Scandinavii stiu DC (104)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
adusca spune:
Bun venit Andeea, ma bucur sa te vad p-aci, pariaza rapid in legatura cu Hamasu' (exploziv sau viitor mielusel) ca ne da doruleatza premii consistente daca castigam.
cat despe faptu ca-s cap de afis la zz poci sa zic ca n-am nici un merit (sau nu inca), am facut o gluma vis-a-vis de visul unei fete, nici macar n-am apucat sa ma iau de ingeri (asta pt ca si io is unu' [emoticon cu mecla mea clipind des din gene])
apoi si de mine se mai ia, io care-s bunatatea intruchipata, zau ca se duce la vale dc'ul.
asa cevaaaaaaaa
fetele de pe DC
Viata e ca carosabilu'...unii vine....altii trece....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
xenocid spune:
Hai sa va spui o poveste de o aflai ieri (adevarata cica)
In Israel un rabin insarcinat cu urmarirea produselor si catalogarea lor drept Kosher a primit intr-o zi insarcinarea de a verifica daca menta din pastilele verzi chinezesti de tuse este Kosher. Si cum omul nu mai avusese contact cu Orientul Indepartat s'a adresat producatorului intr'o impecabila scrisoarea de afaceri rugandu'l sa precizeze daca produsul respective este Kosher.
A primit un raspuns intr'o impecabila Chino-Engleza:
"Our Product contains no Kosher"
Desi povestea de mai sus e buna de exemplu in "Razboiul Civilizatiilor" morala ei era alta. Intrebat rabinul de ce face totusi aceste lucruri a raspuns ca Dumnezeu nu te incearca prin lucrurile evidente ce ti le cere sa faci (sa nu furi, sa nu ucizi) ci prin cele mai imposibile si ilogice sarcini. Intreaga poveste ce include povestea de mai sus este disponibila aici
Alin
*segmentation fault*
![](images/user_man.png)
tata lu Toma spune:
Bre moderatoarelor, alea de le purtati in pept is smaralde sau is pastile d-astea de zice Xeno ? N-avusei si io parte !
Adusca, io stiu ca cochetai de mica cu zzzzzz, da' lasa bre tineretu' sa s-afirme. Ce daca viseaza cai verzi pi pareti
Doruletz, ce premii dai soro ?
Sabina, bafta la concurs si vreme frumoasa la munte.
Uitai sa va zic ca am vazut in vichendel aproape doua filme din 2000("Autumn in New York" si "Family Man") care in afara ca-ti pot deschide chefu' sa vezi niuiorcu' pe viu (fie toamna, fie iarna) nu prea-mi zisera nimica. Acu' sigur ca primu' e cu R.Gere/W.Ryder si al doilea cu N.Cage/T.Leoni da' asta nu-i suficient.
_
Take me home, country roads
lena spune:
dedicatie pt adusk
"my life is brilliant
my life is pure
I saw an angel
of that I'm sure
she smiles me on the subway
she was with another man..."
(copirait de la nenea james blunt)
viku pai nu esti ocupata cu bagajele sexoase pentru disco si distractie
adusca spune:
adevar graiesti tatucule (nu-s obisnuita sa te vaz fara stelele alea mari si sclipitoare, da' ma bucur ca te-ai tratat, un remediu pt migrene n-ai?) de mica mi-o placut zz'ul, da' macar am avut adversari redutabili, era o adevarata placere sa ne dam intanlire acolo si apoi sa ne pupam in vazul tuturor, de le lasa la toti gura zoaie
eh, unde-s vremurile de alta data, cand si cearta era o placere..
tre' sa ne lom forumu' inapoi, am zis.
fetele de pe DC
adusca spune:
leno, frumos, chiar emotionant cumva, insa pricepui doar ca-i vorba de ingeri, in rest nu inteleg o iota, plizplizpliz baga si traducea.
fetele de pe DC
lena spune:
and from the "sexiest man alive"...
"...there's an angel
contemplate my faith
do they know the places where we go
and we're grey and old
cause I have been told that salvation
lets their wings unfold
so and I'm lying in my bed
thoughts running trough my head
and I feel the love is there
I'm loving angels instead
and trough it all
she offers me protection
a lot love and affection
where I'm right or wrong..."
ladies and gentlemen, daca mister robbie williams crede...atunci cred si eu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
doruletz spune:
Lasati bre injerii in pace, cashunarati pe ei acu', nu-i mai trageti atata de pompoane ca raman fara ele si nu-i mai recunoaste Doamne-Doamne. Da' ca venii vorba de injeri si de musulmani, astia cred ca ingerii locuiesc in primul cer (in total la ei sunt fro 9), ca asculta ce se barfeste la "etajele" superioare (adeca in cerul nr 2, nr 3 etc) si dupa aia vin si le soptesc la ureche unora 'alesi', care atunci aia devin profeti sau doar prezicatori de duzina daca injeru' nu e destul de paparazzi si nu afla primul stirile. Ai vrea tu adusco sa-ti sopteasca vrun injer d'asta, ehhe, sa afli tu prima noutatile pipal de p'acolo de la Rai-woodu' musulman. Sceptica mai esti.
bre, premiul e o caldare de jumari de porc si o damijana de tzuica batrana. Jumarile nu se halesc in totalitate ci o parte vor fi folosite la ungerea capriorilor de la usa si cateva trebe neaparat atarnate sirag la poarta. In felul asta veti tine la distanta orice hamash barbos.
mai viu, plecam la cumparaturi acush
![](images/user_man.png)
soma spune:
lena, daca mai bagi doua d-astea sa vezi ce reapare Narancea la subiect, lasa suparare, caricaturi si trece la versuri!
Cat despre caricaturi si democratie/simtul umorului e bine sa se pastreze niste limite. Adica, unii nu prea gusta asemenea umor si e bine de tinut minte!
Sincer, nu pre-mi vine sa salut pe nici una dintre cele doua neveste ale vecinului meu saudit. Nu pt ca nu-s bine crescut, dar nu stiu cum ar lua-o serifu'. Cica una e sefa iar cealalta pe post de sluga...hehe.. sa fie la ei acolo, nu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Adela99/Adela99.jpg)
Adela99 spune:
ziarul danez Jyllands-Posten evacuat azi la ora 17.10 (ora Danemarcei) in urma unui telefon de amenintare cu bomba ... cainii cauta bomba - nu se stie daca e alarma falsa sau nu ... asa ceva
brigada al-Aqsa nu accepta scuzele ... lilutz io n-am citit nicaieri ca boicotul inceteaza, a fost doar o concluzie de-a mea (naiva se pare)... deci nu mai indraznesc sa pariez :-(
extremistii, se pare ca e vorba de "Glory Brigades In Northern Europe" anunta: urmatoarea tinta Suedia