La France (48)
Raspunsuri - Pagina 11
Aurelia spune:
Lu i-ti tinem pumni strins de tot!!!BAFTA!
Nadia succes la gatit !
Despre film am aflat ca regizoarea si-a inspirat subiectul dintr-un articol aparut in "Figaro" despre cum se intimpla intr-o agentie matrimonila in Bielorusia ,se pare ca acolo toate frumosele fete care treceau prin fata aderentilor le spunea acestora :"Je vous trouve trés beau"
Apoi pentru rolul feminin au trecut auditii mai multe acrite din diferite tari din Est ,se pare ca Medeea a sedus din prima juriul si in ciuda faptului ca nu vorbea deloc franceza a invatat fonetic toate replicile intr-un timp record!
Mik spune:
Ana, cosuletul e suficient ca-l poti duce fara probleme. Carutul e pentru mai tirziu. O mica cuvertura si imbracat bine sau 'une combinaison' e destul ca sa-l duci de la usa maternitatii la masina.
Mai ai doar 2 saptamini ? Ai pregatit roz sau bleu ?
Mik.
giulia71 spune:
Buna fetele,
Ma desteptai si io inr-un final si aflai de telerabaisu' ala, mare afacere!!!
Sper sa nu fie vreo tzapa si sa imi vina factura nu stiu cat!
Ce faceti?
Pe aici a bantuit o gripa urata pe care am anihilat-o intr-un tarziu si azi fii-mio a inceput gradinita!
In rest, toate bune, incerc sa-mi fac un program sa nu mor de plictiseala!
Va pup si sa aveti un we reusit!
kiss spune:
la toate fetele...ma aflu in mica, scurta pauza zilnica pe care mi-o ofera somnul lui fi-miu ...
LULU, vroiam sa-ti zic ca eu stau aproape de Bastille, si ca daca n-ai altceva de facut, atunci DA, merita sa vezi Opera Bastille, e deosebita si interesanta...de fapt, esti la citeva minute de centru, si daca vrei poti sa iei un autobuz, de ex, sa faci un tur pina in oras, vezi si Opera, si privesti si ce e pe traseu, si tzushti inapoi...in sfirsit, daca ai vreo intrebare la care iti pot raspunde, cu fff mare placere...multa bafta...si drum bun...
ANA, puiul meu are 16 luni, si in tot acest timp am folosit "sticle" de plastic, de la firma AVENT, care nu s-au deteriorat de-a lungul lunilor...am schimbat regulat, doar tetinele, din silicon, fff bune si ele...initial am avut sticle de capacitatea cea mai mica, de 125 ml, vreo 4, pe urma am cumparat din cele mijlocii, de 260 ml...dar astea mi-au trebuit mie...in timp, o sa-ti dai singura seama de cite ai nevoie...eu presupun ca tu totusi n-o sa ai nevoie de atitea, insa depinde cum o sa stai cu alaptatu...poate nu-ti va trebui niciuna
sanatate muuuuuulta la amindoi(ua), sa te bucuri de pui si sa fie totul asa cum iti doresti...nu stiu daca ti-am fost de folos...
la toate
mami de pui (23 sept 2004)
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Ce mai faceti?
Eu fac soldurile intr-o veselie. Desi am facut la inceput acum am dat de Kiabi si de 3 zile ma duc in fiecare zi!
Sa va spun si voua pentru cele care n-ati trecut pe acolo , ca mai aveti azi si miine.
Marti aveau oferta unul la 50% al doilea gratuit.
Adica luam doua bluzite a cite 14.99€, una trecea la 7.49€ cealalata gratuit. Deci revenea 3.75 bluzita.
Miercuri m-am dus sa schimb o bluza de-a sotului ca i-am luat XL si inca n-a crescut sa ajunga la marimea asta si mi-au spus frumusel ca nu mi-o schimba ca e aia gratuita.
Dar, nici cea de-a doua care i-o luasem nu ii placea aa de mult asa ca am intrebat da cealalata mi-o schimbati? Mi-au spus , da binenteles. Asa ca fraieri mai sunt francezii astia, am dat pe doua bluze 7.50€ una mi-o iau inapoi si imi dau 7,50 € pe ea iar cu aialalta ramin acasa , asa cadou de la magazin!
E , si cind am reintrat in magazin sa consum cei 7,50 care i-am primit inapoi de la bluza, vad ca au schimbat oferta. Si pune-te frate pe schimbat garderoba la fetitele mele! Si pentru noi da mai cu masura .
Au facut toate puloverele la 2 euro(initil intre 12-18 euro buc), pantalonii la 5€ colants la 1 euro, fustite sau compleuri 5 euro. (astea sunt preturile de la copii)
Asa ca, fetelor cine e interesat e de mers la Kiabi.
Gasititi daca mai aveti noroc pulovere sau pantaloni de dama sau de barbati redusi de la 25, 30€ la 5 euro! Eu le-am gasit si la fetite , rochite cu sacou peste, pret initial 30.99€ dupa reducere 5€.
Apoi am trecut pe la Parti Prix cine are prin zona. Tot magazinul la 70% sau chiar 80%.Pantalonasi de 6,7€ - reducerea de 70% sau 80%, deci preturi intre 1 si 2.50€.
Na, sper sa va fi molipsit si pe voi. Ce numai eu sa stric bani? Stiti cum e cu capra vecinului
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
dia_codat spune:
M-am luat cu vorba si am uitat sa ii urez Ancai multa bafta la Paris.
Lu.more ii tinem pumnii
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
cait spune:
Lu iti tinem pumnii.
Dia si eu m-as duce sa mai fac soldurile dar la cat am cheltuit pana acum parca mi-e si frica sa mai intru in magazine ca tot te lasi tentat de ceva ca vezi ca au preturi mici.
Eu astazi am fost sa-mi iau cateva ore de servit intr-un bar de pe langa mine..in asteptarea marelui job ma reprofilez..asta e viata uneori.
Va pup si un week-end placut mai ales al meu va fi incarcat:sambata Bataille de fleurs a Nice iar duminica Fête de citron a Menton
va pun poze apoi.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
andiaroro spune:
Merçi Mik si Kiss-tin cont de parerile voastre.Mi-e teama sa nu cumpar f multe si sa nu-mi foloseasca apoi sau sa ma trezesc ca vin cu bebe acasa si la miezul noptii imi lipseste biberonul. Oricum, e destul de complicat ca eu vreau sa alaptez(sper sa fie ok), dar trebuie sa mai si plec de acasa, asa ca sigur vor fi si o masa sau doua de biberon si ma tot intrebam cate ar trebui, ce marci, etc.
La fel si cu transportul........si cu multe altele ce ne mai trec prin cap ....
Am pregatit bleu.......In sf, patul care ne-a placut are si o f fina dunguta roz si acum ne tot gandim: sa o ascundem sau sa avem un bebe "modern" .
Moasa zice ca am mai putin de 2 saptamani de asteptat ca azi fac 7 zile de cand nu mai am dopulet, colul e si el scurt si deschis,mie mi se pare ca nasc in fiecare seara, dar a doua zi sunt in forma, bebe isi vede linistit de tumbele lui- inca avem rabdare
Iata un site comparativ f interesant http://robotel.free.fr/ .Introduceti tara si sunt la zi cu tariful operatorilor catre Romania.
ana 38+
Aurelia spune:
Ana ti-ai pregatit pernute pentru sinii in cazul in care o sa -ti curga sinii?
Si niste chilotei jétabili pentru tine caci sint practici!
Ce ar mai fi important?
Cam atit caci restul o sa ai tot ce-ti trebuie de la maternitate ,cosuletul (s-au coca cum i-i spune pe la noi) noi am folosit-o pina pe la 9 luni,combinezonul cu care l-am imbracat la iesirea de la maternitate nu l-am mai folosit dupa........e nou,iaca se fac 4 ani peste citeva zile!!
In rest bafta si-ti tinem pumnii si tie ,sa se petreaca bine si sa ramii cu cea mai placuta amintire a vietii tale,caci est eun moment unic pe care nu poti sa-l compari cu nimic altceva !
Decit cu un altul la fel!!!!