Endometru,ovulatie,temperaturi,monitoriari-104

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Liana,te pupi.Imi pare rau ca te doare burtica si spatele,dar uite ce-ti recomand;in loc de medicament,umple o sticla cu apa fierbinte(cel mai bine ar fi daca ai avea o plosca termo speciala), si aseaz-o pe burtica, apoi inveleste-te cu o patura si in jurul spatelui si releaxaza-te.Daca durerea nu cedeaza poti sa iei eventual un paracetamol;este unul dintre putienele medicamente care nu au un efect teratogen asa de mare,si care se mai administreaza din cand in cand in sarcina.Sper sa-ti fie mai bine cat de curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, multumesc pentru opiniile cu privire la legarea trompelor.

Liana: ti-ai mai revenit, fato? Eu iti trimit niste pupici pe burtici, ca sa mai treaca durerea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

asi,melutzica ,Tabitha va multumesc tare mult..cred ca mi'au prins bine pupicii vostrii ...ma simt mai bine...

da cel mai bine cred ca imi prinsera pupicii lui Razvan

si..si.. pe'aci ..ca dehhh nu pot lipsi la apel..cu dureri ,fara dureri..io sunt aci

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Liana, ma bucur ca te simti mai bine...daca te mai doare, ia Nospa cum zice Asi, este foarte bun, se recomanda si in sarcina, asa ca daca e sa fii cumva nu risti nimik. Io sper sa fi fost de la o implantare si peste 7-8 zile sa ne dai vestea cea mare

PS cu invatatul cum stai?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Stue, Mironamultumesc de raspunsuri.
Eu sunt SIGUR Z1. Ce va zisei eu ieri? E lasa ca trece....Deja m-am programat la eco in ziua 10, adica joia viitoare si parca vaz ca pe sambata, duminica iar ma delectez cu o ISA. Ser sa fie mai bine sambata ca al meu are examen duminica. E student....la batranete.
Cine a mai facut pe aici stimulari cu Ovamit si Prednison dupa, imi spune si mie cate luni la rand pot face tratamentul de stimulare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Tabithaiti revenisi fato? Vaz ca esti bine deja te roade de grija altuia. Eu toate cazurile de trompe legate le-am auzit facute in timpul cezarienelor. Si altfel fara laparo nu s-ar putea face...
Lianosa stii ca si mie mi s-a mai intamplat sa ma doara burta si mijlocul cand inca nu era cazul, ba chiar si sanii. Si pana la urma tot cand a trebuit au venit scarbele. Parerea mea e sa nu iei nici un medicament. Eu nu luam niciodata nimic penrtu durerile din timpul CM (asta cand eram mai tanara) caci gandeam eu ca trebuie sa ma calesc cu durerile in vederea nasterii, dar acum oricum nu ma mai gandesc la nastere decat prin cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Offf, Kitta, ce rau e cand presimtirile rele se adeveresc... Asa patesc si eu, dar parca tot mai sper pe undeva acolo, intr-un colt de creier ca poate-poate ma insel si nu vin scarbele... Las' ca mai e o luna promitatoare, mai ales ca e luna indragostitilor, nu ne dam noi batute asa usor, nu?

Cu durerile sa stii ca nu e regula... cand am ramas am avut dureri de CM incepand de prin ziua 23-24, dureri care m-au tinut cateva zile, chiar a venit si ceva bej rozaliu, ce mai, eram perfect convinsa ca vine ciclul, si cand colo...asa ca e posibil orice, io una nu mai bag mana in foc pt. nici un semn, exceptand sanii...daca nu sunt tari si ff sensibili, sigur nu e sarcina, la mine cel putin!

Va pupicesc pe toate si...somnik bun!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Ingeras, succes spatamana viitoare, sa se gaseasca totul in regula!

Madana, ma bucur pt. bunica ta si tie sa te faci bine. Am vrut sa-ti trimit PM si din greseala am trimis e-mail. Asa ca pt. siguranta am trimis si una si alta! Asa se intampla cand esti !

Bubuluina si KITTA, pt. venirea rusilor dar data viitoare ii fugarim noi !

Liana, ma bucur ca te simti mai bine si la si mai trage si juma' de lista pe fiecare picior dupa tine![

Aaa, si ca sa nu uit...doamna dirigintaaaaaaaaaa...unde esti???????
Am inaintat deja cerere la I.S.M.B. sa fiti concediata daca in cel mult 24 de ore nu va prezentati la apel! elevii dupa d-voastra stimata doamna!

Va pe toate tot de noapte buna,

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Buna fetelor,
Cred ca ori sunt dusa cu pluta, ori incep sa am ceva semne ciudate, desi azi sunt de-abia in ziua 20 a cm.
De 2 zile ma doare burtica ca si cum mi-ar veni ciclu si azi dim cand mi-am baut cafeluta cu lapte, dupa 2 inghitituri mi s-a facut greata. Si acum am un nod in gat. Ma gandesc ca treaba cu cafeaua o fi coincidenta,desi eu in fiecare dim imi beau cafeluta pe stomacul gol.
Cred ca urmatorul control trebuie sa-l fac la cap
Va pe TOATE

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Cristinna: asteptam o veste buna? Hei, se aude ceva in departare? Vreo simptoma mai ciudata? Hai, noi iti tinem pumnii. Ia-o usor, nu te impacienta, ai incredere in sansele tale, fii realista si nu uita ca ne ai alaturi, orice s-ar intampla. Te pupic

Mergi la inceput