Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104
Raspunsuri - Pagina 7

aventura spune:
'Neata fetelor,
Am pi cap o delegatie de austrieci si de aceea nu am scris prea mult ieri si azi. Mai stau ashtia si maine si gata!
Va pe toate pe obrajori!
Sa aveti o zi frumoasa..
Azi, ziua 16 DPO (ovulatia constatata de T.) si nu se vad rusii la orizont..
Mai stau 2 zile si merg sa fac din nou test de sange..
Cristinna, Florentin, cum stati?
Liana, bafta multa la examene si la invatat!
I love Mission Impossible!

florentin156 spune:
AVENTURA la mine au vinit dar le fac eu in sic intr-o luna apropiata . nu ma las. tuturor pupici

Liana30 spune:
.................Buna dimineatza!!!!
stuart daca iti mai ceri iertare te bat..pai io chiar sunt impelitzat
aventura multam..
florentin..de data asta poate presmti tu ..ca io..
Cristina atunci cu reflexele inainteeeee cine stie?
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

florentin156 spune:
LIANA presimntirile mele se cam adeverescCRISTINNA pupuci multi si iti tin pumnii in comtinuare

bubulina1 spune:
Neata fetelor! Se pare ca numar si eu impreuna cu unele dintre voi, eu azi sunt in ziua 1. Dar nu-i nimik, sunt optimista.
Va pup pe toate
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

florentin156 spune:
LIANA vezi ca atunci cind se va adeverii urc in masina si top la craiova , sa nu ma faci sa bat drumul dejeaba si sa nu dai de baut( azi am mare chef de vb. iar de nervi ca au venit uritii ,m-am apucat sa spal faianta la bucatarie, o sa iasa tare alba) , BUBULINA si eu la fel dar cu optimism inainte

Liana30 spune:
florentin io te astept cu mult drag..pe tine si pe inca o mie si una de bucurestence iubite...va dau la toate de baut....
atunci daca ai chef de vb...io sunt aci...
bubulinoooooo ...asa muica...asa te vreau...cu mult optimism inainteeeeeee
..
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Tabitha spune:
buna dimineata, dragele mele endometrioase. Noi suntem in asteptare, ca oricum avem interdictie de la dna. dr. deocamdata. Va tin pumnii tuturor, sa nu mai vina musafirii nepoftiti si sa reusiti sa va vedeti visul cu ochii.