Carti recitite

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Dora,multzumesc mult!

Am transmis si eu mai departe,sper sa intru in poseia macar a unei cartzi de-a ei!

Multzumesc de recomandare dar...cred ca am s-o recitesc!(daca intru in posesia ei).Atitea emotzii am trait cu "Pinza de paianjen"citeam si plingeam...!Macar imi amintesc de perioada aia minunata!(parca totusi ma regasesc acum dupa ani,in personajul cartzii...trebuie s-o recitesc sa vad daca nu ma insel)

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Ah si "Ion" si "Ultima noapte de dragoste,intiia noapte de razboi","patul lui procust"...aoleuu,cred ca devin nostalgica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balerrina spune:

Cartea pe care am citit-o si recitit-o de cele mai multe ori este Cel Mai Iubit dintre Pamanteni. Este un fel de 'guilty pleasure', prima data am citit-o cand aveam 14 ani, aveam o copie ca vai de ea pe sub mana ca nu gaseai sa o cumperi ...

Imi place mult sa recitesc carti la intervale mari de timp, pentru ca le vad diferit. Multe m-au dezamagit cand le-am recitit, nu si Cel mai iubit.

-- Cristina

Mergi la inceput

Si eu am citit Ciresarii de cateva ori :) Ce-mi mai placeau!

O alta carte care am citit-o de cateva ori este Cine Suntem a lui Dan Puric. Este o colectie de interviuri, insa are un efect pozitiv asupra mea.

-- Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

vreau o parere despre cartea "de ce iubim femeile" de Mircea Cartarescu

vreau sa o citesc....ce parere aveti de aceasta carte????

PS
eu sunt insarcinata si stau numai in pat la recomandarea medicului..iminenta de avort...

Mergi la inceput

Mie nu mi-a placut De ce iubim femeile, mi s-a parut plictisitoare si un pic aroganta.

O carte care am citit-o recent si o recomand din toata inima este Train to Trieste de Domnica Radulescu, o scriitoare de origine romana.

-- Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Cartea pe care o recitesc de fiecare data cu placere este "Alice in Wonderland. Through the Looking Glass" - varianta originala (adica in engleza, ca in romana nu se prind toate nuantele jocurilor de cuvinte). Mi se pare reconfortanta. Am citit-o de.... am si pierdut sirul... de mii de ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Lista mea...

Pe primul loc conduce detasat Pe aripile vantului - o iubesc pe Scarlett, dar il ador pe Rhett!
Am recitit si Agatha Christie - cu preferinta catre cartile cu Poirot
Agonie si Extaz
Quo Vadis
Cei trei muschetari, Dupa 20 de Ani, Vicontele de Bragellone (asta mai putin, ca nu prea mai e cu happy end)

si mai nou, cand vreau sa-mi golesc creierul de tot si doar sa ma relaxez- colectia Harry Potter il iubesc pe Snape

edit ca am uitat: Cand Dunarea era Albastra

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput