Aspirante peste 30 de ani?

Aspirante peste 30 de ani? | Autor: georgiiana

Link direct la acest mesaj

Buna fetele, am si eu o intrebare. Cate dintre voi, care asteptati un bebe ,aveti peste 30 de ani?Eu am 31 si tot sper de ceva vreme sa se intample minunea. Incerc din octombrie dar vad ca nu s-a intamplat nimic. Am mai incercat si pe la 28 dar am intrat in depresii si m-am lasat pagubasa. Sa fie oare si varsta de vina?Eu am ramas gravida la 19 si la 20 de ani , eram studenta si nu eram pregatita pentru un copil , si oricum nu eram cu sotul meu.Sper sa nu ma fi pedepsit Dumnezeu asa tare pentru intreruperile de sarcina de atunci , dar nu aveam minte . Daca as intoarce timpul inapoi as fi pastrat sarcinile...dar deh...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io am 32..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorceress spune:

Io 30 si un pic (da inca nu recunosc). Ce pumni imi dau in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi68 spune:

Eu am implinit luna asta 38 de ani!
Si noi vrem bebe dar pana acum nu s-a intamplat.
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Eu implinesc 32 si incerc de la 28.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentin156 spune:

si eu tot 30( 31 in iunie)si incerc de ceva ani . dar eu aveam trompele infundate si le-am ''rezolvat'' abia anul trecut . nu cred ca este tirziu pt. un bebe . iti doresc mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am 32 si inca sper ca minunea sa se intample natural.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Io am 32 si incerc de un an. In urma cu cativa ani, am facut o intrerupere de sarcina. Acum nu mai pot ramane...

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Si eu tot 32 si incercam de la 26.
he,he,he!! ce multe suntem de 32

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Am 33 si vom incerca din luna februarie...azi mi-a venit ciclul. Sper sa nu intarzie bebe-ul, pentru ca acum am uterul retrovers...De data asta stiu ca va fi bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Si eu pot spune ca am 30(inca) dar in curand voi face 31 si incercam cam de 4 ani ...
Cred ca si cu trecerea anilor vine mai greu,dar niciodata nu e prea tarziu...si mai cred ca Dumnezeu stie ce a facut fiecare dintre noi,dar conteaza sa incercam sa indreptam raul facut...
Va pe toate

Mergi la inceput