Oligospermie (19) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 10
Liana30 spune:
bine ai venit Hana

ai sa reusesti ai sa vezi...
apropo luli n'am avut timp de vise ca am bantuit toata noapte prin oras sa mananc pizza ca imi era pofta
..da multam' pt bafta...a fost ca l'am luat..![]()
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"
titelu spune:
PRINCESS si BEATRIX ne bucuram alaturi de voi si va tzinem pumnii sa reusiti sa va tzinetzi bb-ii in brate.Ne bucura faptul ca totusi se reuseste,daca este speranta si dorinta,dorim tuturor reusita,si sa nu uitati ca va supraveghem din umbra precum Colombo.La noi samburicul ne v-a face lumina in casa in perioada Pastelui.Va pupam pe toti.
Titelu+Melania + samburicul 28 sapt.
adela achim spune:
Buna fetele!
Beatrix felicitari,sa ti dea Dumnezeu sarcina usoara si
sanatos si mancacios...
Hana,bun venit printre noi,trebuie sa ai incredere si vei reusi 
Titelu multumim ca sinteti alaturi de noi,si noi va urmarim si asteptam vesti de la voi

ADELA
daniela_b spune:
hei, voua tuturor salutari si multe
...ce frumos ca sinteti impreuna si va scrieti tot timpul, ce rusine mi-e ca am scris asa "in doi peri" acum mai mult timp si abia acum inteleg cum e treaba cu prietenia si incurajarea reciproca, sper ca ati uitat si ati iertat...
felicitari noilor mamicicu burtica stralucitoare!!!
mie mi se pare ca timpul curge impotriva mea, iar.. el e ocupat, iar ...aminam, iar...asa de mult se culca pe urechea ca FIV+ICSI merge la fix, din prima!...nu-si da seama ca uneori e nevoie de multe incercari...
dar nu stiu de ce am impresia ca asta o sa fie anul NOSTRU, este anul chinezesc al ciinelui, foarte fertil, in anul asta se concep cei mai multi copii si va rog nu scrieti ca nu e asa!!!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
greuceanu spune:
Daniela_b:Imi amintesc ce ne-ai luat la ture si ma bucur ca te-ai integrat si ne-ai inteles.Daca nu am fi asa ne-ar fi foarte greu.
Un Week-end placut tuturor.
Va trebui sa facem o lista a invingatorilor oligospermiei&co.
daniela_b spune:
DA ( nu tzip, cica asa daca folosesti litere mari, dar sint extaziata!!!), sa facem o lista a invingatorilor!!!!
Invingatorii ne aduc aminte tuturor ca se poate si ne dau sperante...eu stiu ca fiecare dintre noi o sa stringem in brate un copil al nostru....pentru ca vrem, pentru ca MERITAM, pentru ca nu degeaba ne-a dat Dumnezeu iubirea asta...exista un scop in toate!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Liana30 spune:
daniela b
"Ti'ai pastrat inima calda in timpul actiunii"
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"