
Liana30 spune:
ingeras dragalas io sunt sigura ca iti vor iesi toate cele bune si nu trebuie sa astepti pana in vara pt ca nici nu o sa apuci sa intri'n primavara si deja vei fi cu bb la purtator...
Madanoooo ma bucur mult ,,,mult...mult..
asi pe tine te
aaaaa si sa nu uit si pa Razvan

florentin da mama asa e dr e infundata...si am facut HSG in oct atunci am aflat...
pica..o intrebare am..cu ochelariii racisi????![]()
multa sanatate..baga ceaiuri si lamaie la greu..sa te faci bine..
Tabitha o prietena de'a mea si'a legat trompele''sunt 3 ani de atunci si e ok...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Madana spune:
Liana si eu ma bucur pt. bunicutza mea.
Asi 
Ingerash dragalas sustin si eu ce zice Liana. 
Tabitha dupa cate stiu eu nu sunt riscuri cand se face operatiunea asta de legare a trompelor. Efectele sunt lipsa sarcinii, fara doar si poate.
Va pup pe toate. O seara buna, eu plec acasuca. 
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Kariris spune:
Tabi singurul efect e ca nu va mai ramane insarcinata si se poate rezolva laparoscopic (sper); prin operatie clasica sigur se poate. Dar ar fi mai bine laparoscopic, sa faca chipurile o laparo pentru investigatii, diagnostic, bla, bla, in care sa i se lege trompele. Nu multi medici accepta sa faca asta, dar tinand cont de situatia ei nu cred ca vor fi probleme.
Acum nu vreau sa te sperii dar eu cunosc caz concret in Brasov care si-a legat trompele la o nastere prin cezariana si... dupa 3 ani a ramas din nou. I-am spus tipei: " mai tie cred ca ti-au facut fundita, nu nod cand ti le-a legat ca uite ca s-a desfacut si iar ai ramas!"![]()
Sunt cazuri foarte rare dar nu inexistente.
Liana30 spune:
fetelor ce ma fac??
ma doare spatele si burtica de aseara intruna..si chiar rau,,si sunt doar in z19 de CM....pot sa iau ceva???????/ ca nu mai pooooootttt...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
Madana spune:
Liana iubita, nu stiu ce sa-ti zic sa iei. Imi pare rau de durere, e posibil sa fi racit la burtica?
Eu sunt o mare ... mucioasa dar mi-e frica sa iau ceva ca daca, daca ... si asha ca stau pe ciaiuri si fructe cat pot ca sa nu o scap cu totul din mana. Mai am cateva zile si o sa stiu sigur cum stau si atunci o sa intru pe tratament adecvat.
Ai grija de tine. Ar fi fost bine daca te duceai tu azi la un dr. sa vezi daca trebuie sa iei vreun tratament.
duuuuuulce
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
Liana30 spune:
nu stiu Madanoooo da nu cred ca am racit pentru ca am avut grija..mi'am pus si ciorapi si colantzi pana si izmenele lu'grasu numai sa o tin la caldurica si sa nu raceasca...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
asi spune:
Liana poti lua NoSpa.
Ser sa iti treca durerea.
eu si Razvan
Familia mea
Razvan