sughite dupa ce rade cu pofta, problema?

sughite dupa ce rade cu pofta, problema? | Autor: cricrim

Link direct la acest mesaj

Puiul meu are un an jumate si intotdeauna dupa ce rade cu pofta sughite, sa fie vreo problema oare? Socrii mei ma tot bat la cap ca sigur are ceva de asta va intreb si pe voi mai pateste careva asa ca noi?

Cris mama lui Andreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

eu inca n'am copii, dar maica'mea imi zice ca exact asa pateam eu cand eram bebe, ca la un moment dat chiar incercau sa evite sa ma faca sa rad, ca nu mai terminam cu sughitul pe urma. m'au dus la medici, si le'au spus sa stea linistiti, ca nu'i nici o problema. singurul remediu a fost lamaia... doar asa reuseau sa ma faca sa nu mai sughit (un "efect secundar" bun a fost ca m'am obisnuit cu gustul de lamaie, si a ajuns chiar sa'mi placa mult)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cris, fata mea are 5 luni, si tot asa pateste: incepe sa rida cu hohote si in citeva secunde incepe si sughitul. Cred ca e din cauza ca atunci cind ride inghite si aer. Eu nu m-am gindit ca ar fi o problema .

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana3 spune:

Cris, fii serioasa.Ce sa aiba?
Fetita mea sughitza si cand era in burtica mea.
Unii imi ziceau ca e imposibil sa sughitza asa des, dar eu stiam ca asta face.
Are chiar zile cand daca sughite de dimineata, stiu ca in ziua aia o mai face de vreo 3-4 ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Nu-i nici o problema, stai relaxata ca asa patesc copiii mici, nu zic toti dar poate majoritata. Si a mea a fost la fel, acum s-a obisnuit cu rasul in hohote (la 1,2 ani) si nu mai avem probleme, semn ca s-a maturizat

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

La fel ca Ana3. A inceput cu sughitul de la mine din burta, a sughitat foarte mult cateva luni bune dupa nastere, acum sughite mai rar, dar ori nu sughite deloc, ori dupa fiecare masa din ziua respectiva. Numai ca la fata mea nu rasul cu hohote este motivul.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Stai linistita,si baietelul meu de 1 an si 2 luni pateste la fel .sughite cand rade de cand e mic.doctorita ne-a spus ca e din cauza ca nu este inca format ceva muschi.nu mai tin minte exact care,dar mi-a spus sa stau linistita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanielaLaura spune:

Si fetita noastra rade cu pofta si apoi sughite.Mama care a lucrat la urgenta pediatrie mi-a spus sa nu-mi fac nici o problema caci este ceva normal.
Stati linistiti si nu va faceti griji!Bine ca-i sanatos puiul vostru si se bucura!
Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Stai linistita e OK . Noi cand nu sughitam dupa o portie de ras ne facem griji sau consideram partida de ras nereusita .E fiziologic si e provocat de contractiile muschiului diafragm ce contribuie la respiratie in mod normal. Asa ca , dati-i inainte !

Melania (14.01.2005) si mama

photos.yahoo.com/cofratu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

Si Matei are(2,5 ani) si de cand era mic sughita dupa ce rade dar nu m-am gandit ca ar fi vreo problema.Vad ca majoritatea piticilor patesc asa.

mamica lui Mateut 11.09.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

baietelil meu are 3 luni si pateste la fel. Poate sughita si de 10 ori pe zi, uneori si degeaba, fara sa rada... Dr a zis ca e normal, ca si stranutatul de altfel. Eu ii pun pe limbuta o picatura de zeama de lamaie, dar nu mai mult de o mpicatura

http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Mergi la inceput