Oligospermie (19) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 7

danyalo spune:
scumpa tabitha
Multumesc de 1000 de ori!!! Esti o scumpa si o frumoasa.
Fetelor
Conteaza mult si materialul genetic al sotului,profilul hormonal,posibile infectii...etc.
Ca si la femei ,la barbati cu atat mai mult d-rii merg pe ghicite...incearca una-alta...la unii se potriveste din prima ..la altii deloc.
Noi de exepmplu ne invartim in jurul val. de 4 mil;si cu multe tratamente (si hormonale si naturiste)tot pe-acolo suntem.E adevarat ca avem o mobilitate mult mai buna si am scapat partial de aspectul asteno. sanse stiu ca nu prea avem nici la IA dar vrem macar sa ne iasa din parere.Dar cum speranta moare ultima trebuie sa credem in putinele sanse pe care le avem.Acolo unde valorile nu prea cresc peste 5 mil. cu diverse tratamente...dr. Matei presupune o cauza genetica...deci nu prea ar fi multe de facut...bineinteles FIV+ ICSI...pentru cine isi permite.noi nu prea.pt. noi IAD(desi sotului ii este destul de greu sa accepte)Eu nu am astfel de probleme- copilul trebuie iubit...etc. acum cat inca mai avem rabdare..caci pe urma ne ramolim si!!!! vai de steaua noastra
Si in sfarsit o sa o citez pe scumpa de LIANA
NIMIC NU-I IMPOSIBIL!!!

housepocket480 spune:
Draga Iuli
Sotul meu ia de 2 saptamani Lyvercin si sa vedem cum o fi.
El se gaseste la farmaciile: Leda (langa Giulesti) tel: 0745 025.067 sau 224.87.35.Acolo costa 580.000 Lei.
dar eu l-am cumparat de la o farmacie care se gaseste vis-a-vis de IDM (gara Basarab) este singura farmacie din zona si nu ai cum s-o ratezi de unde l-am cumparat cu 550.000.
Bafta si sper sa te ajute aceste informatii.

princess spune:
Salutare, salutare, dragii mei! Va multumesc inca o data pentru felicitari si pentru gandurile voastre bune!
Housepocket, scuze ca iti raspund cu intarziere, dar zilele astea nu prea m-am simtit bine!
In 2005 am schimbat medicul ginecolog, ajungand astfel la Dna. Dr. Petrache (Medicover sau Polizu), care s-a ocupat si de sotul meu.
La urolog nu am mai ajuns, dar am fost la endocrinolog si androlog la Inst. Parhon, respectiv la Conf. Badiu.
Infectiile s-au descoperit la spermocultura pe care a facut-o odata cu spermograma!
Nici noi nu credeam ca se poate cu 5 mil., dar iata ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ! Astazi am implinit 6 saptamani!
Bafta multa tuturor! Cu siguranta, veti reusi!
Alina 6+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png

beatrix spune:
Buna seara dragii mei oligospermisti!
E mult de cand nu am mai trecut pe aici! Noii membri ai clubului nostru nici nu ma cunosc! Sedere cat mai scurta pe aici tuturor va doresc!
In tot acest timp am fost foarte cuminti, am ascultat ce zice nenea doctorul, am urmat cu sfintenie tratamentul, am facut FIV+ICSI si AM REUSIT din prima!
SUNT ! Testul de sange a iesit pozitiv!
Nu pot descrie in cuvinte tot ce simt acum! Va doresc si voua sa aveti parte de aceasta fericire cat mai curand!
Mult succes tuturor si sa nu va dati batuti! pt voi
Beatrice

M Oana spune:
Beatrix minunat, sa fie intr-un ceas bun!!!!!!!
Pentru cele noi poate mai dai niste valori din trecutul vostru oligospermic, iar pentru veterane/veterani poate spui povestea pe larg (unde a fost facut FIV-ul, ce protocol, cand s-a intamplat, cum ai reactionat la stimulare).........

greuceanu spune:
Bravo Beatrix!Felicitari!
De la o vreme s-a incetatzenit un obicei si anume: cei ce reusesc sa-si expuna povestea si modul cum au procedat.Asa ca Beatrix - o asteptam.
E buna cadenta de reusite.Mai ales ca subiectul nostru se cam prafuise.Hai s-o tinem tot asa.
Urmatoarea va rog...

beatrix spune:
Merci de felicitari !
Valorile spermatogramei noastre au fost:volum 2ml, 4 mil/ml dar doar 5% forme normale (restul erau bicodali, cu doua capete ...) si cred ca mobilitate 35%! asa ca verdictul a fost clar, FIV+ICSI!
Doctorii de aici (Belgia) mi-au zis clar ca nu exista tratament, ca se pot face ceva incercari dar ca pot face mai rau decat este pt ca nu exista nici un tratament sigur pt barbati! drept urmare sotului nu i-au mai prescris nici o alta analiza sau ceva medicament! i-am dat eu ceva naturist inainte de fiv (ginseng, telina, apilarnil, acid folic, bioseleniu zinc ca m-am gandit ca rau n-au ce sa-i faca)!
Tratamentul pt fiv l-am inceput in decembrie! a constat in prima luna de anticonceptionale, la inceputul lui ianuarie mi-a venit menstruatia si din prima zi am incepu sa folosesc un spay nazal (SUPREFACT) zilnic pana cu 2 zile inainte de punctie pt a inhiba ovulatia, apoi din ziua a 3-a am inceput injectiile subcutanat cu MENOPUR, 3fiole/zi timp de 6 zile, apoi inca 2 zile cu cate 2fiole si apoi inca 2 zile cu doar o fiola de menopur! in timpul injectiilor m-i s-a luat sange si am facut echo! in ultima zi de menopur am facut inca o injectie, PREGNYL, 2 fiole de 5000 ui seara. La 35 de ore dupa pregnil, a avut loc punctia, au rezultat 17 ovocite din care s-au format 9 embrioni buni! Pe cel mai bun m-i l-au transferat la 48 de ore dupa punctie si 8 embrioni am congelat!
protocolul este cel scurt! tratamentul difera de ce se face in romania! plus ca aici la primul FIV iti transfera doar un embrion! asa e legea!
sper ca se intelege ceva din ce am scris dar sunt super emotionata! daca exista nelamuriri, interbati-ma si va raspund cu placere!
Mult succes si sa vi se indeplineasca dorintza cat mai curand!
Beatrix 4+