Scandinavii stiu DC (104)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Xeno,

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

quote:
Originally posted by xenocid

'Ai bre Mihaela. Cum sa te maschezi?
Nu stii ca e pe www.presaromana.com/weblog/marturisesc.php" target="_blank">lista pacatu' asta :
236. M-am mascat.

Acu' ca sa nu fiu complet off-topic si dat fiind ca petrecerea e la sefu' acasa eu m'as masca in Controlul Financiar-Contabil

*segmentation fault*

recunosc ccc ca n-am citit lista cu pacatele...pacatele mele..., desi am vazut "vorbindu-se" de ele p'aci! pai daca'i asa, ma duc io naturala, sa nu fiu cu vitziu .

aaa, espert contabil financiar sau cum o fi, m-as masca, da' cum arata? ma duc cu janta la subbrat si cer de mancare si de beut? hā?

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

aaa, espert contabil financiar sau cum o fi, m-as masca, da' cum arata? ma duc cu janta la subbrat si cer de mancare si de beut? hā?

mi'adusai aminte de o sceneta cu Puiu Calinescu maestru cofetar care primeste un control. Iar inspectorul ii intinde un sac de rafie care sa fie umplut cu "atentii". Se uita Puiu luuuung spre fundu sacului si intreaba:
-Ce e tata asta? Tunel?

*segmentation fault*

Mergi la inceput

am stiut ca ma destind cu voi, chiar daca ma voi duce imbracata in cel mai banal costum maine.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

mihaela, mihaela, pai cum arata masca de la venetia ca sa-ti dau idei...e fioroasa?? e sfioasa?? cum e??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

Ma intorsei de la plimbare si ma asaltara stirile despre caricaturi, acu' astia numai despre asta vorbesc. diseara o sa fie reportaj la emisiunea "Trimis Sepcial" (Envoyé Special)

Aaaaa, īn sfarsit se gandi si presa romana sa zica ceva chiar ma gandeam ca devenea totusi suspecta tacerea asta.

xenooooo, muhahaha de ce imi amintisi iar de lista aia, iar ma innec de rās bre, nu ma pot dezlipi d'acolo

Si apropos de rās si de subectu 'fierbinte', mai dihai ca lista cu pacate este cartea "Viata lui Mahomed" de Virgil Gheorghiu. V-o recomand cu caldura (asta pentru cei ce nu sunteti prea empatici), io am rās incontinuu citind-o, de la cap la coada, demult nu am mai citit ceva atat de amuzant. Acu' sa nu credeti ca e scrisa ironic, este foarte serioasa, e o carte acceptata de lumea musulmana ca fiind o biografie fidela a profetului. Io insa fiind total ne-empatica din punctul asta de vedere, va jur ca am rās cu lacrimi, dealtfel o tin la loc de cinste in biblioteca si de cate ori sunt prost dispusa mai citesc cate un pasaj si-mi revin! (de exemplu episodul cu injerii paparazzi si bārfitori pe care il povestii zilele trecute acolo il puteti citi in original).

mihaeloo, imbraca-te bre in femeie afgana, iesi cel mai ieftin, iti pui doar cearceafu' in cap!

mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

mihaela nu numa' ca e pacat sa te maschezi, da pe aici se fac chiar incerceri de a se interzice mascatul ... nu vi-o dat si el o tema, ceva?

uite aici carnavalul din Köln, care se pare incepe in 11 nov ora 11:11 si se incheie la sfarsitul lu' februarie ... deci io zic sa-ti procuri o masca de
www.villagehatshop.com/media/viking-mask.jpg" target="_blank">viking, asta e varianta www.historiska.se/histvarld/drakter/vkvinna/vkvinfr.htm" target="_blank">feminina da click pe cuvinte scrise cu alb ... io zic ca o masca venetiana e perfecta
Distractie placuta!

Mergi la inceput

lena, seamana cu www.letsgo-europe.com/Italy/Venice/mask.JPG" target="_blank">asta, doar ca e rosu cu negru si nu are partea de nas-gura.
as mmai avea si una care e a Dianei, care e www.math.uwaterloo.ca/~zqu/mask_ 2 .gif" target="_blank">asa, doar ca e gri-bleu.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

doruletz , da mai, da' vreau sa mananc ccc carne de pork si sa beeeeu .

adelutzo, nu ne zise nik, doar ca e musai sa mergem . si sa ne gandim la distractii, ca cica in Ge se fac tot soiu' de farse si glumitze...
Faini mascatzii!

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

gata, mai zic ceva apropos de ce ziserati mai devreme si dupa aia ma duc la stiri ca se anuntza interesant
Lilutz, poate ca ai dreptate, presa internationala ar fi trebuit sa reactioneze un picutz mai devreme. Ba nici acum reactia nu e ferma, dupa parerea mea toate ziarele din tarile democratice ar fi trebuit sa publice caricaturile respective, multe nu au facut-o, s-au multumit doar cu articole dezabrobatoare. Si io tot mai cred ca multi nu si-au inchipuit ca amenintarile vor fi atat de mari incat se va ajunge la scuze oficiale si la atingerea libertatii de expresie

Adelucci, io zic ca autoironia nu numai ca e cea mai buna arma contra ironiilor si glumelor care pot leza dar e chiar singura. Rāsul nu-l poti impiedica, oamenii vor rāde intotdeauna unii de altii, nu toti suntem empatici ba chiar cred ca cei mai multi nu suntem deloc asa. Ceea ce pentru unii e sublim pentru altii e caraghios si provoaca hohote de rās... asta e natura umana.
Nici amenintarile cu bomba, nici centurile cu explozivi nici macar banii din petrol nu vor stavili hohotele de rās, interzicerea rāsului nu serveste la nimic, omu'va rāde pe la spate, pe infundate dar va rāde daca asa vrea el. Asa ca io in locul cupilului cu haine caraghioase as prefera ca:
1. prietenu' meu sa-mi rāda in fata decat pe la spate (ca el oricum va rāde de hainele mele daca i se parura caraghioase).
2. da, m-as autoironiza io de la inceput, sau as rāde cot la cot cu el, in felul asta i-as taia orice chef de a face bascalie.
Deci jos palaria in fata evreilor, ei au gasit unica modalitate de a se feri de rāsul celorlalti, autoderiziunea, mult mai eficace decat orice PC (de bombe nu mai zic )
gata, ca incepura stirile

Mergi la inceput